icon

Špinění mimo menstruaci, co s tím?

adelkaaa
2. srp 2017

Prosim o radu, vzdy pred menstruaci zhruba 4 - 5 dni spinim, na to uz jsem si zvykla, ale ted mi to zacalo jiz 11 dni pred menstruaci. HA neberu jiz rok a dlouho trvalo nez se mi to jaks takz srovnalo. Chteli bychom miminko, snazime se zhruba 4 mesice,zatim tomu nechavame volny prubeh. Mate nejakou radu co s ti ? ( krome navstevy lekare). Osvedcene bylinky, leky apod. Dekuji za rady

maruberu
•
3. srp 2017

Ahoj. Mně na gyndě poradil doktor brát od cca 15. dne od ms Ascorutin cca 10 dní. KOupíš ho normálně v lékárně. Asi po 3 měsících braní vše přestalo.

adelkaaa
autor
•
3. srp 2017

@maruberu dekuji, zkusim to a ma se to brat ty 3-mesice v kuse?

skyvik
•
3. srp 2017

Já to měla po vysazení antikoncepce asi tři měsíce než jsem otěhotněla. Brala jsem to jako ovulační špinění, sice to byla otrava, ale v pohodě jsem otěhotněla i s tím. Pila jsem jen kontryhelový čaj na úpravu cyklu.

aklin
•
3. srp 2017

Tyden pred ms vzdy slabe krvacim, zasla jsem na gyndu a tam mi doktor oznamil ze se jedna o polypy v delozni stene. S nejvyssi pravdepodobnosti me ceka zakrok. A taky to je jeden z duvodu pred nemuzu otehotnet.

maruberu
•
3. srp 2017

@adelkaaa Mně to pomohlo po 3 měsících, pak jsem to vysadila a už dobrý.

adelkaaa
autor
•
6. srp 2017

Ješte mi prosim řeknete, od kdy je možne mit slabe špiněni ale přitom jde o uhnizdovani vajička. Snažime se o dite, zak me napadlo jestli muzu byt tehotna a s tim spojene nepravidelne spineni. Dekuji za rady