Pediacel, je už na trhu?
Ahoj maminky, ještě jsem v lékarně nezjišťovala, ale je už dostupný pediacel?
Pediacel bude během 14ti dnu..
@tria002 - až bude, tak tomu uvěřím, měl být v dubnu, pak květnu, pak červnu, konec července a nic, co bude v srpnu uvidíme, jestli bude na podzim, tak si asi můžeme gratulovat...
@tria002 Ahoj, prosím, odkud máš tuto informaci? Jako mnoho dalších maminek čekám na znovudodání do lékáren, zatím ale mi nikdo nebyl schopen říct nějaký termín. Pořád jen posouvání termínu...
Oficiální stránky distributora..
Moment, hodim odkaz..
Už týden je na přebalu v Maďarsku.
Já na nej nečekám, ale o očko se zajímám, tak vim..
Já mám už v lékárně objednáno.
@frapik asi záleží na tom, kterému distributorovi volala..mě kdysi naše Dr. tvrdila, že mluvila s distributorem a pak se ukázalo, že ani neví jaký distributor vakcínu na trh dodává a mluvila jen s Avenierem, který dodává vakcíny přímo jí do ordinace, ale to jsou jen poslední z posledních, kteří s vakcínami "obchodují" .....
Od Avenieru objednává i ta naše, takže je asi lepší zajít rovnou do lékarny?
@dankakotrbova avenier ho zatím vůbec nenabízí tak je asi lepší požádat doktorku o vystavení receptu a zajít do lékárny.
Aktualizace 25.7.2016 - V týdnu od 1.8.2016 bude Pediacel inj. opět k dispozici . píšou na jk trading.
nevíte, jestli se může objednávat až od toho 1.8.?
A Tto můžu objednat na sebe přímo?
n ebo do lékárny?
a ještě se chci zeptat, 2. dávka byla13.7., myslíte, že je jedno, jestli poslední dostane příští týden nebo až 16.8.?
a když ho objednám dnes do lékárny, kdy ho doručí, nevíte?
jé, tak super, díky za uklidnění 🙂
Uz mate nekdo, prosim, vyzvednuto z lekarny a naockovano ted aktualne Pediacelem? Reakce v pohode? Dik!
Zatím se mi z lékárny neozvali

@terkaz to by mě též zajímalo začínám. Už být nervózní. Hlavně nevím co dělat když nebude