Manžel "kamioňák"
Právě nám zase odjel, tak se chci milé maminky zeptat, zda-li jste na tom některá stejně 😞 . Poslední dobou se vrací v sobotu ráno a odjíždí v neděli večer. Celý víkend se nám sice věnuje, ale co je víkend o proti celýmu týdnu. Dneska na mě padl asi nějaký splín 😞

•
11. dub 2010a jedna ženská odsud by ho chtěla taky na velkou holčinu jako je asi Lenča 😉 .
0
Týjo:leničce to moc sluší...
Marti..tam toho přibylo..když jsme tam byli s holkama v loni,tak tam skoro nic nebylo.. :-o A,čepička má oooobr úspěch a Nelče mooooc sluší.....Budem potřebovat ještě hoodně dírkatého k moooři..Holky asi jsem se zcvokla...Byla jsem v pátek ve Firo zaplatit dovču do Řecka..jen já sama se třema holkama...A v sobotu si spadne letadlo... 😞
Marti..tam toho přibylo..když jsme tam byli s holkama v loni,tak tam skoro nic nebylo.. :-o A,čepička má oooobr úspěch a Nelče mooooc sluší.....Budem potřebovat ještě hoodně dírkatého k moooři..Holky asi jsem se zcvokla...Byla jsem v pátek ve Firo zaplatit dovču do Řecka..jen já sama se třema holkama...A v sobotu si spadne letadlo... 😞
zdravím babulky 😉 Tak sme zase na chvíľu komplet rodinka 😉 Len som nakukla čo máte nové. Leni super foto myslím v pase 😉 , . Jaa a aj ostatné maminy fotky parádne 😉 U náas dnes prší, polovička moja navštívila zubárku :-p kt, vytrhka dv azubky, tak si teraz všetci štyria vegetíme a lenošíme. Pekný večer 🙂 🙂
ospravedlnujem sa , zistila som , že píšem ako ľavá, prsty sa mi ponáhľajuú 😃 😃 😃
marti včera přestala ráno vidět tak jsme hned volali aro,asi po 5 minutách se rozkoukala ,byla hrozně vyděšená že oslepla bylo to strašný.je v kolíně na dětském,včera ji dělali sono,měli podezření na apendix ale vyloučili to ,v odběrech taky nic neměla tak ji dnes ráno ještě dělali výtěry.odpoledne za ní jedeme.
Leni , prajem rychle uzdravenie ,behá mi mráz po chrbáte ako to celé čítam . Nechápem , Dúfam , že bude čoskoro fit, chúďatko malé 😞 😞 Myslím na Vás . Držkaj sa
Ahoj holky,
po dlouhé době jsem tady a Leni, takový hrozný zprávy. Chudinka Klárka, to muselo být hrozný. Snad to bude všechno vpořádku a pustí ji brzy domů.Hlavně, aby přišli na to, co jí to způsobilo. Taky mě docela zarazila, jako jaa, že ji dělali sono břicha, když neviděla. Jak může slepák souviset s očima?
tak držíme pěstičky, ať je brzy doma 😉
po dlouhé době jsem tady a Leni, takový hrozný zprávy. Chudinka Klárka, to muselo být hrozný. Snad to bude všechno vpořádku a pustí ji brzy domů.Hlavně, aby přišli na to, co jí to způsobilo. Taky mě docela zarazila, jako jaa, že ji dělali sono břicha, když neviděla. Jak může slepák souviset s očima?
tak držíme pěstičky, ať je brzy doma 😉
holky tak jsem tu.no když tu byli od záchranky tak ji zkoušeli předklonit hlavu,což by při zánětu neudělala a hlava ji nebolela.pak ji doktor prohmatával břicho a bolelo ji na té straně jak je slepák.proto se toho chytli.oni si myslí že byla hodně dehydrovaná a proto to zatmění,že byla hodně oslabená.ddávali ji 2 kapačky dnes už jen léky.před chvílí jsme od ní přijeli,je taková zelená a zesláblá,prý pořád leží,ale prý se cítí už v pohodě.doktorka nám řekla že bud zítra nebo pozítří ji pustí domů.do školy ji ještě nedám a pokud by si stěžovala na sebemenší bolest čehokoli hned s ní poletím k doktorce.
aha, leni tak preto teda to bruško. NO a zistili čo jej vlastne bolo??? Hlavne nech je čoskoro fit malička. Ste statočné obe
Začni psát odpověď...

Odešli