Je možné nakoupit na tři dny pro pět lidí za 300 Kč?
Pěkný den,je mi to nepříjemné,tak proto se ptám jako anonym 😔
Ocitla jsem se v nepříjemné situaci. Potřebuji nakoupit potraviny na tři dny za 300,- pro mě a čtyři děti. Tzn. snídaně, oběd,večeře,svačiny. Je to vůbec aspoň trochu reálné? Děkuji za každou radu 🙏
@hojda ❤️ jsi úžasný člověk
Právě mámy se dokážou vžít do tvé situace. Někdy se něco nepovede jak má a přijmout nabízenou pomoc není žádná ostuda. Sama jsem párkrát byla v situaci, kdy jsem si musela půjčit peníze od vlastní mámy abych vyšla. Je to už pár let zpátky a neměla jsme dítě, ale občas jde hrdost stranou v každém věku.
Tak k Mikulášovi se přidal i Anděl, tak už jsem na nákup dvě🙂. Dejte vědět.😉
@hojda tohle je něco neuvěřitelného,opravdu nemám slov a vlastně moc nevím co říct ❤️❤️❤️
@lennus .Moc děkuji za tuhle reakci,je to opravdu krásné ❤️❤️❤️
@hojda Pokud by bylo potřeba ještě někoho do party, tak se ozvěte, přidám se 🙂
@hojda já se opravdu nestačím divit,kolik hodných lidí se v téhle době najde! ❤️❤️❤️🙏 Ale hlavně kvůli tomu jsem tuhle diskuzi nezačínala. Chtěla jsem jen poradit/pomoct jak na to. ☺️☺️
Dáme hlavy dohromady, nějak to vymyslíme a ozvem se.😉
Já tomu pořád nemůžu uvěřit,že se prostě našel někdo,kdo by nám chtěl pomoct! Opravdu nenacházím slova a hlavně jak už jsem psala,za tímto účelem jsem tu diskuzi opravdu nezakládala. Jen jsem chtěla poprosit o radu,zeptat se na nápady a doufala jsem,že se třeba najde někdo,kdo se ocitl v aspoň trochu podobné situaci jako bohužel já teď s dětmi. Ale tady tohle je opravdu něco úžasného ❤️❤️❤️
Zůstaň v klidu, je jasné, žes to takhle nemyslela. Však to nic není a tobě to snad aspoň trochu pomůže. Jak tu někdo psal, není to ostuda. Držte se. Ještě mě napadá, nepomohly by nějaké věci po dětech? Mám mladšího ve věku tvého nejstaršího. Většinu věcí jsem sice už poslala dál, ale pořád tu něco je. Věřím, že takových je nás tu dost, a kdybys napsala, co by se vám hodilo, třeba by se to sešlo dohromady...
@hojda já se taky hlásím 😀 Po dlouhé době je to fajn diskuze a ráda pomůžu.
@blondynka400 pošlu SZ
@pratensis
@kakamila12
@pabka
@camelinka
@lennus
@blondynka400
@kupi
poslala jsem SZ🙂
@hojda taky se ráda připojím. Představa, že někde strádá maminka se dětmi mi nedělá moc dobře... Klidně pomůžu ráda materiálně nebo finančně. Tak pokud vyhodnotíš, že je ještě potřeba, napiš mi také SZ👍
@zuzineckah SZ
Díky všem, jsem ráda, že tu pořád funguje super parta a když je třeba, tak dokážeme rychle pomoci. Musím teď pracovat, ale odpoledne to vše dořeším.

@hojda to je opravdu moc krásné! Hlavně nechápu,že se najdou lidé jako Vy,co nabízí pomoc. To právě Vy by jste si zasloužila Mikuláše ❤️🙏☺️