Nechávali jste očkovat děti Prevenerem 13?
Ahoj,nechávali jste očkovat nebo necháváte očkovat svoje děti Preveneram 13?
my očkovaní nejsme, dr. mi to vymluvila, že je to zbytečnost
Já jsem malou nechala očkovat a už bych to neudělala. Nikdy neměla na očkování žádnou reakci, pak jsem ji nechala naočkovat Prevenarem , už ten den horečky druhý den ráno krev v pleně a asi za 2 dny nemocnice. Zánět ledvin....Nemůžu se zbavit toho, že to bylo právě z Prevenaru. Možná to byla jen náhoda, ale já jsem přesvědčená, že to bylo z toho
☹
@zuzikajdicek ano, nechala jsem. Vzhledem k tomu, že jsem si zažila v dětství těžkou zdravotní komplikaci, které jde očkování právě Prevenarem 13 předejít, neváhala jsem.
Ahoj, náš Honzík už je naočkovaný všemi 4mi dávkami a bez reakce...tak teď jen doufám, že to k něčemu bylo...
mame za sebou první dávku synflirixu a dal už očkovat nebudu. Doktorka sice koukala a říkala, že to ničemu nevadí, ale že by mi doporučila doočkovat ve 2 letech - což už samozdrejme neudelam.
obnovuji téma! lékařka mě láme at očkuji prevenarem, já se bojím. prosím, kdo má o prevenau jaké informace od jiných lékařů?
Doporučili vám ho?
já nenechala prevenar 13, ale synflorix. šla jsem do toho jenom proto, že v rodině děsně trpíme na záněty uší. nemít dispozice k nemocem, kterým má očkování předcházet, tak bych to zbytečně nedávala. určitě nebudu vyhledávat každé nadstandardní očkování na trhu!
I já jsem neváhala a pediatr mi prevenar doporučil.Zítra Adámka čeká 2há dávka
taky jsem malou nechala naočkovat Prevenarem a naštěstí neměla ani jednou reakci...
Máme za sebou 4 dávky Prevenaru 13 a reakce žádná

My máme zasebou první dávku a časem si říkám jestli jsem se přece na to měla vykašlat ☹ ale ted už neudělám nic 😒