Pediacel, je už na trhu?
Ahoj maminky, ještě jsem v lékarně nezjišťovala, ale je už dostupný pediacel?
@meesha Nejsem doktor, ale vysvětleno mi to bylo hodně detailně a nepamatuji si všechno doslova tak jsem to možná hodně zjednodušila. Předpokládám, že se díky mým příspěvkům nikdo nezblázní a nebude Pediacel shánět jen na jejich základě takže to spíš berte jako další podnět k zamyšlení se nad tím, co dětem vůbec dáváme do těla a že by rodič neměl jen slepě důvěřovat pediatrovi, ale i se o všechno zajímat a shánět informace. A např. horečku nebrat jako něco, co je po očkování běžné. Běžné a normální by to prostě být nemělo..
@hani007 jako blabol se jevi bod dve - o tech tretich zemich blablabla a plisnich. Evidentne je to trochu jinak 🙂 ja vam to vysvetleni sem zkopiruju.
Jestli jsem to nepochopila ja, prosim, o vasi interpretaci:
"Pomocí rekombinantních technologií se začlení geny kódující protein s antigenní charakteristikou (determinantou) patogenního organismu do nepatogenního viru, bakterie či plísně. Příkladem je vakcína proti virové hepatitidě B, acelulární vakcína proti dávivému kašli apod."
jasne, rozhodne je lepsi verit nekomu, kdo to vysvetli po sarlatansku, nez doktorovi info, ktere lze pri trose stesti na netu dohledat :D a ba ne.. xja si prave myslim, ze byste o tom mohly vic premyslet ;)
@meesha Ten homeopat je byvaly doktor, ktery pracoval cca 20 let ve vyzkumu leku. Prestal s tim a dal se na homeopatii, kdyz videl, ze to jde i bez chemie a tech ostatnich sra*ek, co se, byt jen jako pojiva do leku pridavaji. Nemam kazdopadne silu se tady s vami dohadovat. Jestli chcete ockujte si sve dite treba na blbost. Hezky den 🙂
@hani007 Nevím jakou verzi příbaláku máte namysli, ale už první věta druhého odstavce je do puntíku nesmysl. Kromě toho, že Pediacel neobsahuje laktózu a plísně(tento fakt je mimochodem způsoben nejen absencí "žloutenky" ale také použitím jiných kultivačních medií v procesu výroby nijak nesouvisí s hygienou v Africe a nutností aplikovat plísně africkým dětem) je to srovnatelný bordel jako Hexa a látky způsobující nemalé potíže obsahuje rovněž.
Mame 1. Hexu, rozjel se nam po ni atopicky ekzem. Nyni, po 7. Mesicich, nevim, jak s ockem dal. Ekzem na obliceji se nam nedari dat do klidove faze.. Pockat a treba ve 2 letech ockovat odznova? Neporadite?
Jinak vsichni doktori (pediatra, alergo, kozni) jsou pro ocko i pres ekzem😕
@dagmar86 zkuste zajit za nejakym dobrym homeopatem at vam namicha pro malyho homeo primo na miru k ockovani. Ja bych tu dalsi dala rovnou, kdyz uz ste s tim zacali. Ockovani je ale jen spoustec. Pricina ekzemu byva vetsinou jinde. Zkuste si tohle precist, treba vas neco napadne 😉 http://www.priznakytransformace.cz/index.php/le...
Holky,ktere jste nechaly ockovat Pediacelem,ktere schema jste zvolily?2+1,nebo 3+1?
Osobne bych radsi 2+1,zastupujici pediatr mi rekl spise 3+1...Diky za radu 😉
@pucmelinka schémata jsou naprosto rovnocenna, takže 2+1 je určíte lepší volba. Proc dávat jednu navíc?
@evule1982 presne tak,nebudu mrnouse cpat nicim navic...i podle pribalovyho letacku to mozny je a je to dostacujici...
Diky 😉
@therenka to uz mam nacteny,ja chtela osobni zkusenosti...
@pucmelinka ja davala 2plus 1 🙂 nevidim, důvod, proc davat vic nez je nutne 🙂
@milinka2 presne tak... to mi rekla dr,co zastupuje nasi...ta mi,predpokladam,pediacel naockuje bez problemu...recept mi vystavi zastup...
@pucmelinka Pediacel se neda jen tak sehnat na recept. To predpokladam vite. V cele Evrope je ho navic v soucasne dobe nedostatek.
@hani007 Vím a přesto ho mám...
@pucmelinka a jak se Vam ho ted podarilo sehnat?
@dagmar86 objednala jsem ho pres lekarnu...
@pucmelinka Tak to gratuluji. Me to zkouseli, ale vsude mi to makonec zamitli, ze nesehnali..
@hani007 mas/mate IP
@pucmelinka a pres jakou prosim?
@dagmar86 jedna se o mensi plzenskou lekarnu,zalezi,jake maji lekarny dodavatele,ve dvou to objednat slo,ve dvou ne...
Do cr se dostalo poslednich 5000 vakcin...
Pediacel je na trhu,ale jen v nekterych lekarnach ho maji. My dnes vyzvedli Pediacel v lekarne na Selske v Brne. Doplatek 839,- za jednu davku. Celkem bylo na cesky trh dodano min.tyden 4000 ks. Vloni se obdobne mnozstvi rozebralo behem 2 mesicu. Takze doporucuji vsem si pospisit a obehat/obvolat lekarny.
@sisqua3 dle stranek vakcinace bylo do obehu od minuleho tydne dano 5000 poslednich vakcin... expirace bude stejna,nelo by se jednat o stejnou sarzi,takze do 12/2019

@hani007 ale plisnovy protein neni ani plisen ani bakterie a pouziva se to jako nosic antigenu u te zloutenky. Proto v pediacelu logicky neni.