icon

Zánět močových cest

christianek111
4. led 2018

Ahoj , pořad mám zánět močových cest , nevím jak se toho zbavit , už druhy den jim brusinky , a nic , dělám si horké koupele , piju čaje , nic nepomáhá

semisovamys
•
4. led 2018

Šla bych k lékaři..da atiantibiotika..moc bych to neodkladala aby infekci nebyly nakonec postizene i ledviny..

verunka11221
•
4. led 2018

Tohle neni takova sranda jak se zda. Chce to antibiotika jinac se to bude jen zhorsovat. Brusinky atd jsou fajn jako prevence ale ne k lecbe.

jaja01k
•
4. led 2018

Ja se to taky vzdy snazila vyresit brusinkami caji, ale stejne jsem si nakonec vzdycky musela dojit k doktorce pro antibiotika, jinak bych se toho nezbavila.

babanci
•
4. led 2018

Mě vždycky zachránila bylinná směs Zlatobýlka od paní Kamenické. Pokud se začnu prolévat čajem hned při prvních příznacích, uleví se mi skoro okamžitě a na antibiotika nikdy nedojde. Tedy nedošlo, naštěstí to už pár let neznám.

pxtulka
•
4. led 2018

když už se zánět rozjede, tak mě nic než antibiotika nepomůžou. Teď zobu pár let brusinky a zánět jsem po tu dobu neměla. Možná brusinky fungují jako placebo efekt, ale to mi vůbec nevadí, hlavně že nemám záněty 🙂

bubbi
•
4. led 2018

já se to takhle snažila "rozehnat" loni skoro dva týdny. Pak jsem stejně musela k doktorce, kde jsem navíc dostala vynadáno, protože čekat ještě pár dní, už by to bylo na špitál. Takže pokud ti dva dny nic nezabírá, co nejdřív k mudr.

jennyska
•
19. únor 2019

Ahoj @christianek111 a ostatní, pokud máte otázky na toto téma, klidně se ptejte i v Poradně s lékařem https://www.modrykonik.cz/forum/topics/poradny/

herbinaaa
•
31. kvě 2020

na tohle jsou opravdiu nejlepší brusinky. Jenže to nezabere hned, je potřebné to brát delší dobu

misadan11
•
31. kvě 2020

Lichorerisnice podavana v presnych davkach a pravidelnosti by mela taky pomoct..