icon

2letý syn začal po Hexavakcíně špatně spát a trvá to rok

marquetkaa
13. led 2016

Ahoj holky, myslela jsem, že toto nebudu nikdy řešit. Chci se jen zeptat na očkování. Syn dva roky má za sebou 4X Hexavakcínu a Prevenar. Po posledním přeočkováním hexou začal špatně spát a trvá to rok. První rok života spal krásně. Časté buzení, pláč, špatně jí. Moc jsem se nikde nedočetla. Já se snažím jen přijít na ten zlom proč rok vše krásně fungovalo a rok jen bojujeme..

luciamala1979
13. led 2016

Měli sme to a máme stejně. Podrážděná cns, možný zánět, těžké kovy v těle. Prostě se to nahromadilo. Očkování má post efekt více měsíců, rok-y, i když pediatři řeší jenom ty tři dny teplot klasika.. Skuste detox, plus upravit stravu, posunout další očkování pokud se to neupraví..když to nepomůže / určitě neuškodí.

marquetkaa
autor
13. led 2016

Moc děkuji za odpověď. Co znamená ten detox? A jak to zvládáš. Jedná se taky o časté buzení?

luciamala1979
14. led 2016

Je toho spousta na MK i na netu Budila se mi holka kazdou hodinu rvanim, plac pul hodiny pak do cele spala a tak kazdou hodku. Po roku ji uz utisim docela rychle, nerve ale nudi se Trva to od pul roka po hexe a je ji 2 roky neco :/ kazdou hodinu k ni musim jit :/ vydrz-te, skuste detox plus strava a neockujte dal pokud to neustoupi neustane. Ja jsem ovkovaci mame i ptevenar a takhle jsme dopadli. Snad se jednou konecne vyspime 🙂

luciamala1979
14. led 2016

*budi se, zkuste, ockovaci, prevenar 🙂 omlouvam se