icon

Očkování - povinné i doplňkové, očkujete děti?

silvapokorna
22. lis 2014
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

Maminky, jak jste na tom s očkováním? Očkujete děti, nebo ne? Pokud ne, jak jste to vyřešily a obhájily? Očkujete sebe například proti chřipce? .....U nás doma na toto téma probíhá živá diskuze a já sama si nejsem jistá, jak na očkování pohlížet. Zda převažují plusy, nebo mínusy. Pojďme si vzájemně poradit.

Strana
z3
lennus
23. lis 2014

A v souvislosti s ženama samozřejmě zarděnky jsem myslela.

lucinka_1984
28. lis 2014

Ahoj holky,
nejsem radikální fanatik ani pro očkování ani pro neočkování. Snažím se nad tím vždycky hodně zamyslet. Nejde asi říct stejný paušální názor na všechny druhy očkování. Jsou některá, s kterými souhlasím více a některá, s kterými souhlasím méně. U povinných asi nejde moc co rozmýšlet, zaprvé jsou povinná a zadruhé jsou povinná z nějakého důvodu (léta prověřená jejich potřebnost). U nepovinných vždy soudím konkrétně. My očkovali například proti klíšťové encefalitidě. To je podle mě jedno z potřebných očkování. Následky má hrozné a nechci je riskovat. Až bude dcerka starší, budu asi zas rozmýšlet potřebnost například očkování proti rakovině děl. čípku. a dalších...

marecekavendulka
29. lis 2014

@lucinka_1984 než daš dceru naočkovat proti rakovině d.č.,tak si to pořádně nastuduj. je to jedna z nejhorších vakcin,bacha

Strana
z3