icon

Povinné očkování - vakcína MMR - průšvih jako hrom

juraj7777
26. pro 2016

Ahoj Všem, jen jsem vám chtěl dát vědět, že jsem dneska našel stránky, kde je možné shlédnout kompletní verzi dokumentárního filmu s názvem VAXXED. Ten film je buď s CZ nebo SK titulky a rozhodně stojí za shlédnutí. Překopíruju sem ten úvodní text, který je u toho filmu, ať ostatní vědí o čem to vlastně je. Dejte pak vědět váš názor. Juraj.

VAXXED - Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství (CZ a SK titulky)

Přátelé, dovolte mi, abych Vás dnes tímto srdečně pozval k premiérovému sledování kontroverzního filmu VAXXED, který je osazen jak CZ titulky, tak i titulky v SK jazyce. Po právu tomuto snímku lze přisoudit název „Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství“. Kontroverznost tohoto snímku především spočívá v přiznání Dr. Williama Thompsona ze Střediska pro potlačení a předcházení nemocí a chorob (angl. Centers for Disease Control and prevention = CDC), že se podílel na ohromném vědeckém podvodu, kterým se ututlala pravda, že vakcíny MMR, mohou výrazným způsobem zapříčinit nárůst pacientů s diagnózou autismu.

http://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a-...

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
mulgrew
13. únor 2017

@dzungala no ta nase mlcky prihlizela, ale urcite nesouhlasila.🙂nicmene sama radu nemela, tak mi to nerozmlouvala

kbramborova
13. únor 2017

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat zda mi hrozí nějaký finanční postih či problémy se sociálkou, když chci oddálit první dávku MMR až nejdříve po druhém roce dítěte? Půjdeme na roční prohlídku a určitě nás bude chtít doktorka rovnou objednat na další očko, tak abych byla připravená, kdyby měla řeči (je očkovací...). Moc děkuji za odpove

eficenka
13. únor 2017

@kbramborova
při odkladu nehrozí vůbec nic, ze zákona nemá danou horní hranici, takže můžeš klidně odsunotu až na 17let věku dítěte atd..
a když nenaočkuješ vůbec, tak ti jen dítě nevezmou do školky 🙂 tot celé

zuzineckah
13. únor 2017

@kbramborova já nechala syna očkovat až ve 3 letech. V 18 měsících mi to doktorka nabídla (očkování), slušně jsem odmítla, dala mi podepsat papír, kde jsem teda vyškrtla slovo "odmítla" a přepsala na "odložila" a tím to haslo. Měl přesně 3 roky a 2 měsíce, když dostal první dávku MMR, a to jen proto, že šel ze soukromé do státní školky. Na druhou dávku má jít teď v březnu, ale zcela určitě vím, že bude nemocný 😀 Minimálně dalších x let 😀

kocicinka
13. únor 2017

@eficenka ono to není "jen nevezmou do školky". Nebude moct smět na tábor, na lyžák, na školu v přírodě, zkrátka nikam. A jak to tomu dítěti pak vysvětlíš... A bez té školky se asi taky valná většina rodičů neobejde. Alespoň ta, která nemá milióny na soukromou, nebo nemá žaludek na to podvádět...

pajula123
13. únor 2017

@kocicinka my to synovi vysvetlime tak,ze radeji aby nemohl na tabor apod.,nez riskovat,ze bude stejne vazne nemocny jako strejda a sestrenka. I nase proockovaci dr. mi potvrdila,ze autoimunitni nemoc v rodine je duvod k obavam z ockovani.

astyna
14. únor 2017

@eficenka

Me to prave prijde dost logicke.

astyna
14. únor 2017

@lucinka58

Je zvlastni,ze viry,kterymi ani samotne dite neonemocni,jsou schopne nakazit tebe. Petras mi to zase vyvratil. Ale udelej,jak myslis,ja to taky posunu o rok. Ale jdo vi,zda nebudu tehotna zniva 🙂

kocicinka
14. únor 2017

@pajula123 tak pokud má dědičnou nemoc, tak to je myslím o něčem jiném....
ale jinak naše doktorka posílá tyto děti do očkovacích center

lucinka58
14. únor 2017

@astyna víš co - ja to proste riskovat nebudu 🙂 Zardenky jsem neprodělala a ockovana taky nejsem... A kdyz mi to nedoporučuji, tak nemám problém počkat 🙂 třeba i syn jako starší dítě to snese lip 🙂 ja naštěstí uz další ditko neplánuju - uz vzhledem ke svému veku 🙂

eficenka
14. únor 2017

@kocicinka
ale na výlety vezmou,i na lyžáky pokud tam nebude více jak 5 nocí. na tábory také, kde není více jak 30 dětí. a my taky nemáme miliony jsou i soukromé školky za 2 tis měsíčně a nebo si rodiče hlídají navzájem či vznikají nové klubíky, všechno jde, když se chce

vercikn
14. únor 2017

@eficenka
Soukroma za 2 tisice??? No rada bych o takove vedela (teda ne kvuli sobe,my skolku mame a jsem spokojena), klidne prosim do SZ.

karlajasmine
14. únor 2017

@astyna No taky jsem slysela, ze je to s tim prenosem blbost.. nevim. Syn ma jit na ockovani v kvetnu v 18ti mesicich, ale urcite to posunu.. chtela jsem do 2 let, ale syn je listopadove dite, a v listopadu je nejvic rym a podobne, tak to se obavam, ze bychom ockovali az kdovi kdy .. asi se poradim s doktorkou a uvidim.

anelamates
14. únor 2017

@eficenka Autismus je dědičné onemocnění, jedná se o 98% nemocných. U těch zbývajících není původ dokázán. Neumím si představit, jakým způsobem by mohlo očlkování vyvolat dědičnou chorobu, to je nesmysl stejný, jako bychom tvrdili, že očkování způsobí změnu barvy očí ( ta je dána též dědičností, nebo ne?). Může reakce na očkování vyvolat projev již existujícího autismu, prostě spustí se dříve než ve dvou letech cca. Ale jinak není prokázána žádná souvslost očkování-autismus, ADHD a jiné choroby.

dzungala
Autor odpověď smazal
karlajasmine
14. únor 2017

@anelamates Souhlas.. hlavne ten pan, ktery tuhle studii udelal, sam pak uznal, ze byla tezce tendencni.. ale bohuzel se tech vysledku uz mezitim strasne moc lidi chytlo.

dzungala
Autor odpověď smazal
properjoey
14. únor 2017

@vercikn tak třeba u nás je a je pod 2000,- za jedno dítě.a je fakt plná!

anelamates
14. únor 2017

@dzungala Články si neukládá, ale někde jsem to načetla. A skutečně je autismus vrozené onemocnění.
Nárůsty onemocnění dle medicíny souvisí se spoustou věcí - a myslím si, že celkem logicky. je to odsouvání těhotenství na pozdější dobu - větší riziko vadné informace v genu, je to i tím, že se do reprodukčního věku dostaly děti, které jsou třeba piplané z předčasně narozených mimin, čili zase větší riziko vadné informace, přibývá dětí ze zkumavky, a někde se to zkrátka projevit musí. nebo se domníváte, že pokud je žena fyzicky nejlépe připravena mít dítě ve věku 18 let, tak to, že ted se těhotenství odkládá vlastně po třicítce a výš se na dítěti nepodepíše? Musí. A jinak - těžko říci, a nikdo prakticky netuší, co ovlivnuje, že si člověk nějaký vadná gen pustí. Že prostě ta membrána to dovolí. Jsem toho důkazem - jako první v rodině jsem si napěstovala mutaci BRCA1. nikdo jiný z mých sourozenců ji nemá, já ano. A moje děti též. A očkovaní jsme byli všichni stejně, ještě za komančů. a sourozenci stoprocentně jsme - rodinná podoba se nedá utajit.
@karlajasmine Ano sám přiznal, že zkresloval výsledky tak, jak se mu hodilo do krámu, ale to bohužel odpůrci očkování vidět nechtějí.

alkuska
14. únor 2017

@anelamates Jak to myslíte s tou membránou a "puštěním si vadného genu"? To je fakt ptákovina, že si můžete napěstovat nějakou mutaci, s tou jste se už narodila, ta mutace se objevila ve spermii nebo vajíčku, z kterých jste vznikla. A očkování s tím opravdu nemá co dělat, bohužel od okamžiku, kdy jste byla zplozena, už bylo rozhodnuto.

vercikn
14. únor 2017

@properjoey
Tak mi prosim napiste kde to je? treba stranky, fakt me to zajima.Dik

kackakastanka
14. únor 2017

@anelamates a ja se obavam, ze ta cisla narustu autismu jsou desiva a zakopany pes bude jinde, kde, to samozrejme bohuzel nevim, ale konkretne ockovani v tom nejakou roli hrat bude, a i drive se rodily deti starsim maminkam, akorat to nebylo treba prvni, ale ctvrte...a zaroven, vsechny autisticke deti, co znam, ci jsem se s nima setkala, jsou od mladych maminek, ktere rodily do triceti... a dve moje kamaradky mely u deti primou reakci par dnu po ockovani...bohuzel...
a i ta jedna misska, co pomaha autistickym detem, primo rekla, ze jeji braska se stal autistou v prime reakci na ockovani mmr, do te doby byl uplne v poradku...

dzungala
Autor odpověď smazal
anelamates
14. únor 2017

@alkuska Asi jsem to napsala blbě, ale co mi tak utkvělo - prostě existuje filtr, který je schopen zabránit průniku vadného genu. Odhalí ho a vyhodí. Ovšem někdy selže - a výsledkem je mutace. tedy to co mám. Nepamatuji si to přesně. Ale prostě takhle nějak to funguje. A ano, tento vadný gen mi byl předán, vlastně při mém vzniku. Takže sorry, blně jsem to uvedla. Ovšem takto tedy vzniká vrozená vada - ne nějakým poškozením po očkování si myslím.

@kackakastanka A ten autismus a to, že jej způsobilo očkování, diagnostikoval kdo? maminky? Lékaři?
Já pořád říkám jedn - raději budu riskovat, že moje dítě bude právě to jedno ze sta tisíc s následky po očkování, nežli to jedno z 30 ze sta, které zemře třeba na záškrt. Ta úmrtnost tam byla vskutku hrozná. A tvrdit, že již vymizel jenom proto, že u nás není, je směšné. Při tom pohybu obyvatelstva na Zemi. Stačí jeden bacilonosič, a třeba i očkovaný, a uvidíme.

anelamates
14. únor 2017

@dzungala Bohužel, znamená to jedno - máš šanci 80%, že tuto nemoc dostaneš. Asi tak. A to je mnohem víc, než má někdo bez něj.
A domnívám se, že autismus, který je vrozen, se prostě v určitém věku spustí. Dříve nebo později. A to očkování to jenom uspíší. Ale kdoví, třeba až se bude jednou testovat na autismus, tak se současně nebudou tyto děti očkovat - aby se prokázalo, zda je či není souvislost. Ale neumím si to představit. faktem je jedno - souvislost očkování-autismus prokázána není. neexistuje platná studie.

dzungala
Autor odpověď smazal
alkuska
14. únor 2017

@dzungala Jak u čeho, u něčeho je genetická dispozice prakticky 100% jistotou onemocnění . Většinou se jedná o vadu ve velmi důležitém genu bez kterého nelze normálně žít. Takové choroby většinou patří mezi tzv. monogenní (např. cystická fibróza), ale všichni známe třeba i downův syndrom, kde problém je v celém nadbytečném chormozomu, ne jen jednom genu.

Hodně civilizačních chorob ale patří mezi tzv. multifaktoriální onemocnění, tzn. je třeba více faktorů, aby nemoc propukla (cukrovka, diabetes...). Autismus zjevně není způsoben jedním vadným genem, dneska se většinou tvrdí že je nějaká vrozená dispozice, pokud vím, tak už při narození je v mozku partnáý nějaká odchylka od normálu. Jenže pak je potřeba taky nějaký spouštěč, co tu chorobu nastartuje. A tím může být cokoliv.

Bohužel na to není nějaký jednoduchý test, aby se řeklo disponované neočkovat, uvažuje se o screeningu, ale jedpoduše a 100% poznatelné to není... Osobně si taky myslím, že prodělané onemocnění při neočkování to může u disponovaného dítěte spustit taky.

Strana