icon

Viditelný duch po zaschnutí na Dr. Max

eiram7
26. dub 2018

Krásný den, prosím zkušené o radu. Mam teď nějaké zdravotní potíže a příští tyden mě čeká magnetická rezonance. Jelikož jsme se s přítelem snažili chvíli o mimi, nakazali mi, abych si raději před vysetrenim udělala tt. V patek jsem si zkusila udělat test dr max - v limitu na něm nic nebylo, ale asi po hodině začala vykukovat druhá čárka. V neděli to same. Říkala jsem si, ze je to hloupost, ale včera (středa) jsem si raději udělala test znovu, opět po limitu a čárka sílí...
Zkousela jsem teď dělat test Pregnant 10 a ten Jasne negativní...
Zítra půjdu raději na krev, at mam jasno, ale zajímal by me vás názor, zkušenosti a tak.... dekujiii 🙂)

Strana
z2
lussinka88
26. dub 2018

Mela jsem stejneho ducha a ted z neho je 9ti mesicni holcicka. Drzim palce 🙂

loylii
27. dub 2018

@eiram7 já nechápu proč lovit duchy na papírovým testu, složite se objednávat k lékaři nebo si platit krev jako samoplatce, když si můžete koupit digitální test Clear Blue...nikdy nelze😃

nita1984
27. dub 2018

@loylii zajímavá myšlenka. Já měla digitální clear Blue hned 2x falešně pozitivní

loylii
27. dub 2018

@nita1984 aha, tak já byla několikrát na Ivf, inseminaci i prirozene oplodnění a vždy mi přišel velmi spolehlivý. A ze jsem testu udělala za život snad milion😉

nita1984
27. dub 2018

@loylii tak vidíš. Mě 2x po KET vyšel falešně pozitivní.

loylii
27. dub 2018

@nita1984 to spis vypadá, ze se to chytlo a pak brzy odešlo...😢 já po etu i ketu neměla nikdy pozitivní... 2 roky stresu...

nita1984
27. dub 2018

@loylii jak už bylo napsáno. Úplně jediná jistota je odběr krve.

nita1984
27. dub 2018

@loylii jinak byl pozitivní, i když krev byla negativní. Proto píšu, o falešném výsledku

renuliena
27. dub 2018

@eiram7 tak jak jsi dopadla s tou krvi?

lussinka88
27. dub 2018

@loylii on ten clearblue stoji stejne co odber krve (rano odeberou a kolem obeda je vysledek)... a prece jen z te krve je to vic vypovidajici... jinak ja clearblue zkusila 1x 5. Den po KETu a byl pozitivni, z krve se tehu potvrdilo takze asi funguje 🙂 a na papirovem maxovi byl taky duch. Pracuju v laborce, takze me to zajimalo. Testovala jsem roky 😂

loylii
28. dub 2018

@lussinka88 já právě taky testovala roky, tak se v testech vyznam.. a stojí u nás 220.- s výsledkem do par minut a na krev jako samoplatce 350.- a čekám do odpol..

eiram7
autor
30. dub 2018

Tak krev negativní...je vidět, ze je Max poslední dobou opravdu nespolehlivej. U nas je krev za 250, takze mi to za tu cenu přijde úplně nejlepší, pokud potřebujete vědět 100% jasný výsledek.

letadylkokane
30. dub 2018

@eiram7 to spis vypada na to, ze se tehotenstvi neuchytilo. hCG ti stouplo treba na 10-15 jednotek (vzhledem k duchovi) a pak zase rychle kleslo, coz byla ta negativni krev. Testy nedelaji takove carky jen tak.

absintka19
30. dub 2018

@eiram7 neni nespolehlivej. Stavi dodrzet navod, neodecitat vysledek po hodine...

maice
30. dub 2018

@letadylkokane Je to testem...dela duchy i manzelovi ;)

lussinka88
30. dub 2018

@maice me se to nikdy u maxe nestalo. Jinak manzel muze mit vyssi hcg - je to mimo jine nadorovy marker

lussinka88
30. dub 2018

@maice tim nerikam ze ma muz nador. Ta hladina hcg u muzu byva do cca 10IU/l - proto se muze objevit duch. Pracuju v laborce, neni to neobvykle

Strana
z2