icon

Argumenty lékaře, který je pro očkování - nepřesvědčil

dzungala
23. únor 2015

Dnes soud rozhodl, že v demokratické svobodné společnosti není zásahem do svobody a práv rodičů, když je po nich vynucováno povinné očkování. Dokonce na jedniččce dnes o půl čtvrté proběhla debata, která mě teda zvedla ze židle. V podstatě bylo řečeno (i soudem), že v rámci ochrany veřejného zdraví většiny, je etické obětovat pár jedinců ,kteří to odnesou postižením, protože tuto možnost opravdu u některých "jedniců" připouštějí. Jsem teď vzteky mimo, takže nejsech schopná uvést jména diskutérů, ale pán obhajující očkování, místo argumentů chrlil vágní vatu, která opravdu neměla jedinou sémantickou jednotku, hodnou pozdějšího využití jako pádného argumentu.

Já nejsem ani zaástánce ani odpůrce očkování, ale snažím se už pár týdnů sehnat dostatek informací, abych se za pár týdnů, mohla zodpovědně rozhodnout, zda a čím očkovat své dítě.

Tuto diskuzi nezákládám proto, aby se znovu omílaly argumenty z podobných diksuzí. Zakládám ji proto, abyste se (prosím smysluplně, ne demagogicky či slaboduše) vyjádřili k následujícímu odkazu na rozhovor s lékařem, který měl vyvrátit argumenty odmítačů očkování a uklidnit rodiče, které například vylekaly názory dr. Elekové. Opravdu by vás tento rozhovor (diskuze) uklidnil??? Už jen kolik konkrétních případů (dotazů) mu poslali rodiče dětí, které evidentně zůstaly postižené (ale dle lékaře jen náhoda, že se to projevilo zrovna 3 dny po očkování..) V jednom případě dokonce sám už neví a přiznává, že zde už by o následek očkování jít mohlo a že by dál očkovat nedoporučoval. No mě tento rozhovor "fakt uklidnil" a hned "mám jasno". Taky to na vás působí tak objektivně profesionálně uklidňujícím dojmem pod návalem faktů?

Zakládám, otvírám diskuzi, ale musím se jít uklidnit, protože nutit někoho k něčemu s rizikem (prokázaným), že bude mít postižené dítě, je na mě moc.

marecekavendulka
10. bře 2015

@marsrutka a doufám,že se to tentokrát obejde bez nadávek k ostatním diskutujícím. 🙂

marsrutka
10. bře 2015

@marecekavendulka nikdy vám nebudu upírat svobodu, aby vaše dítě tohleto dostalo a trpělo, užijte si to, alergii může mít člověk prakticky na všechno a některé se projeví až věkem, jaké překvapení, že?

marsrutka
10. bře 2015

mne tyhle ekomatky lezou krkem, všude byly, všechno znají, skoro půl doktora, nevím, kdo z nás si tu hraje na odborníka, já rozhodně ne

marecekavendulka
10. bře 2015

@marsrutka nezdá se ti,že to přeháníš? ????? 😕 proč tady někomu přeješ,aby jeho dítě trpělo? JSI NORMÁLNÍ???? Myslím,že patříš na psychiatrii a to jako fakt!!!
a ano,některé alergie se projeví až věkem,ale např. ABKM se téměř vždy rozjede po podání hexy (kdy není poznat,zda dítě alergii má z toho důvodu,že ještě nejí nic jiného než MM nebo UM.) a nemluvím jen o alergiích. Ale vidím,že tobě nemá cenu to vysvětlovat,jsi příliš zlá a fanatická,než abys to chtěla chápat.

anjelita
10. bře 2015

@marsrutka o boze, tady zase nekdo rozdava moudra, aniz by kdy neco prostudoval. Ja jsem medicinu studovala a vakciny jako takove 8 hodin denne poslednich par let a kdyz rikas ze vyhlasena doktorka je asi magor z vesmiru, musis byt extremne arogantni a nebo naprosto nevzdelana. Spanelska horecka byla temer vymicena, ale ockovani se postaralo o to aby se roznasela dal tema co byli ockovani. Posledni nahlaseny pripad spanelsky horecky byl ockovanej jedinec. Na takovy lidi jako ty mam ale pripraveny grafy, takze: Prvni graf jasne znazornuji ze vakcina proti davivemu kasli byla zavedna az tesne pred jeho prirozenou (temer) likvidaci. http://www.whale.to/vaccine/im/vaccgraph4.jpg To same se zardenkami a vubec vsemi dalsimi nemocemi, proti kterym se dnes tak hojne ockuje. Druhy graf ukazuje zdravi ockovanych deti oproti neockovanym - ockovane deti maji 2x vetsi vyskyt alergii, 9x vetsi vyskyt astmatu a bronchitidy, 64x vetsi vyskyt ruznych telnich oparu, 12x vetsi vyskyt skoliozy atd. ostatne vsechno je v tom grafu. Ty nemoci byly prirozene temer vymiceny predevsim pro to, ze se zavedla kanalizace a lidi si zacali myt ruce mydlem a zacali vzdelavat svoje deti o zakladni hygiene. Protoze treba takova obrna, ktera se v naprosty vetsine pripadu projevi jen horeckou a prujmem, se da chytnout jen vakcinou a nebo primym stykem s vykaly nakazenyho. Ja sama mam po vakcine vazne poskozenej nervovej system, takze uz se tesim na tvoji odpoved na tohle. http://healthimpactnews.com/wp-content/uploads/... zardenky tady http://2.bp.blogspot.com/-RXRGd-_ZFy4/U6IWzEJOe...

marsrutka
Odpověď byla odstraněná
marsrutka
10. bře 2015

@anjelita vymicena a studovala jste medicinu? 🙂

marsrutka
10. bře 2015

@anjelita o vašich grafech si myslím, že to jsou nesmysly

marecekavendulka
10. bře 2015

@marsrutka promin,ale nahlásím tvuj příspěvek a napíšu adminum,aby zvážili tvé setravání na koníkovi. ještě počkám,zda budeš dál pokračovat v urážkách.

marecekavendulka
10. bře 2015

@marsrutka vymýcena,vždy jedině vymýcena !

marsrutka
10. bře 2015

klidně nahlas, miluji udavačky, mne to nemusíš hlásit, mne to nezajmá

marsrutka
10. bře 2015

@marecekavendulka my to víme že vymýcena, ale to napiš anjelite, ta studovala na doktora 🙂 a napsala to

anjelita
10. bře 2015

@marsrutka na medicine se vakciny nikdy nestudovaly, nestuduji a studovat nebudou, az na pripady kdy je to individualni zamer nekoho z kantoru, taktez ne jejich obsah. Doktori a sestry musi mit zvlastni specialni studium na vakciny.

marsrutka
10. bře 2015

@marsrutka nemáme se o čem bavit, klidně si mne udej, přijde mi to trapné , zvaž si co chceš

marecekavendulka
10. bře 2015

@anjelita víš co? ser na ni,je to troll.. ted mě to trklo. všimni si,že byl klid,diskuze nějak skomírala,víceméně jsme si zde v klídku klábosily..a najednou má pán nebo paní čas zas tady urážet a projevovat svou radikálnost.

marecekavendulka
10. bře 2015

@marsrutka hele,uvědomuješ si,že jsi tak rozčilená,že píšeš sama sobě? 🙂 😉

anjelita
10. bře 2015

Haha holky nemam slov. Historicky dolozeny grafy mezinarodnich nezavislych laboratori jsou nesmysly. Vsichni poslouchejte slecnu z prachatic, ta to ma na haku 🙂 Mela by jit do politiky 🙂

marsrutka
10. bře 2015

jistě banda ukřičené lůzy jde demonstrovat proti očkování, doktory vypískají, to jsou jejich argumenty, bych je vzala studenou vodou

marecekavendulka
10. bře 2015

@anjelita to je něco jako nezávislá vakcinační studie 😀

marsrutka
10. bře 2015

@anjelita nezávislá laboratoř, to beru jako vtip, tomu věříš?

anjelita
10. bře 2015

@marecekavendulka marsrutka je zrejme autisticka po vakcine 😀 nekontrolovatelnej hnev a nesmyslny argumenty

anjelita
10. bře 2015

@marsrutka muzes si prosimte aspon neco nastudovat nez se zacnes verejne zesmesnovat? 😀 Nikdo te nenuti svoje deti neockovat, za jejich zdravi jsi zodpovedna ty sama.

marecekavendulka
10. bře 2015

@anjelita promin,já tvuj příspěvek špatně pochopila,hele já s myslím,že ty grafy sou taky o ničem,že jak se schovávají provax za svý "nezávislý" studie,tak i antivax mají ty svoje. ono zkoumat a vykoumat,která studie je fakt nezávislá,je trochu schíza. mě osobně přesvědčily spíš články od vavrečky,od strunecký..nějaký videa,filmy,osobní zkušenosti maminek,je tam ten lidskej rozměr. 🙂

marsrutka
10. bře 2015

@anjelita četla jsem toho dost a trvám na tom, neočkujte své děti, mne to nevadí, ale běžte si žít experimentálně do nějakého skanzenu, já s vámi žít v jednom prostoru nechci, klidně ať se vašim dětem vrátí pravé neštovice, jsem pro, ale neste si svou zodpovědnost samy a sami a neobtěžujte okolí a nechtějte po školkách, aby vám brali neočkující děti

anjelita
10. bře 2015

@marecekavendulka na medicine se to neuci, jsou na to kurzy zvlast, protoze ministerstvo a vyrobci vakcin nemaji radi kdyz se doktori vzdelavaji o necem od ceho je oni zamerne drzi dal. Ja studovala v zahranici, nevim jak by to dopadlo v CR 😖

marsrutka
10. bře 2015

@anjelita já jsem autista? nevím, kdo tu píše o sobě , že má poškozený nervový systém, tak se uklidni dámo

anjelita
10. bře 2015

@marsrutka hele a kdyz te to ockovani teda tak chrani, tak proc se bojis neockovanych lidi? Lidi zili na tyhle planete miliony let a prezili, chces mi rict ze matka priroda navrhla lidi tak spatne ze je nejaka blba viroza vsechny povrazdi a ze veda, ktera je 100 let za opicema nas ma zachranit? Vzdyt veda ani neumit vytvorit jedinej lek bez vedlejsich ucinku..

marecekavendulka
10. bře 2015

@marsrutka trváš i na přeočkovaném personálu ve školce? a jsou úplně všichni lidé z tvého okolí přeočkovaní?pokud ne,tak dle tvé logiky ohrožuješ své dítě!!!

anjelita
10. bře 2015

Hezky receno

https://www.youtube.com/watch?v=qLusN4Zqukw

podle marsrutka musi i tahle pani profesorka byt pravdepodobne magor z vesmiru 😀

betelgeuzz
10. bře 2015

@marecekavendulka @anjelita nenamáhejte se, tohle je podle mě troll. Už tu byla na začátku diskuze, museli jí stopnout několik příspěvků, protože už byla vyloženě sprostá.

Strana