icon

Zpožděná MS, zabarvený hlen, šílené bolesti v podbřišku

jednouurcite
8. pro 2015

Ahojky,
Já už nevím jak je to možné..menstruace se mi opozdila jen o pár dni,což se mi občas stane..moje menstruace probíha tak ze hned první 3 dny,je silna,a ted? První dva dny,jak kdyby vůbec nic,nedalo se to nazvat ani špiněním spis takový lehce zabarveny hlen? Ted 3 den jak kdyby se utrhla lavina..mam šílene bolesti v leve části podbřišku takové bodani :( doprovází me plactive obdobi,rozplace me všechno
..nemate někdo podobnou zkušenost? Děkuji

bledulka84
8. pro 2015

mě to přijde, jako kdyby se neuchytilo těhu a potratilas hned na začátku. Ale může to být cokoliv jiného.

bajana
8. pro 2015

@jednouurcite tehotenstvo?nepochopila som, či MS dorazila naplno? Ak áno, môže ísť o biochemické tehotenstvo resp.potrat vo veľmi skorom štádiu

barumat
8. pro 2015

No, a což tak zajít k lékaři...?

jednouurcite
autor
8. pro 2015

Dost jste mne vydesili, spoléhala jsem na to,že to bude jen jiný ms cyklus

no_title
8. pro 2015

Těžko říct, ale mohlo by se jednat o biochemické těhotenství. Nedělej si z toho hlavu, biochemickým těhotenstvím končí 1/3 všech těhotenství. Věřím, že většina z nás na MK ho už zažila ani o něm neví. Taky jsem ho zažila a kdybych nebyla na UTZ náhodou a doktorka mi neřekla, že se moje orgány tváří, že se chystají na těhotenství, tak o tom ani nevím. Netrap se, miminko si k vám cestu najde 🙂

lenusaak
8. pro 2015

@jednouurcite neužíváš nějaké hormony? já to takhle měla před měsícem 🙂 lehce jsem špinila par dní a potom se to sputilo jak kdy nikdy , šilené bolesti, nizky tlak, stavy hrozne slabosti a hlavně podrážděno až plačtivo 🙂 bylo to po léčve clotilbegytem na dozravani vajíček ..bylo mi řečeno, že to mohlo byt z te hormonální nerovnováhy. Jelikož se snažíme o mimí, testovala jsem ješet před MS( nedočkavá) a i při špinění a těhotenství to nebylo. Takže opravdu nejspíš ty hormony ..