Pediacel, je už na trhu?
Ahoj maminky, ještě jsem v lékarně nezjišťovala, ale je už dostupný pediacel?
Je to legální..přijde to do lékárny, kde to vyzvednu. Vyšla pouze komunikace mezi distributory..
Zkuste si obvolat pár pediatrů v okolí. Nase doktorka je má nakoupené dopředu. Už jsem si u ní tři dávky zamluvila.
Ahoj. Daly by se sehnat tri davky Pediacelu??? Nemate nekdo moznost. Zatim jsem odlozila ockovani, ale za par dni bude drobkovi 6 mesicu a Dr.tlaci..... Chtela bych az do 8mesicu. Ale bude to boj. 😩
Tak jsem kluky naockovala.Starsi 2, 5lety uplne bez reakce, mel druhou dávku. Mimco 10m horecku skoro 40 a blinkal, prvni davka ☹ , tak jsem z toho takova rozhozena
@bee1 Expirace Pediacelu je pouze 02/2018. Musela by jste s ním začít co nejdříve. Taky nás tlačil čas. Nyní máme 2 dávky za s sebou a na štěstí žádná reakce, jakoby nic 🙂
Ještě dodávám, že je nyní malému 6 měsíců. Začali jsme s očkováním ve 3,5 měsíce, protože nás tlačil čas. Chtěla jsem začít nejdřív v půl roce, ale nakonec jsme se rozhodli hned s Pediacelem než později s Hexou...
ahoj holky, měli bychom zájem naočkovat třetí dávku pediacelu, ale naše Mudra ho nemá, nevíte o někom, kdo ho má a naočkoval by nám ho.
@gabinka84 děkuji zatím za info, spíš scháním někoho, kdo by byl trochu blíž k nám. Nevím, jak to máte s paní doktorkou, ale možná by byla cesta přes distributora, ty nám říkali, že by danou vakcínu mohli převézt mezi městy ( dodržení přepravních podmínek kvuli chlazení), ale musela by vaše paní doktorka tuto vakcínu nějak dostat do lékárny.

@janny8 pokud by byla dávka ještě volná, měla bych zájem, také nám chybí poslední..