icon

Pediacel, je už na trhu?

veri0007
17. led 2016

Ahoj maminky, ještě jsem v lékarně nezjišťovala, ale je už dostupný pediacel?

milinka2
19. črc 2016

@terkaz to by mě též zajímalo začínám. Už být nervózní. Hlavně nevím co dělat když nebude

terkaz
19. črc 2016

@milinka2
My cekame na treti davku, maly ma za mesic 2 roky. Priznam se, neresim to. Az bude tak bude, kdyz nebude, budem to nejak resit. Zatim cekame 😉

milinka2
19. črc 2016

@terkaz malá má za 2mes 2roky. Spíš mám strach aby se to vyřešilo a mohla do skolky

tria002
26. črc 2016

Pediacel bude během 14ti dnu..

marcicek84
26. črc 2016

@tria002 - až bude, tak tomu uvěřím, měl být v dubnu, pak květnu, pak červnu, konec července a nic, co bude v srpnu uvidíme, jestli bude na podzim, tak si asi můžeme gratulovat...

prostenika85
26. črc 2016

@tria002 Ahoj, prosím, odkud máš tuto informaci? Jako mnoho dalších maminek čekám na znovudodání do lékáren, zatím ale mi nikdo nebyl schopen říct nějaký termín. Pořád jen posouvání termínu...

tria002
26. črc 2016

Oficiální stránky distributora..
Moment, hodim odkaz..
Už týden je na přebalu v Maďarsku.
Já na nej nečekám, ale o očko se zajímám, tak vim..

frapik
27. črc 2016

@tria002 Mudr dneska volala distributorovi a o ničem neví...

milinka2
27. črc 2016

Já mám už v lékárně objednáno.

martaa
27. črc 2016

@frapik asi záleží na tom, kterému distributorovi volala..mě kdysi naše Dr. tvrdila, že mluvila s distributorem a pak se ukázalo, že ani neví jaký distributor vakcínu na trh dodává a mluvila jen s Avenierem, který dodává vakcíny přímo jí do ordinace, ale to jsou jen poslední z posledních, kteří s vakcínami "obchodují" .....

dankakotrbova
27. črc 2016

Od Avenieru objednává i ta naše, takže je asi lepší zajít rovnou do lékarny?

verciiik
27. črc 2016

@milinka2 my doockovavali misto pediacelu infanrix hib a zvlast obrnu. Radost z toho nemam, ale uz jsme to proste dojet museli, uz byla hrozne velka prodleva mezi druhou a posledni davkou (cca rok a pul a to bylo nekdy zjara, pediacel v nedohlednu)

tria002
27. črc 2016

@frapik tak asi volala špatně..

martaa
27. črc 2016

@dankakotrbova avenier ho zatím vůbec nenabízí tak je asi lepší požádat doktorku o vystavení receptu a zajít do lékárny.

frapik
28. črc 2016

@tria002 volala sem tam sama a jde objednat!!!!! Tvl já jí roztrhnu!!!

frapik
28. črc 2016

@martaa jojo, já volala přímo do JK Trading a potvrdili, že už jde objednat. Tak sem doktorce napsala, aby to u nich zajistila nebo si to objednám sama.

spuldar
28. črc 2016

Aktualizace 25.7.2016 - V týdnu od 1.8.2016 bude Pediacel inj. opět k dispozici . píšou na jk trading.
nevíte, jestli se může objednávat až od toho 1.8.?

spuldar
28. črc 2016

A Tto můžu objednat na sebe přímo?
n ebo do lékárny?

spuldar
28. črc 2016

a ještě se chci zeptat, 2. dávka byla13.7., myslíte, že je jedno, jestli poslední dostane příští týden nebo až 16.8.?

spuldar
28. črc 2016

a když ho objednám dnes do lékárny, kdy ho doručí, nevíte?

hz
28. črc 2016

@spuldar hele ja myslim, ze je to jedno. Pediacel uvadi odkovani do 4 let. Muj syn mel ted v dubnu rok od 2.davky a cekam na posledni. Ted v lete urcite ockovat nebudu, pockam na zari, coz bude cca 1,5roku od 2. davky... telo si to pamatuje, nejaky rok a mesic je uplne sumak..

terkaz
28. črc 2016

@spuldar
@hz
Take si myslim, nas mel druhou davku v cervenci a treti by jsme mu dali nejdrive v zari. 😉

spuldar
28. črc 2016

jé, tak super, díky za uklidnění 🙂

keirra
3. srp 2016

Uz mate nekdo, prosim, vyzvednuto z lekarny a naockovano ted aktualne Pediacelem? Reakce v pohode? Dik!

milinka2
3. srp 2016

Zatím se mi z lékárny neozvali

terkaz
4. srp 2016

@milinka2 Dnes jsem se ptala v lekarne Max a distributor pry nevi kdy bude... Opet si na me vzali cislo a ze mi daji vedet....

spuldar
4. srp 2016

@terkaz tuž vždyť distributor - JKTrading - má psané, že: OSTUPNOST očkovací látky PEDIACEL inj.
Aktualizace 25.7.2016 - V týdnu od 1.8.2016 bude Pediacel inj. opět k dispozici .

terkaz
4. srp 2016

@spuldar No ja za to nemuzu, pani nekam volala a tohle mi rekla. Tak uvidime 😉 treba nekdo konecne napise, ze uz ho ma 🙂

terkaz
4. srp 2016

@spuldar Taaaak ted mi volala pani z lekarny, ze to zjistovala podrobneji a Pediacel budeee 🙂
Tento tyden ho pry pousteji k distribuci a pak by se mel dostat dal. Takze az ho bude mit v lekarne, zavola mi 🙂

Strana