icon

Jak se seznámit?

adacokolada
21. srp 2020

Ahoj, spíš se jdu tak jen vypovídat. Jsem sama s 6-letým chlapečkem. S manželem jsme se rozešli (na můj popud), měla jsem přítele, ale to nějak tak škaredě skončilo. A teď mám takový ten pitomý pocit, že už si nikoho nenajdu. Do nějaké seznamky se mi nechce jít, historek jsem si už vyslechla dost na tohle téma 🙂 Ale kamarádky co mám jsou všechny zadané, takže nikam moc nevyráží..sama občas někam zajdu, ale prostě nikde nic. Kde se holky seznamujete? nebo vážně zkusit nějakou tu seznamku 😉 A nebo se na to vykašlat a čekat co mi osud přinese..😀

Strana
z2
moominkaa
21. srp 2020

@adacokolada takový mám taky
Musíš být pevná 😅

codal
21. srp 2020

@jitkaem Měla jsem to úplně stejně.

orisek56
21. srp 2020

@adacokolada no hele, můj chlap byl při seznamovací psaní dislektik i když nyní po letech uz to znatelně není a orientuje se v gramatice slušně, a i tak mi psal na začátku jako dislektik a mužů říct po 9 letech, že jsem šťastná, že mě to neodradilo. Lepší princ pro mě přijít nemohl. Zrovna před hodinou mi dovezl s nákupem jen tak květiny

drep
21. srp 2020

Já se s mužem seznámila v práci, já doktor, on sestra, největší klišé, jen naruby. Nikdy nám to v práci nevadilo nebo nepřekáželo, naopak, spolu jsme dali u nás na jipu pár věcí do kupy. Já jsem byla (a asi i jsem) dost workholik, takže kromě práce jsem jen jezdila na koni (a tam se moc chlapů nemotá) a běhala (a to fakt běhám) a jinak nechodila, takže bylo tak nějak jasné, že buď to bude sestra nebo záchranář, doktora bych nechtěla.
Takže já bych nelámala hůl ani na seznámením na pracovišti, nemusí to být vždycky katastrofa. U nás v práci vlastně naopak je to úplně běžné, máme na oddělení dost párů.

petrasipkova1
21. srp 2020

Bracha hledá už dost dlouho po seznamkach a nic, říká samy hrozny holky. Je to fakt o štěstí. Byl na hodně schůzkách a pry samé zlatokopky a nebo takové co si nesedly. V normálním životě nějak nemá šanci, v práci v chlapskem kolektivu je skoro furt. Kamarádi a kamarádky už mají všichni rodiny. Je to těžké

adacokolada
autor
21. srp 2020

@petrasipkova1 je pěknej brácha? 😀

adacokolada
autor
21. srp 2020

@drep ale jako jo, nelámu..ale u nás už jsou jinak jen samí zadaní a nebo ztroskotanci :D Jedině si najít novou práci 😝

adacokolada
autor
21. srp 2020

jinak děvčata založila jsem badoo a nikdo se mi tam nelíbí..ale nabídek tam teda hodně :D

amazonkajanik
21. srp 2020

@adacokolada jeden čas dělávali srazy párů, ale nač na seznamce setrvávat,když už tu svou drahou polovičku máme,že. Takže jak je to dnes nevím, ale prý něco zpoplatnili a ti uchylaci se tam taky najdou. I já měla štěstí /smůlu na vzkaz,zda nehledám přivýdělek jako živý talíř 🤢

mrav
21. srp 2020

Sázel bych na seznamku Štěstí. Já, poté, co jsem ovdověl, jsem tam našel přítelkyni. Musíš mít i trošku kliku- ale připravenému štěstí přeje.

jednaholkaa
21. srp 2020

@mrav Taky jsem si nasia na Stesti.cz. Uz je to par let.. Ale musela jsem tak na 200 rande nez me nekdo konecne zaujal 🙈 Ale to je extrem..kamosce stacilo jen 5. Nebo jeste se da v praci seznamit nebo pres zname. Zalezi jak moc si narocna. Pokud hodne, tak to bude chtit tu seznamku aby si nahnala volume..

petrasipkova1
21. srp 2020

@adacokolada hele, myslím ze tak normální, nic ošklivého na něm neni a Pribyvajici roky ho mění na pekneho chlapa, ale pro mě je to pořad malinkej klucik 😂😂😂 je to mladší braska, hlavně je fakt hodnej, má super koníčky, je akční, s pěknou kariérou, zajištěnej, staví dům, bude mu 30, a je na něm vidět ze by se chtěl s někým usadit, zatím hledá slečnu bez závazku, má rad ženský i starší, ale už je z toho pěkné otravenej. V zimě chodil i na ty seznamovací kolečkový rande a taky nic.

adacokolada
autor
22. srp 2020

Boze to badoo je tragédie, kazdej chce jen to..ne ze bych byla nějaká slušnačka, ale nemůžou to aspon chvíli hrát 😄

adacokolada
autor
22. srp 2020

@petrasipkova1 tak ze bych se třeba seznámila tady 😁 ale koukám že jste u Prahy..ja u Brna 🤔

zelenaesmolda
22. srp 2020

@adacokolada
jak kdo na badoo,jako vsude.

marti89
22. srp 2020

Manžela jsem poznala na brigádě, předchozího partnera na internetovém chatu (jestli ještě funguje portál lide.cz). Do psané seznamky (styl e-mail) bych nešla, je spousta času na úpravu odpovědi, co odešle, zatímco u reálnýho chatu vidíš, jak rychle reaguje a tedy jestli je to přirozenější projev (má méně času si ohlídat, jestli něco upravit k ideálnímu obrazu).

orisek56
22. srp 2020

@marti89 nesouhlasím. Podle mě nejlepší je obojí. Prvně chat a potom klasický mail. Tam totiž poznáš, jestli je schopný celkového uvažování a třeba i hloubkovejsiho, jestli si dá tu práci a napíše ti i delsi text, tzn. Že je ochoten ti věnovat určitý čas i skrz psani. A upravovat text může jak chce, ale myšlenka vyjádření se tak úplně nedá obchcat. Já to tak měla se svým mužem. Psali jsem si týden na chatu a pak přešli na e-maily, kdy jsme si psali měsíc a vlastně i mezi schůzkami, měli jsme totiž možnost se vidět jednou za 3 týdny třeba. Byla to velká zkouška.

marti89
22. srp 2020

@orisek56 Jenže sis udělala předvýběr už na tom chatu - kdyby se tam v "téměř reálném čase" choval jak blbec, dál by to nepokračovalo a na ty e-maily nedošlo. Zatímco když začneš na e-mailu, má možnost tě "oblbnout" (dost času na vyšperkování odpovědi a může mu s ní i někdo pomoct) a pak na chatu se může projevit jak blbec..

adacokolada
autor
22. srp 2020

@marti89 souhlasím, u toho chatu se fakt hned projeví..někteří tam mají u sebe super popis, ale jakmile si zacnete psát, to jsou teprve perly 🙄

adacokolada
autor
23. srp 2020

Jak jste holky mohly vydržet 😬 ja už jsem z těch sexuálních návrhů úplně otravena 🙄

jjasmina
23. srp 2020

@adacokolada Já to snad pak už ani nerozklikávala a rovnou házela do koše 😀

adacokolada
autor
23. srp 2020

@jjasmina jo to dělám taky..to se nedá. Prakticky tam je zatím jeden, který by ušel a nechce nic takového. Ale zas je takovej nudnej nebo jak to říct..🙄

herbinaaa
23. srp 2020

jsem sama s 5 letou dcerkou a seznamování jsem vzdala. Jsem s ní sama od te doby, co jsem v 8 měsící těhotenství odešla od jejího otce, protože sjem se nehodala starat o dvě děti . Naučila sjem se na to dívát jinak, ale taky mě to hodně změnilo. Vidím v tom hodně výhod. Dělám si co chci, jedu kám chci a s kým chci, dívám se pouze na sebe a svoje dítě, jsem svobodná a nezávislá. Vyhovuje mně to. Dnešní muži jsou nezodpovědní a bez špětky soudnosti a nikoho takového vedle sebe mít nechci.

adacokolada
autor
24. srp 2020

@herbinaaa ale to mi přijde smutné, nebo jestli si tak spokojená tak proc ne. Mně ale chybí láska, tolik let jsem žila v nefunkčním manželství, ze jsem sama vlastne byla. Ted si taky užívám volnosti, ale na druhou stranu bych se ráda měla s kym obejmout.

Strana
z2