icon

Povinné očkování - vakcína MMR - průšvih jako hrom

juraj7777
26. pro 2016

Ahoj Všem, jen jsem vám chtěl dát vědět, že jsem dneska našel stránky, kde je možné shlédnout kompletní verzi dokumentárního filmu s názvem VAXXED. Ten film je buď s CZ nebo SK titulky a rozhodně stojí za shlédnutí. Překopíruju sem ten úvodní text, který je u toho filmu, ať ostatní vědí o čem to vlastně je. Dejte pak vědět váš názor. Juraj.

VAXXED - Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství (CZ a SK titulky)

Přátelé, dovolte mi, abych Vás dnes tímto srdečně pozval k premiérovému sledování kontroverzního filmu VAXXED, který je osazen jak CZ titulky, tak i titulky v SK jazyce. Po právu tomuto snímku lze přisoudit název „Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství“. Kontroverznost tohoto snímku především spočívá v přiznání Dr. Williama Thompsona ze Střediska pro potlačení a předcházení nemocí a chorob (angl. Centers for Disease Control and prevention = CDC), že se podílel na ohromném vědeckém podvodu, kterým se ututlala pravda, že vakcíny MMR, mohou výrazným způsobem zapříčinit nárůst pacientů s diagnózou autismu.

http://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a-...

alkuska
14. únor 2017

@anelamates Jj, díky. Ona buňka má možnosti jak opravit vadu v DNA, ale řeklas to tak neodborně že jsem fakt nepochopila co jsi chtěla říct 🙂 ty opravy se dějou "vystřižením" postiženého úseku DNA z jejího vlákna a následným doplněním podle vzoru z druhého vlákna. Ne vždy to je možné, proto holt se mutace objevují. Ale i ty dobré - ne vždy je to špatně, jinak by nebyla žádná evoluce a vývoj a bez mutací bysme asi vůbec jako druh nepřežili.

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
properjoey
14. únor 2017

@vercikn ústí nad Labem, detska skupina mozaika ve vanove

dzungala
Autor odpověď smazal
vercikn
14. únor 2017

@properjoey
dekuji, sice to neni soukroma skolka, tak aby to splnovalo urcitou definici a tu cenu tam stanovuje nekolik faktoru, ale to uz je mimo tema a neni to nic proti vam. Jen ja jsem se ujistila, ze soukrome zarizeni ze 2000 neni. Ale jak rikam vy se tim netrapte, to bylo jen pro mou informaci.
jeste jednou dekuji

vercikn
14. únor 2017

@dzungala
toto bohuzel zabiha tam,kde uz byl recen jeden vtip - jak vite, ze buh neexistuje? Ja vasi pi..u taky nevidel a verim ze ju mate 😀
takze nekdo vyslovi hypotezu a kdyz ji nemuzete vyvratit, tak....

dzungala
Autor odpověď smazal
eficenka
14. únor 2017

@vercikn
vím o 3 za 2 tis 🙂 ale je fakt, že běžne ceny jsou kolem 5tis..

ale stačí se pozeptat u vás v okolí, dá se dokupy třeba 10 maminek, a hned je kupa hlídání atd... všechno jde, jen se to musí umět a snažit se..

kocicinka
14. únor 2017

@eficenka bohužel, u nás je potvrzení na tábory, školky a školy v přírodě vyžadováno. Většinou jezdí s DDM. Školku potřebujeme státní co nejblíže k nám.
Žijeme v Praze a tady se ceny za soukromé školky pohybují v řády 7- 14.000 za měsíc. Bohužel. Dětská skupina tu je, ale jen na dopoledne. My potřebujeme školku na celý den.

karlajasmine
14. únor 2017

Cetla jsem další studia na téma autismus a daleko pravdepodobnejsi mi pripada teorie, ze autismus je zpusobem vsemi temi hruzami, ktere se v dnesni dobe pridavaji do jidla, pripadne poctem plastovych hracek a jinych kramu, ktere se nam vali doma plne formaldehydu a podobne, a v neposledni rade treba pouzitim nekvalitniho PVC na podlahy - clovek to pak cely den dycha a miminka se po tom plazi. Ockovaci latky obsahuji skutecne zanedbatelne mnozstvi tech chemikalii, ktere do sebe temito jinymi zpusoby dostavame kazdy den.

kocicinka
14. únor 2017

hlavně dřív se autismus tak často nediagnostikoval... podobně, jako alergie, neřešilo se to...

anelamates
14. únor 2017

@karlajasmine Taky si myslím, že je to spíš součtem všech vlivů. celkově je lidstvo oslabeno tím, že vlasně přestal fungovat ten systém přežívá jen silný ( to jsou ta piplaná miminka, zachranovaná už myslím od 900gramů, stejně tak ta různá postižení, pozdější těhotenství), no a k tomu celkový stav životního prostředí. Ono se stále hodně řeší kdeco v jídle, anebo tedy ty miligramy hliníku v očkování, ale když člověk vidí, co dýchá, tak je někde jo chyba.
To se potom můžete sebevíc starat a shánět, ale tomuhle neujde nikdo.

kackakastanka
14. únor 2017

@anelamates ja se ti i na ten zaskrt podivam, a souhlasim, ze tvrdit, ze neni, pokud se nevyskytuje u nas, je blbost, ale to nikdo snad netvrdi... a ten autismus zpusobuje hlavne reakce na ockovani MMR, nikoliv na hexu, ale s tou to muze souviset, protoze ta mmr predchazi... a za nas se ockovalo mene nemoci naraz a mmr se vubec neockovala, jen spalnicky... takze tam pomerne vyrazna zmena v mnozstvi nemoci proti kterym se ockuje naraz je, nemluve o nepovinnych...a k te diagnostice, zadny pricetny lekar ti dnes v CR neda na papir, ze tve dite ma fatalni reakci na ockovani, tim by nad sebou podepsal rozsudek poskozeni zdravi v dusledku ockovani a to by bylo toco, ze bychom vsichni cuceli...najdou se lekari, kteri to off record reknou a pred brzkym a rozsahlym ockovanim varuji.. a ty dva pripady co mam kolem, uz jsem to tu psala, ale jedna holcicka prestala chodit a rozvinula se ji nejaka revmatoidni artritida ci co, ktera je, svete div se, uvedena i jako jeden z moznych nezadoucich ucinku...chteli ji lecit kortikoidy a rikali, ze je to spatne, rodice se vydali cestou homeopatik a alternativni mediciny a po nekolika mesicich noha bolet prestala... dale jiz neockuji... ten druhy pripad je horsi, tam se opravdu rozjel autismum a kamaradka, ktera sve dite znala nejlepe a denodenne s nim byla v kontaktu je presvedcena, ze to bylo v reakci na ockovani mmr, protoze se to vse zaclo dit par dnu po ockovani...a ze by to byla nahoda, tomu neveri nikdo, ale nikdo ti taky nerekne, mate smulu, je to tak

anelamates
14. únor 2017

@kackakastanka Autismus je vrozené onemocnění propánakrále, si to nahledej.
Autismus je jednou z nejzávažnější poruch dětského mentálního vývoje. Jedná se o vrozenou poruchu některých mozkových funkcí. A ne že ho zůsobuje reakce na očkování, jo?
Jinak já hlasuji za očkování, jsme proočkovaní všichni a vnoučata se očkovat chodí. Umím si umím docela najít zdroje , které mi slušně vysvětlí, jak a proč se očkuje, jak vypadají všeliké ty úmrtnosti, jak se neustále mluví o následcích očkování a vlastně se neustále znovu kolem dokola probírají tytéž případy. A taky si umím klidně představit, co by se dělo, kdyby se tu některá z těch chorob bjevila - a bohužel vím moc dobře, co by se stalo, kdyby třeba na záškrt u nás zemřelo nějaké neočkované dítě. To by bylo točo.

kackakastanka
14. únor 2017

@anelamates ja ti odpovidala na dotaz na me vzneseny, a pokud si to dohledas sama, tim lepe, a kdyz uz porad ten zaskrt , tak zrovna ten jako hlavni problem opravdu neresim...
ptala si se, jak ty maminky vedi, ze to byla reakce na mmr, tak jsem ti odpovedela, a ta reakce na tuto vakcinu se proste neda okecat nicim, jsou to konkretni deti, s konkretnim zdravotnim problemem...a v nemocnicich potkas mnozstvi maminek s miminama a vetsima detma s reakci na ockovani v podobe ekzemu, epilepsie, snizene imunity, opakovanych horecek, a bohuzel i autismu atd. atd. a jinak ono prave zrovna to mmr ockovani muze porusit nezraly mozek a nektere mozkove funkce...ale respektuji, ze ja tomu verim a ty ne...

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
kika_21
14. únor 2017

No asi už jsem stará, ale také se děsím noci, při které by se moje dítě dusilo kvůli záškrtu. Dokonce i situace, kdy má štěkavý kašel a dusí se, nebyla hezká...Musely být ty ženy hodně statečné, nebo smířené s osudem ...Jsem vděčná, že mě konkrétně to se záškrtem nemůže potkat-i kdyby třeba muž přišel do styku s někým se záškrtem, nedostal by ho.🙂Nejhorší je bezmoc. Pokoru mám-i k lidem, kteří mají dítě s následky-je jich méně, než těch, kteří nepřežili záškrt. Také nevím, zda měl někdo rak vážné následky-nějak jsem to nehledala a bála jsem se záškrtu-o tom jsem slyšela od tety-měla žel osobní zkušenost...

kika_21
14. únor 2017

@dzungala Je někde nějaký výzkum nezávislé instituce na témy souvislosti autismu s MMR? Chtěla bych si to přečíst.

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
kika_21
14. únor 2017

@dzungalano tatínek mi kdysi říkal, že prý právník není člověk, který klade důraz na pravdu-prý klade důraz na to, že ho někdo platí. Nešla jsem na práva, přesto doufám, že to obecně tak není. Ale na diskuzi to je, to bezpochyby...

kackakastanka
14. únor 2017

@dzungala docela pekne diskutujes, uz jsem te nekolikrat chvalila, ale musim to znovu napsat takto primo, protoze se mi to proste libi...
jeste jsem si ted venku na prochajde vzpomnela na jeden velmi cersvy zazitek a dokonce tady z konika, jedna maminka dala naockovat mmr ten 15. mesic a psala, ze se toho bala, ale proste do toho sla... a pak tady popisovala, jak jim chlapecek po deseti dnech upadl do horecek, lezel jako hadrak, hodne plakal, a trvalo to asi ctyri dni, ja to porad cetla a brecela jsem taky, kdyz psala, jak nad nim stoji s muzem a jen breci...
tak to jen, jak pises, ze to neni soutez a nikdo nevyhrajem...mas pravdu, soutez to urcite neni ale vyhrajeme vsechny, ktere mame zdrave deti a ktere zdrave zustanou, a o to jde, o nic jineho...❤

anelamates
14. únor 2017

@dzungala Ano dobře, beru to co říkáš. Tedy ne neočkovat, ale očkovat třeba později. Nevím, jak závažné nebo jaké následky pro děti mohou tyto tři nemoci mít, vím, že jsou velmi těžké, pokud onemocní dospělí, no a samozřejmě vím o riziku pro těhotné. Takže snad jestli by nebylo lepší jít cestou očkování pouze těch, kteří dejme tomu do šesti let nechytili ty příušnice nebo tak|? Je fakt, že pak bude část dospělé populace stále ohrožena, ale to by se mělo časem změnit.
Jinak co se týče těch následků - já bych strašně ráda jednou někde viděla prostě studii, která mi řekne - očkováno tolik a tolik dětí, následky typu ekzém tolik a tolik, dušnost tolik a tolik - prostě něco takového. Bohužel musíš sama přiznat, že tohle neexistuje, a já jsem jednoduše nevěřící Tomáš. Dokud nebudou konkrétní čísla, do té doby nebudu věřit. Ano, chápu, jsou třeba děti, které očkování nesou hůř, jsou děti, u nichž může propuknout choroba dosud spící, ale prostě a jednoduše - je možno brát to, že se ekzém dítěti vyrazí do měsíce po očkování jako následek očkování? Chápeš, co tím myslím? ono je to hrozně snadné ukázat takto jednoduše prstem, ale skutečnost může být třeba úplně jiná - třeba v létě špatně opláchnuté ovoce, něco dráždivého v trávě, ve vodě, těch možností je spousta. Proto jsem hodně skeptická k tomu tvrzení - má to po očkování. Myslím si, že je to v současnosti takový i trend, hledat viníka v očkování. Je to možná i jednodušší než si přiznat třeba nějaký vlastní problém.

anelamates
14. únor 2017

@kackakastanka To je smutné, ale to mohlo být právě cokoliv jiného. Já chápu, že rodiče hledají důvody, ale za těch deset dní mohl chlapeček chytit i něco jiného. Prostě beru, kdyby byl důkaz, takto je to bohužel jenom názor. Já neříkám, že špatný, každý si něco může myslet, ale prostě to takto je.

kajalka
14. únor 2017

@anelamates A co by to tak mohlo být jiného? Být to jakákoliv jiná choroba, testy by se prokázala. Sama jsem u kamarádky zažila změnu jejího dítěte, z normálního zdravého inteligentního dítěte je troska co jen vydává skřeky.

anelamates
14. únor 2017

Mohla to být jakákoliv jiná viroza, ne? mohl to být nějaký vnitřní problém, nemusel to být zánět, mohl něco chytit, třeba nastuzené ledviny, to bolí a horečky jsou u toho taky. Konkrétně projev čtyři dny horečky a pláč, to může být plno věcí si myslím. No at to bylo co bylo, je to pryč. A právě tohle, tento typ tvrzení - chlapecek po deseti dnech upadl do horecek, lezel jako hadrak, hodne plakal, a trvalo to asi ctyri dni - je u mne zdrojem mé skepse.

Strana