Zvýšená teplota při MS, máte zkušenost?

lady_giraffe
20. led 2015

Zdravím, máte někdo zkušenost se zvýšenou teplotou při ms? Beru antikoncepci již deset let, v posledním půlroce mám větší problémy při ms - více mi kolísá tlak, větší křeče. Na kontrole bylo vše v pořádku, lékařka mi řekla, že žádný nález nemám. Jenže teď jsem měla dost nepřijemné bolesti spojené dokonce se zvýšenou teplotou, ani jsem nešla do práce. Má někdo podobnou zkušenost?

Jen chci říct, že jiné příznaky (jako že bych byla nemocná chřipka, nachlazení či něco jiného nemám). Neříkám, že je to něco šíleně hrozného, ale je mi divné, že po deseti letech stejného průběhu se to v posledním půlroce zhoršuje a jsem úplně marná.. Bojím se, aby to nebylo ještě horší. Nějaké babské rady? 😀

brouzdalka
20. led 2015

Jednou nebo dvakrát se mi kdysi dávno stalo, že jsem z ničeho nic dostala 38 a do hodiny přišla MS, pak šla teplota postupně dolů. Mojí mamce se zamlada stalo párkrát to samé, takže to může být od MS.
S babskou radou nepomůžu...moje rada by se ti asi nelíbila 🙂

lady_giraffe
autor
20. led 2015

@brouzdalka no u mě to ale není před ale v průběhu ms.. A jen sem s radou já to přežiju 😀

brouzdalka
20. led 2015

@lady_giraffe Já vím, že jsi psala, že to máš v průběhu, jen jsem chtěla ukázat, že i MS může způsobit teplotu, ať už to je jen před tím, nebo i v průběhu.
Nejsem zastánce užívání hormonální antikoncepce, takže moje rada by byla vysadit a přejít na případné rovnání hormonů přírodní cestou 😉

lady_giraffe
autor
20. led 2015

@brouzdalka 😀 já doufám, že nebude potřeba něco rovnat až ji vysadím, ale uvidíme no...