icon

Povinné očkování - vakcína MMR - průšvih jako hrom

juraj7777
26. pro 2016

Ahoj Všem, jen jsem vám chtěl dát vědět, že jsem dneska našel stránky, kde je možné shlédnout kompletní verzi dokumentárního filmu s názvem VAXXED. Ten film je buď s CZ nebo SK titulky a rozhodně stojí za shlédnutí. Překopíruju sem ten úvodní text, který je u toho filmu, ať ostatní vědí o čem to vlastně je. Dejte pak vědět váš názor. Juraj.

VAXXED - Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství (CZ a SK titulky)

Přátelé, dovolte mi, abych Vás dnes tímto srdečně pozval k premiérovému sledování kontroverzního filmu VAXXED, který je osazen jak CZ titulky, tak i titulky v SK jazyce. Po právu tomuto snímku lze přisoudit název „Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství“. Kontroverznost tohoto snímku především spočívá v přiznání Dr. Williama Thompsona ze Střediska pro potlačení a předcházení nemocí a chorob (angl. Centers for Disease Control and prevention = CDC), že se podílel na ohromném vědeckém podvodu, kterým se ututlala pravda, že vakcíny MMR, mohou výrazným způsobem zapříčinit nárůst pacientů s diagnózou autismu.

http://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a-...

gracinka7
13. únor 2017

@astyna Autismus je daný geneticky. Nejčastěji se projeví ve dvou letech (málokdy dříve). Očkování může jeho "objevení" uspíšit, takže samozřejmě všichni tvrdí, že za autismus může očkování.

astyna
13. únor 2017

@gracinka7

Tak.pak je otazka,proc v te americe je tak obrovsky narust pripadu po podavani nove vakciny mmr... Starneme ok,klesa nam geneticka kvalita,hodne lidi tehotni diky ivf,ket,inseminaci,to treba muze mit vliv taky. Zasahuji do behu prirody a prirodni vyber vlastne mizi. Nicmene,u nas je Priorix, tady ta vakcina vubec neni 🙂

kika_21
13. únor 2017

@kackakastanka Nebyly.U nás ne.

eficenka
13. únor 2017

@gracinka7
autismus není daný jen geneticky! stačí si o tom něco odborně načíst.
některé lidé mají opravdu genetický základ, ale většina ne...

kackakastanka
13. únor 2017

tak jsem to hledala a ted nasla, informace zcela oficialni a platna, pro ockujici maminky, ze pro skolku staci hexa ve schematu dva plus jedna a jedna davka mmr, s timto ockovanim nemuze mit skolka proti prijeti zadne vyhrady, je to zcela v poradku a pravne vymahatelne..
https://mkczimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/c3cIM...

zuzineckah
13. únor 2017

režie, scénář Andrew Wakefield. Dílo plnohodnotně zrcadlící "kvalitu" autora😉

karlajasmine
13. únor 2017

@kackakastanka ve kterých zemích třeba?

astyna
13. únor 2017

@zuzineckah

Pry mel byt reziserem robert deniro,pokud myslis onen dokument,ale vzdal se toho. O koho jde? Ja jsem toho jednoho doktora uz nekde videla,ale nemuzu si vzpomenout kde. Ten doktor Andrew....

terry1512
13. únor 2017

2. Výklad pojmu „řádné očkované dítě“
Předsedkyně Sdružení praktických lékařů pro děti a dorost ČLS JEP MUDr. Hülleová informovala předsedu NIKO o problémech spojených s interpretací pojmu „řádně očkované dítě“ a požádala ho o stanovisko v dané věci. Důvodem je posuzování dítěte před jeho vstupem do předškolního zařízení z pohledu absolvovaného očkování a související vyplňování potřebného formuláře pediatrem.
Podle stanoviska NIKO je řádně očkovaným to dítě, které přiměřeně ke svému věku absolvovalo pravidelná očkování podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., o očkování proti infekčním nemocem anebo, u kterého bylo pravidelné očkování zahájeno, avšak nebylo ze zdravotních důvodů (přechodné zdravotní kontraindikace) verifikovaných praktickým lékařem pro děti a dorost dokončeno. Pokud se jedná o konkrétní vymezení počtu dávek vakcín požadovaných před nástupem dítěte do předškolního zařízení, je podle NIKO akceptovatelné, aby řádně očkované dítě mělo, v případě podání vakcíny proti spalničkám, zarděnkám a příušnicím (MMR), před nástupem do předškolního zařízení aplikovanou minimálně 1 dávku vakcíny proti MMR. Dále NIKO navrhuje, aby byl v případě hexavakcíny kompatibilní s nástupem do předškolního zařízení minimálně ten očkovací status, kdy byla dítěti z objektivních důvodů
aplikována vakcína ve schématu 2+1 (v souladu s SPC uvedené vakcíny) při
současném dodržení podmínky, že rodiče v dokumentaci registrujícího pediatra svým
podpisem stvrdí, že toto schéma bylo podáno na jejich žádost (jedná se o nesoulad
s vyhláškou o očkování, kde je stanoveno schéma 3+1 dávka). Návrhy NIKO budou
zaslány k právnímu posouzení.

kajalka
13. únor 2017

@gracinka7 A za raketový nárust autismu např. v usa může co?

eficenka
13. únor 2017

@astyna
:D

přečti si tam diskuzi, tohle je článek, který má hodně věcí vytrženo z kontextu, navíc i byl Wakefield i jeho spolupracovníci očištěni...

zuzineckah
13. únor 2017

@astyna tak třeba tady narychlo něco k jeho "výzkumu"😉já osobně jeho názor nepovažuji za relevantní, jeho metody jsou přinejmenším neprůkazné a několikanásobně vyvráceny. Je to spíš takový hubotluč...

http://personal.tucna.net/dr-andrew-wakefield-a...

msimankova
13. únor 2017

@kackakastanka sexem a krvi se prenasi zloutenka typu C, B je jina...

kajalka
13. únor 2017

@msimankova Jaká prosím?

mulgrew
13. únor 2017

@kajalka mozna treba masove rozsireni chytrých telefonu v posledni petiletce?

lucinka58
13. únor 2017

Tak holky dnes jsem opětovně diskutovala MMR vakcínu s pediatričkou - a bylo mi řečeno, že pokud jsem ročník mladší 1983 (což já jsem), tak určitě budeme očkovat syna až po tom co porodím - klidně to prý můžeme nechat těsně před nástupem do školky. Prý my mladší ročníky nejsme tak proočkovaný a hrozí riziko přenosu viru na plod a tím pádem buď poškozený plod nebo potrat..... Takže za mě budeme fakt očkovat až po druhém roce syna - spíš až tak v jeho 2,5 letech a malé bude půl roku 🙂

msimankova
13. únor 2017

@kajalka
@kackakastanka takze ted se omlouvam za chybu! Jdu se dovzdelat ve zloutenkach a pochopit vyznam ockovani na B, kdyz znam vazne pripady s C /po transfuzi kdysi/ a ne s B.... Spletla jsem si ji s A prave proto, ze mi A prijde beznejsi na chyceni.... Pardon...

kackakastanka
13. únor 2017

@karlajasmine pokusim se ti to dohledat, ale priznam se, ze mi to zabralo dost casu a velke cteni a i diskuse s lekari, nez jsem se dobrala nejakeho nazoru a skutecnosti o stavu vyskytu techto nemoci na celem svete, v jednotlivych evropskych i neevropskych zemich, a zaroven i vubec pravdepodobnost toho, ze to male mimco, nebo decko chytne...a uz si to pamatuju jako zaver, ktery jsem si z toho udelala, ale konkretni info moc ne, ale z hlavy napriklad obrna -- u tejsou posledni dva nemocni nekde v Pakistanu a i se zvazuje, ze se oskovat prestane, a se zaskrtem je to podobe...

msimankova
13. únor 2017

@mulgrew mozna, priznala jsem svoji chybu - pokud jste neomylna, gratuluji!

mulgrew
13. únor 2017

@msimankova zadne uznani nikde nevidim, ja reagovala na raketovy narust autismu a kdo je vinik

karlajasmine
13. únor 2017

@lucinka dobre vědět, chtěla jsem odložit do dvou let, tak mě to v tom utvrzuje.

msimankova
13. únor 2017

@mulgrew ono to vyznelo, ze chytry mobil poziva kazde pako, co nevi nic o zloutence :D Takze pardon taky, ja uz radsi jdu, asi unava materialu 🙂

karlajasmine
13. únor 2017

@kackakastanka ok,kdybys měla čas dohledat bylo by to fajn, ale pokud čas nemáš kašli na to 🙂 každá chceme pro naše děti co nejlepší, tak je fajn se co nejvíc informovat.

dzungala
Autor odpověď smazal
aleenka1234
13. únor 2017

@kajalka o jakém raketovem nárůstu mluvíte?

mulgrew
13. únor 2017

@dzungala me zaujala, proto jsem nasadila Gaps dietu

riga
13. únor 2017

@sara84 a co neštovice, pátá nemoc, příušnice...

Jak dlouho účinkuje očkování, víš to? Aby jednou byla tvoje dcera/snacha v tvé blízkosti v bezpečí. Za imunitní paměť bych ruku do ohně nedala.

Každý jsme zodpovědný sám za sebe, žena se buď musí nechat včas přeočkovat, dát si izolaci (trocha nadsázky) nebo prostě důvěřovat, že se jí to vyhne.

Koho poženou k zodpovědnosti ti, kteří mají postižené dítě po očkování? Všechny těhotné ženy, protože to dělali kvůli nim?

dzungala
Autor odpověď smazal
riga
13. únor 2017

@tinaprofi Ano, nestresujme se a zařaďme se...

Strana