icon

Nechávali jste očkovat děti Prevenerem 13?

zuzikajdicek
13. kvě 2013

Ahoj,nechávali jste očkovat nebo necháváte očkovat svoje děti Preveneram 13?

zuzikajdicek
autor
13. kvě 2013

My máme zasebou první dávku a časem si říkám jestli jsem se přece na to měla vykašlat ☹ ale ted už neudělám nic 😒

evcounek
13. kvě 2013

my očkovaní nejsme, dr. mi to vymluvila, že je to zbytečnost

backstreet
14. kvě 2013

Já jsem malou nechala očkovat a už bych to neudělala. Nikdy neměla na očkování žádnou reakci, pak jsem ji nechala naočkovat Prevenarem , už ten den horečky druhý den ráno krev v pleně a asi za 2 dny nemocnice. Zánět ledvin....Nemůžu se zbavit toho, že to bylo právě z Prevenaru. Možná to byla jen náhoda, ale já jsem přesvědčená, že to bylo z toho

ckei
14. kvě 2013

@zuzikajdicek ano, nechala jsem. Vzhledem k tomu, že jsem si zažila v dětství těžkou zdravotní komplikaci, které jde očkování právě Prevenarem 13 předejít, neváhala jsem.

marta_k
14. kvě 2013

Ahoj, náš Honzík už je naočkovaný všemi 4mi dávkami a bez reakce...tak teď jen doufám, že to k něčemu bylo...

simonako
14. kvě 2013

mame za sebou první dávku synflirixu a dal už očkovat nebudu. Doktorka sice koukala a říkala, že to ničemu nevadí, ale že by mi doporučila doočkovat ve 2 letech - což už samozdrejme neudelam.

pincola
24. čer 2013

obnovuji téma! lékařka mě láme at očkuji prevenarem, já se bojím. prosím, kdo má o prevenau jaké informace od jiných lékařů?
Doporučili vám ho?

nadja73
24. čer 2013

@pincola ja mam obe holky ockovane Prevenarem a zadne negativni reakce...tuk tuk tuk.

monivo
24. čer 2013

@pincola mám Prevenarem 13 očkované obě děti a oba byli bez reakcí.

blahova_andrea
24. čer 2013

já nenechala prevenar 13, ale synflorix. šla jsem do toho jenom proto, že v rodině děsně trpíme na záněty uší. nemít dispozice k nemocem, kterým má očkování předcházet, tak bych to zbytečně nedávala. určitě nebudu vyhledávat každé nadstandardní očkování na trhu!

mitote
24. čer 2013

@pincola nam ho doporucili, mame za sebou tri davky a prakticky bez reakce

mitote
24. čer 2013

@pincola opravim, Prevenar nam doporucila jak rizikova poradna, tak neurolog, tak detska

ivanova1985
24. čer 2013

I já jsem neváhala a pediatr mi prevenar doporučil.Zítra Adámka čeká 2há dávka

cuci25
24. čer 2013

taky jsem malou nechala naočkovat Prevenarem a naštěstí neměla ani jednou reakci...

klinhart
26. čer 2013

Máme za sebou 4 dávky Prevenaru 13 a reakce žádná