icon

Manžel "kamioňák"

kudrlenkaa
20. črc 2008

Právě nám zase odjel, tak se chci milé maminky zeptat, zda-li jste na tom některá stejně ☹ . Poslední dobou se vrací v sobotu ráno a odjíždí v neděli večer. Celý víkend se nám sice věnuje, ale co je víkend o proti celýmu týdnu. Dneska na mě padl asi nějaký splín ☹

jaa
9. lis 2009

Lenička si je podobná s Kubíkem.Jen barva očí je jiná a Klárka s Bobem... 😉

lenkavano
9. lis 2009

ahoj holky 😉
jaa to jsem se pochlapila,vid.jsem ráda,že se vám fotky líbí.
před chvílí jsme dorazili od Kuby.dnes to bylo celkem v pohodě.ted se musím dát do vaření a do uklízení.potom se pokusím ještě něco přidat a taky napsat.tak zatím pa.

lenkavano
9. lis 2009

holky přidala jsem ještě nějaké fotky do albíčka 😉

jaa
9. lis 2009

Leni.teda Kubík,jak objímá Leničku...tak ta nemá chybu....Je tam jak ochránce.... 🙂

No,vidíš,jak ti to krásně jde... 😉 A,předpokládám ,že z fotáku..

lenkavano
9. lis 2009

ahoj Jaa mě se ta fotka takylíbí nejvíc.mám ji i jako tapetu.fotky dávám z foťáku.
jinak ted mi odjel manža tak skouknu koníka a půjdu na kutě.je mi nějak smutno. 😒

marti457
10. lis 2009

Ahoj Lenko - krásný dětičky 😉
Taky bych chtěla přidat fotky, jenže musím každou fotku co mám v noťasu zničit - celou oříznout aby se mi sem vešla ☹ poraďte někdo prosím nějaký program na zmenšování fotek a jak se s tím pracuje 😵 Díky

lenkavano
10. lis 2009

ahoj Marti,já ty fotky prostě vždycky nějak ořežu,akorát mě mrzí že mám třeba pak každou velikostně jinou,ale jeden rozměr na všechny nefunguje.no ale aspon nějak 😝 😀

jola2
10. lis 2009

marti457:já jsem si ztáhla ze Stahuj.cz program na hromadné zmenšování fotek (třeba když jich mám 400 tak to nemusím dělat po jedné) koukni na nejstahovanější. Jinak to jde i přes Malování. Ale to ty asi děláš .

Jinak všechny vás moc zdravím!

Lea mi teď stávkuje v uspávání dělá cavyky 😠 no snad jí to přejde.

marti457
11. lis 2009

Právě mám taky každou fotku jinou 😠

martinamil
11. lis 2009

Marti, já používám Zoner Photo Studio a sice po jedné, ale upravím jen velikost souboru. Neořezávám fotky, protože ne vždy to jde. Je tam soubor upravit velikost a pak jen % zmenšení. Vždy vidíš náhled a budoucí výsledek.

lenkavano
11. lis 2009

marti a kde to Zoner Photo Studio najdu? 😝 😀

lenkavano
11. lis 2009

holky kde jste? 😝

katarinka1107
11. lis 2009

no asi maju polovicky doma 😀 😀 ale skor si myslim , ze povinnosti vyse hlavy , pekny vecer 🙂

lenkavano
11. lis 2009

ahoj Katarinko,už jsem se bála,že tu zůstanu sama.no jo asi mají doma polovičky,nebo plno starostí.já proto chodím na koníka,tam se odreaguju. 😉

jola2
12. lis 2009

čauvec holky teď mi volal manža celý vytočený že mu střídač ohnul nohu a příčku (přitom to min. týden dával nový 😒 ) Má chudák s ním pořád problémy 😀 .

Dneska byla Lea tak 8x pokakaná 😒 (normálně se pokaká 2x) asi další zub. Hlavně ať se prořeže co nejdřív bo za 14 dní slaví manža nar. a budem dělat mega akci tak ať s ní babička nemá moc práce 😀 😀 . No zítra bude zkouška manža bude zítra doma a já si jdu s kamarádkama sednout na kafíčko tak bude uspávat ☹ (poslední dobou ne a ne usnout 😠 )

Všechny moc zdravím a užíjte si víkend 😵

katarinka1107
12. lis 2009

joôi, tak si uzi posedenie, ono to padne super, odreagovat sa, 😀 😀 akurat , ue to casto nerobime. lenka, neboj sama tu enbdes 😀 ja sa sem tiez chodim odreagovat, tato nam pride v sobotu 😉 😉

lenkavano
12. lis 2009

ahoj holky 😉
to jsem ráda že jste tu.
Joli užíj si posezení v babinci a nespěchej domů 😀 😀
nám přijede tatka zítra,ale jen na skok přiveze totiž Kubíčka a jinak ho budeme mít doma od neděle do úterý.ale dnes byl taky asi 10minut doma.

marti457
13. lis 2009

Ahojky holky, byla jsem dneska u doktorky, přepadla mě nějaká chřipka - doufám, že ne prasečí 😅 tak si užívám klidu, poslala jsem jednoho prcka k jedný babičce a druhého k druhé 😝
No nevím, co za chvilku budu dělat, už se mi stýzká ☹
Manža včera odjížděl do Rakouska taky s 38°C je to blázen, když jsem mu řekla ať se na to vy.... prý je to na otočku, dneska večer by měl být doma. Minulý týden byl ve Švýcarsku a poslali ho ještě do Itálie a tam 2 dny čuměl tak snad domu něco nepřitách 😒

lenkavano
13. lis 2009

jé marti ty se máš,brala bych chvilku klid.jinak já už mám doma Kubíka.

marti457
13. lis 2009

Ahojky Leni, je to občas zapotřebí si odpočinout 🤐 fakt je tady klídeček, akorát slyším pořád zespoda (tam je Kubik u babičky) kubu hulákat a i jsem slyšela jaj říká tak já už jdu domu, ale nedorazil, myslím, že tam nevydrží přez noc a zdrhne domu 😀
Co váš Kubik? V jiné diskuzi jsem Tě četla, že má Kubik nějaký problém ☹ Jestli je to tím jménem, že to je taky Kubik nevím, ale nějak na něj dost myslím 😉

lenkavano
13. lis 2009

Marti 🙂
Kuba jezdí na 5denní pobyty do speciální logo školky,protože má vývojovou dysfázii.v neděli ho tam vozíme a v pátek pro něho jezdí manža.ze začátku to bylo hodně těžký,strašně jsem se nabrečela,jak se mi stýskalo.Kubík to zvládal líp a ted už je v těžké pohodě.no a já už si taky zvykám.
tak ty máš Kubíka o patro níž tak to jo.

marti457
13. lis 2009

To musí být těžké 😢 taky bych plakala ☹
Tady dole je podezřelé ticho !!! Kubik mi normálně usíná mezi 21 - 22hod a to ho dobrou půl hodinku neslyším 😀 a ani si nevzali pyžamko - asi bude spát nahatej 😀 jééé to bude noc 😎 to je poprvé, co tu nemám ani jednoho, ale jak se tak znám, stejně se budu budit. Jé já to zakřikla, kubik už jde 😀

lenkavano
13. lis 2009

no vidíš tak jsi to zakřikla 😉 ale určitě ti to nevadí vid? 😉
manža mi ted říkal,že možná místo v neděli přijede až v pondělí.achjo.

marti457
13. lis 2009

Dobrý ! Vzali pyžamo, trochu mi tu pohulákal, poskákal na gauči a šli dolu 🙂 Mě manža přijede za chvilku, budem se potit spolu 😀 včera totiž odjížděl s horečkou 😝

lenkavano
13. lis 2009

no tak to je to nejlepší pocení,tak si to užijte 😉 🙂

marti457
13. lis 2009

Tak už mi přijel - celej chcíplej 😝

lenkavano
13. lis 2009

jéžiš chudáček?tak to to s "tím"pocením asi nebude tak horké vid.to pomůže asi jen paralen,horká vana a teplá peřina vid?

marti457
13. lis 2009

No jo, budem se potit každej sám pod peřinou 😀 😀 😀

lenkavano
14. lis 2009

ahoj marti tak jak jste sevypotili?už je vám líp?

marti457
14. lis 2009

Hrůza, já se ve 4hod vzbudila a byla mi příšerná zima, tak jsem budila manžu ať mi přinese teploměr a měla jsem 38,5°C tak mi dal paralen a ráno jsem byla úplně propocená 😝 Já nemarodila snad 10 let, je to hnus !!!

Strana