icon

Jak připravit tělo dítěte na přeočkování v 10 letech?

27. únor 2022

Ahoj,za 14dní čeká syna přeočkování co se dává v 10ti letech,jak připravit tělo...nějaké rady?
Očkujeme o rok déle....

j.a.n.i
28. únor 2022

Prestat blbnout s tim, ze bude přeočkování... A jit tam zcela zdravy.

martt
28. únor 2022

Ve středu jsme byli se synem, take jsme očkovali s odkladem . Nejdůležitější je , aby byl zcela zdráv a vy také popřípadě mladší sourozenec. A dodržet cca dva dny klidový režim .Jinak existují homeopatika, který se dávají před a po očkování. Ale za mne bych zbytečně ten organismus víc nezatezovala. Pokud bude opravdu zdraví je mala pravděpodobnost větších komplikací. Max ho bude bolet ruka a může mít zvýšenou teplotu.

victress
28. únor 2022

dcera byla cca před 3 týdny, dávala jsem jí několik dní před a po tkáňovou sůl Kali Mur, pokud "věříte" v jejich účinnost...ale pokud očkujete o rok později, tj. v 11 letech, tak si můžete gratulovat, že máte tak vstřícného pediatra...

autor
1. bře 2022

@victress jako vážně?Proč pogratulovat?
Vždyť se očkuje mezi 10 a 11 rokem nebo?

martt
1. bře 2022

@victress Nechci se paní zastávat. Ale oni nebyli vakcíny my jsme čekali skoro 9 měsíců na vakcínu než byla. Syn měl být očkovaný v srpnu a byl očkovaný až teď v březnu.

tahejhula
1. bře 2022

Hele, já před očkováním, ale fakt už několik týdnů před, navyšuji (případně začnu dávat) vitamíny B, C a D. Případně i železo. Mám s tím fajn zkušenost.

victress
1. bře 2022

@martt já taky paní nenadávám, dcera je v prosinci a šla na očkování hned v lednu, s vakcínou problém nebyl, naše pediatra je hoóódně velkým zastáncem očkovat všechno hned...