Je možné nakoupit na tři dny pro pět lidí za 300 Kč?
Pěkný den,je mi to nepříjemné,tak proto se ptám jako anonym 😔
Ocitla jsem se v nepříjemné situaci. Potřebuji nakoupit potraviny na tři dny za 300,- pro mě a čtyři děti. Tzn. snídaně, oběd,večeře,svačiny. Je to vůbec aspoň trochu reálné? Děkuji za každou radu 🙏
@pratensis Moc děkuji za nabídku. Oblečení pro děti bych samozřejmě taky uvítala ale je mi to prostě hloupé,si takhle o něco říct 😔
Není to hloupé, já budu ráda, když to někdo využije. A zas to ušetří peníze na to jídlo... Jaké velikosti oblečení a bot by byly třeba? Teď píšu jen v rychlosti, večer na to mrknu...
Holek na nákup potravin je dost, takže když napíšeš velikosti dětí a co potřebuješ, podívám se po něčem.
Musíme si pomáhat. ❤️ Teď přijmeš malou výpomoc a až budeš mít možnost, pomůžeš jednou ty někomu dalšímu. 😉
@pratensis Velikost oblečení pro syny by byla 86, 98/104 a 116 a pro dceru taky těch 86. Ty nejmladší mají sice mezi sebou rozdíl 1 rok ale váhově jsou na tom stejně. Syn je hubeňourek a dcera zase strašný jedlík ❤️
Jakou má dcera nožku? Měla bych zimní boty velikost 20, nošené jen párkrát v kočárku. Kdyby se ti hodily napiš do zprávy. Oblečení na kluky nemám, ale počkám co dají dohromady ostatní a kdyžtak seženu přes kamarádku.
Ok, udělám průzkum, dám vědět. A boty by případně byly jakých velikostí? Tam vím určitě, že nějaké mám - zimní i jiné. Víc napíši večer nebo během zítřka.
@pratensis Velikosti bot by byly 26,27 a 22. Nejmladší dcera ještě nechodí ale papučky na doma máme vel.19. Mě je opravdu do pláče z toho,že se najde tolik hodných a dobrých lidí v téhle době,co nám chtějí pomoct. Nevím jak vyjádřit to velké díky a poděkování. ❤️😔😔😔
Něco v těch velikostech doma mám po dětech, ráda pošlu. Pokud máš v okolí zásilkovnu néjlepe, pošli mi prosím sz. Domluvíme se. 😊
Já myslím, že nejlíp to vyjádřila @michaela666. Není potřeba díků. Ber to tak, že až budeš mít možnost, pomůžeš zas někdy v budoucnu někomu ty. Tohle je opravdu maličkost - teď pro nás, komu doma něco leží bez využití. Pokud tobě to ušetří nervy, síly, pár korun, bude to úplně super.
S botkami to tedy ode mě asi nebude úplně hitparáda, naši kluci začínali oba na velikosti 25. 🙆 Teď nosí jeden 36 a druhý 34. Ale mrknu, jestli mi tam z těch nejmenších velikostí něco nezbylo...
Jestli se pletu, tak se dopredu omlouvam, ale neni Tvoje i diskuze o darku pro kluky za 150,-?
Protoze tady se dobre duse vzdycky najdou a i s darky muzou pomoct 😉
Mám tady nějaké oblečení po dcerce ve velikosti 86. Pošlete mi kontakt a nejlépe adresu na zasilkovnu a něco Vám pošlu. Není toho moc, něco jsem už vytridila, ale vím, že tu mám třeba téměř novou zimní bundu. Nevím proč, nejde mi označit autorka.
Taky mrknu na oblečení po dětech a případně se ozvu
Já určitě něco najdu, ráda pošlu nebo i dovezu pokud si někde klidně i z širšího okolí Prahy. A ostych hoď stranou
A co nějaké hračky na Vánoce? Máme toho moc a postupně chci zase něco pro ty mladší dívat pryč, akorát to tu leží. A většina je jako nové, netknuté.
Co takhle zimní kombinéza a bunda, hodily by se? Nějaká čepice, možná? Boty nevím, ale možná též něco najdu...
Teď čtu diskuzi, jsem vděčná, za tolik dobrých lidí! ještě chci upozornit na organizaci Bakhita, vozí zdarma jídlo, šaty a další pomoc maminkám s dětma v nouzi, na webu majikontakty podle regionů, tak se jim ozvi a určitě dlouhodobě vypomuzou, než bude zase lepší situace.
Lusteniny,chleb,testoviny,vejce,salam ci sunka,syr,mouka,cukr,cesnek,brambory,mleko - vic asi nekoupis (mozna mas ve spizi olej,mouku,cukr,cesnek,kecup, mozna i marmeladu),no a jestli to vyjde na obedy a snidane urcite,mozna i na vecere -cocka nebo hrach s vejcem,zapecene testoviny,chleb s marmeladou,se sunkou se syrem,bramboraky,topinky,chleb ve vajicku,nevim ale kolik je detem
Jeste langose jdou udelat,buchta upect
Tohle je opravdu něco neuvěřitelného a já vážně nenacházím slova abych vyjádřila to obrovské poděkování za všechnu tu pomoc,kterou jsem tady našla pro moje děti! ❤️❤️❤️
Hlavně napiš do zpráv holkám, od kterých by se ti něco hodilo. Co ty vánoční dárky? Jaké mají děti zájmy? Tvým dětem to udělá radost a jiným maminkám pomůže od hraček, které už nepotřebují.
Poslala bych něco pro dcerku, moje malá má velikost 86/92. Zrovna po víkendu budu třídit skříň. Písni mi do zprávy adresu. 💫❤
Snažila jsem se teď všem odepsat ❤️. Bohužel starší syn má od včerejška horečky a zvrací, takže běhám mezi ním a ostatními dětmi,které jsou zatím ,,zdravé,, ale je mi jasné,že je to jen otázka času,kdy to na ně taky přijde 😔
Tak držím palce ať se nemoci brzy střepe a nepřeskočí to na ostatní. 🙏
prosím napište mi SZ, potřebuji na Vás kontakt. můžu poslat oblečení, ideálně přes zásilkovnu. dcerka je ta nejmladší, že?
Ahoj, omlouvám se za opožděnou reakci. Ale snad to tak moc nevadí, mám neschopenku a balíček zvládnu odeslat stejně nejdřív v pondělí... Nejmenší botky tu mám vel. 28 - zimní Superfit a pak nízké prodyšné na teplejší dny. Ráda pošlu, myslím, že do toho dítka postupně dorostou. I oblečení tu nějaké je. Prosím taky o sz s kontaktem, zasilkovna by mi taky vyhovovala nejvíc, ale není podmínkou.

Pane bože tohle je neuvěřitelné! To je snad Vánoční zázrak! Já opravdu nemám slov a je mi až do pláče 😔 Myslím si,že obyčejné děkuji nevyjádří to,jak jsem Vám vděčná za tuhle pomoc!