icon

Je možné nakoupit na tři dny pro pět lidí za 300 Kč?

1. pro 2021

Pěkný den,je mi to nepříjemné,tak proto se ptám jako anonym 😔
Ocitla jsem se v nepříjemné situaci. Potřebuji nakoupit potraviny na tři dny za 300,- pro mě a čtyři děti. Tzn. snídaně, oběd,večeře,svačiny. Je to vůbec aspoň trochu reálné? Děkuji za každou radu 🙏

Strana
z4
autor
1. pro 2021

@hojda to je opravdu moc krásné! Hlavně nechápu,že se najdou lidé jako Vy,co nabízí pomoc. To právě Vy by jste si zasloužila Mikuláše ❤️🙏☺️

michaela666
1. pro 2021

@hojda ❤️ jsi úžasný člověk

Právě mámy se dokážou vžít do tvé situace. Někdy se něco nepovede jak má a přijmout nabízenou pomoc není žádná ostuda. Sama jsem párkrát byla v situaci, kdy jsem si musela půjčit peníze od vlastní mámy abych vyšla. Je to už pár let zpátky a neměla jsme dítě, ale občas jde hrdost stranou v každém věku.

hojda
1. pro 2021

Tak k Mikulášovi se přidal i Anděl, tak už jsem na nákup dvě🙂. Dejte vědět.😉

camelinka
1. pro 2021

@hojda chcete čerta? 😄😉

hojda
1. pro 2021

@camelinka 😈 čert by měl být v partě taky🙂

camelinka
1. pro 2021

@hojda Si myslim jako 😎😎😎

autor
1. pro 2021

@hojda tohle je něco neuvěřitelného,opravdu nemám slov a vlastně moc nevím co říct ❤️❤️❤️

hojda
1. pro 2021

@camelinka Tak mi prosím napište do SZ a nějak to domluvíme🙂.

lennus
1. pro 2021

@hojda Také ráda přispěju, napiš mi a poslala bych peníze na účet.

Je fajn si napsat jídelníček a seznam nákupu. Držím palce!

autor
1. pro 2021

@lennus .Moc děkuji za tuhle reakci,je to opravdu krásné ❤️❤️❤️

camelinka
1. pro 2021

@hojda Mas to tam 😉

hojda
1. pro 2021

@camelinka
@lennus Dořeším to večer a ozvu se všem přes SZ.

kakamila12
1. pro 2021

@hojda Pokud by bylo potřeba ještě někoho do party, tak se ozvěte, přidám se 🙂

autor
1. pro 2021

@hojda já se opravdu nestačím divit,kolik hodných lidí se v téhle době najde! ❤️❤️❤️🙏 Ale hlavně kvůli tomu jsem tuhle diskuzi nezačínala. Chtěla jsem jen poradit/pomoct jak na to. ☺️☺️

hojda
1. pro 2021

Dáme hlavy dohromady, nějak to vymyslíme a ozvem se.😉

hojda
1. pro 2021

@lennus poslala jsem SZ

pabka
1. pro 2021

@hojda jsi tu stálý člen, věřím, ze vše dáš důvěryhodně dohromady, já se taky hlásím do party Mikulášů a andělů 😉👍 pošlu příspěvek a ty posles potraviny, je to tak?
Autorce - lidi si musí pomáhat a někdy si nechat pomoci není ostuda! 😉

hojda
1. pro 2021

@pabka SZ

pratensis
1. pro 2021

@hojda Hlásím se mezi pekelníky! Prosím taky sz. 😉

autor
1. pro 2021

Já tomu pořád nemůžu uvěřit,že se prostě našel někdo,kdo by nám chtěl pomoct! Opravdu nenacházím slova a hlavně jak už jsem psala,za tímto účelem jsem tu diskuzi opravdu nezakládala. Jen jsem chtěla poprosit o radu,zeptat se na nápady a doufala jsem,že se třeba najde někdo,kdo se ocitl v aspoň trochu podobné situaci jako bohužel já teď s dětmi. Ale tady tohle je opravdu něco úžasného ❤️❤️❤️

pratensis
1. pro 2021

Zůstaň v klidu, je jasné, žes to takhle nemyslela. Však to nic není a tobě to snad aspoň trochu pomůže. Jak tu někdo psal, není to ostuda. Držte se. Ještě mě napadá, nepomohly by nějaké věci po dětech? Mám mladšího ve věku tvého nejstaršího. Většinu věcí jsem sice už poslala dál, ale pořád tu něco je. Věřím, že takových je nás tu dost, a kdybys napsala, co by se vám hodilo, třeba by se to sešlo dohromady...

hojda
1. pro 2021
blondynka400
1. pro 2021

@hojda já se taky hlásím 😀 Po dlouhé době je to fajn diskuze a ráda pomůžu.

hojda
1. pro 2021

@blondynka400 pošlu SZ

kupi
Autor odpověď smazal
kupi
2. pro 2021

@hojda také ráda pomuzu

hojda
2. pro 2021
zuzineckah
2. pro 2021

@hojda taky se ráda připojím. Představa, že někde strádá maminka se dětmi mi nedělá moc dobře... Klidně pomůžu ráda materiálně nebo finančně. Tak pokud vyhodnotíš, že je ještě potřeba, napiš mi také SZ👍

hojda
2. pro 2021
hojda
2. pro 2021

Díky všem, jsem ráda, že tu pořád funguje super parta a když je třeba, tak dokážeme rychle pomoci. Musím teď pracovat, ale odpoledne to vše dořeším.

sticker
Strana
z4