Zbytky po kyretáži, zakloněná děloha. Máte podobnou zkušenost? Pomohla injekce?

kaora
20. únor 2022

Před týdnem jsem musela na kyretaz po ZT. Bolesti mě přivedli zpátky do nemocnice a zjistili nějaké zbytky. Dali mi MEM injekci a kapky na stahování dělohy. Mám zaklonenou dělohu a ta se prý hůř čistí. Máte někdo podobnou zkušenost, pomohla injekce? Nebo jste museli znovu na kyretaz? Je to už moje druhé ZT bohužel i s kyretazi.

Děkuji za poznatky.

meyryen
20. únor 2022

@kaora musela jsem znovu na kyretáž....

montmirail
20. únor 2022

Také mám zakloněnou a vše bez problémů, asi to nemusí být jen záklonem. Já mám dokonce zakloněnou už v tom hrdlu jakoby a ostře, doktor to prý v životě neviděl 🤔 přeju ať je vše OK 🙏 já měla revizi po potratu v 12tt

lotta1234
21. únor 2022

Ja som bola v 8tt na revizi, potom na kontrole dr. videla nejaky zbytok, dala mi tiez injekciu. Nevysla ani kvapka. Mala som stres, ze ci znova nemusim na zakrok. Po prvej MS som bola zas na kontrole a uz to bolo ciste.

kaora
autor
21. únor 2022

@lotta1234 za jak dlouho se u tebe dostavila MS po zákroku? Po injekci jsem nárazově zakrvácela, ale žádné "kousky", tak nevím. Bolesti pokračují.

eviicka
21. únor 2022

@kaora ano mám zkušenost, po první revizi jsem měla bolesti, jela na pohotovost, dostala injekci, nevyšlo nic, takže další revize. Měsíc po té jsem otěhotněla, bohužel opět ZT. Čekala jsem až do 12tt, ale nic se nedělo takže 3. revize během půl roku, po této revizi jsem neměla potíže, takže jsem počkala na menstruaci a šla na kontrolu až po té, abych se vyhla stresu s dalším nálezem (naštěstí přišla brzy asi za 20 dní, mám krátké cykly) naštěstí děloha už čistá.
Pět cyklů jsem nechala tělo odpočinout a pak za další tři měsíce otěhotněla se šťastným koncem 😉.

lotta1234
22. únor 2022

@kaora Prekvapivo rychlo, asi po 2-3 tyzdnoch. Ja som najprv ani nemyslela, ze uz je to MS, ale bolo to tak.
Inak mi tiez po injekcii bolo zle, krce a nevolnost, ale zjavne nezabrala.