Vynechání menstruace přes 3 měsíce
Ahoj, v Říjnu jsem dostala menstruaci naposledy.. Teda když to budu brát tak, ze moje tělo s tím přišlo ☺️ V Prosinci mi dr.dala vybolavacku po které to přišlo do týdne a od té dobrý do dnes zase nic. Jen mě sem tam picha na levé straně u vaječníku. K dr.jsem objednána, ale je to ještě týden a dnes už se snažím najít příčinu nebo někoho, kdo má podobnou zkušenost. HA jsem nebrala, nepribrala jsem, ani nemám žádný stres nebo tak. Od porodu mi to přicházelo do října pravidelně. Děkuji za odpověd ☺️
@klokanka31 Já právě ne, nejsem na to zvykla, proto mě to trochu začíná už znepokovat. Nemyslím si, ze je to v pořádku , když tělo takto vynechává. Zase chápu, ze když jste na to zvykla, tak vás to asi nepřekvapí a doufám , ze jste v pořádku? 🍀
@terka_ Jojo jsem 🙂 jeden čas jsem brala duphaston, protože jsem chtěla dítě, tak jsem ms měla pravidelně, ale pak už ani po duphastonu, tak jsem se na to vykašlala, a stejně se mi povedlo otěhotnět 🙂 mě teď tak napadlo že ani nevím proč to u mě tak je 🤔
@terka_ než dala vyvolávací injekci, vzala vám aspoň krev? Mě totiž připadá, že to doktoři píchají automaticky a při tom může být příčina jiná. U mě to bylo třeba dočasně sníženou funkcí štítné žlázy(2měsíce zpoždění). Brala jsem 3měsíce léky a od té doby klid...

@terka_ Já takhle dlouhé vynechávání měla odjakživa...