icon

Tatínek nás opustil v půlce těhotenství

beruska1991
27. čer 2015

Měla jsem partnera, který to v půlce těhotenství vzdal...

Strana
z6
pipi02
22. srp 2015

@klaarka Ono bohužel není nejhorší to, že chlap odejde, ale to že pak může dělat peklo kvůli dítěti. Zhrzený chlap, který si myslí, že má právo na dítě i když se v těhotenství spakoval a odešel je nejhorší co může být.

tulipanecek
22. srp 2015

@pipi02 jsem ráda ,že nepíše a neotravuje...Počítám,že začne v týdnu,protože teď je na Hip hop kempu v Hradci nahání ženské a uživá si přesně jak on chce....normál i sms...třeba jako co malý??mi ještě nepřišla,takže mě nezajímá....a ano taky to mužského pokolení ,teď nemůžu ani cítit 😃

dudid
22. srp 2015

@tulipanecek nj typicky chlap 🙂

tulipanecek
31. srp 2015

@pipi02 dneska ádoby tatínek napsal,že by si chtěl promluvit,proože se dozvěděl,že mi dokor řekl,že mě dává max 14dnía jdu rodit 😀 ,tak jsem mu napsala,že mu nemám co říct..

pipi02
31. srp 2015

@tulipanecek 🙂 však po těch "překrásných" osloveních, kterýma vás tituloval bych mu napsala to samé 😀 spíš jak se to dozvěděl? Já mám vše ututlané...kde, kdy, kdo....prostě vše. Hlavně co ta porodnice? Moje je celkem hlídaná tak doufám, že vaše taky a budeme mít klid obě 🙂 ať si juknou. Uteklá spermie, která dokáže opustit těhotnou ženu a ještě ti nadávat......stěží se tomu říká táta...to je prostě genetický uprchlík.

tulipanecek
31. srp 2015

@pipi02 genetický uprchlík 😀 😀 😀 😀 😀 😀,tak teď jsem se nasmála 😀 😀 😀 no v porodnici to bude boj,jelikož to tam nehlídají ☹ ,takže to opavdu nikomu neřeknu,že rodím...,ale bojím se,že se to stejně dozví ☹

pipi02
31. srp 2015

@tulipanecek ať...až se objeví udělejte scénu a oni jej vypakují a bude klid. Hlavně pokud uvedete, že nikdo nebude informovaný, krom třeba rodičů, tak prostě má smůlu...nebudete napsaná ani na dveřích pokoje.

beruska1991
autor
31. srp 2015

Pokud ho tam nechceš nemá tam co dělat
@tulipanecek

linee
31. srp 2015

@tulipanecek a jak se to mohl od dr. dozvědět? Klidne dr. zavolej a a požádej i sestry, aby o tve stavu nepodavali zadne informace nikomu (nebo rozhodne ne jemu). Myslim, ze dokonce při prijmu do nemocnice vypisujes formular s heslem a jmenem člověka, který muze byt informovan....Drzim palce, at proběhne porod v klidu a nemusíš ještě do toho vseho resit jeho (a jeho sceny).
A pokud chlap opusti vlastní dite i zenu takto kratce před porodem a ještě napise, ze je stastnejsi, tak asi pak není o cem. Promluvit si můžete, ale asi bych do toho netahala dite a hlavne az budes mit ty cas a silu, rozhodne ne ted. Pokud by byl ulet a premyslel by, tak mozna to byla nejaka jeho krize nebo strach, ale potom vsem, co jsem tady cetla to mel rozmyslene....je mi to lito, ze takto před porodem a po by mela mit ve svém muzi oporu a ne tohle. Ale vse zvladnes. Bude to tezke, bude to smutne, ale zvladnes a tvůj chlapecek ti bude davat silu a energii, jakou jsi v sobe doted ani nepoznala!🙂

linee
31. srp 2015

@pipi02 zalezi od toho kde, ja uz jednou videla prehled pokoju vcetne jmen při vstupu na oddeleni...

linee
31. srp 2015

@tulipanecek tim netahala dite jsem myslela,ze se nepotkate třeba u vas doma nebo když budes s kocarkem. Pokud je presvedceny, ze není jeho a potom vsem, co řekl/napsal nevidim důvod, aby se s nim setkal. Pokud si chce promluvit, tak jenom s tebou. Ale ted se soustred na dulezitejsi, venuj veskery cas a energii tomu prckovi, který si to zaslouzi a stoji o to a ne nekomu, který te ještě srazi na kolena. Je proste v poradovniku, na prvním miste je klucik, pak tve další dite a pak az bude cas a energie, tak on....

tulipanecek
31. srp 2015

@linee Nakonec jsme spolu po třech týdnech mluvili 15min.,nic jsme nevyřešili...ani jméno a on prostě nechápe,že ho nechci u porodu...,takže 15min. dohadování o ničem...jen že mi teda bude platit pravidelně a chce chodit za malým,pokud možno každý druhý den...Prý ví,že napsal věci,co neměl,že se omlouvá,že ho to teď sere,že opravdu byl na mě nasraný,ale že by chtěl semnou vycházet a brát si ven Tadeáška-můj první syn i našeho syna...Je fááákt dobrý herec...Nedokáži mu to odpustit a asi ani nechci...

linee
31. srp 2015

@tulipanecek a jak to mas s matrikou? Nechas mu sve prijimeni? No, ja myslim, ze clovek muze byt nasrany, ale toto napsat je teda uz hodne siiiila. Vůbec ted nad tim nepremyslej a soustred se na porod. Pak muzes premyslet nad zbytkem. Pokud stejne nebude bydlet u vas a budes se starat o malého sama, at ti da cas aspon v sestinedeli. Nech si na všechno klid a on pokud vi, ze to takto posr*l, tak by ti ten cas dat mel. Vim, ze je to hodne tezke, ale snaz se nad tim nezabývat, protože to ted nezmenis.

beruska1991
autor
31. srp 2015

Teď jsem se pobavila... dnes se předává být ve kterém jsme bydleli majitelé jsou svině o to je to horší prý hledají každou drobnost....nevíme zda vrátí kauci...a i kdyby bylo mi napsáno ze ty peníze musí dát stejně me...jak sobecké měla jsem sto chutí napsat ať si ty prachy nacpe do p..... A dá mi pokoj... nejsou ani jednoho z nás opravdu sobecky chlap...

beruska1991
autor
31. srp 2015

@tulipanecek to znám nadávky atd...A pak najednou všechno dobrý to už jiné nebude...takhle to je pořád dokola

linee
31. srp 2015

@beruska1991 a u toho predani musite byt oba? Holky, mne je to tak lito, takto ke konci byste se měly tesit a soustředit na mimi a na porod a ne resit ego nejakeho chlapa...

beruska1991
autor
31. srp 2015

@linee ne nebudu cestovat 66km na předání bytu když už tam 2 měsíce nebydlim...
Navíc tam tahal tu novou takže jsem ráda že jsem tam nemusela

tulipanecek
31. srp 2015

@linee on je už na matrice zapsaný...strašně to chtěl...

pipi02
31. srp 2015

@linee ano pokoje jsou označeny jmenovkou, ale ty k tomu musíš dát souhlas 🙂

pipi02
31. srp 2015

holky nevim jak to dáme, ale musíme.

@tulipanecek jo herce mám taky........zralej na oscara!!!!! Ale abych ho viděla obden....by mě šoustlo. Mě vyhrožoval střídavkou, když jsem byla ve 2 měsíci! Jak hned jak to půjde zažádá o střídavku apod. No samé lepší.

tulipanecek
31. srp 2015

@pipi02 tak on by se o malého nedokázal starat denně...to jsem v klidu...on si ho jakochce vzít jenom do kočárku a hrát si na tatínka roku 😠 bych ho nejraději vyliskala...

pipi02
31. srp 2015

@tulipanecek jj a ještě nejlépe aby ho u toho všichni viděli a nebo aby měl fotodokumentace na rok jaký je tatínek...přesně to znám. Ten můj nikdy dítě neměl....nedokáže se pořádně postarat ani o sebe, ale řeči, ty jsou silné

tulipanecek
31. srp 2015

@pipi02 nejsou oni bratři???? jo no na to on se těší,JAK SI NADĚLÁ PLNO FOTEK...ALE V NOCI VSTÁVAT NEBUDE,PŘEBALOVAT,KOUPAT ATD NEBUDE A TO JIM VŮBEC NEDOCHÁZÍ...,ONI JSOU TÁÁÁÁK HLOUPÍÍÍÍÍÍ....ach jo ☹

tulipanecek
5. zář 2015

Holky,jdu si postěžovat... ☹ Začínám panikařit,přesně tohohle jsem se bála,že nastane...do porodu mi zbývá 23dní,ale dr. mi dává míň.Rádoby tatínek jednou týdně napíše co malý a jestli už nejdu rodit....chce jít k porodu...jsem ho tam nechtěla,zjistila jsem si i jak to chodi v porodnici,všichni mají info,že se to nesmí dozvědět,ale mela jsem slabou chvilku a řekla mu,že mu možná zavolám,ale...a tady je to co mě deptá ☹
Porod by měl být,to nejhezčí co žena zažije (ano bolestivý a náročný),ale ten drobeček to vynahradí...a tohle by měl prožívat s ženou člověk,kterému na ni záleží,který ji podporuje a ne ji úplně ignoruje a má druhou...Takže ho tam vlastně nechci,protože byi to ještě víc ublížilo,ta představa,že tráví,čas s tou jeho štětkou a v porodnici bych se měla dívat,jak si hraje na šťastného tatínka,je mi z toho hrozně...a ta představa těch milujících partnerů a šťastných rodinek no,ať už jsem doma z porodnice ☹ Vážně z toho magořím,jak se blíží ten porod,nemůžu spát,pořád nad tím přemýšlím...Omlouvám se,za ten román,jsem se potřebovala vypsat...Před všemi se tvářím,jak je mi to jedno,protože se mi nechce všem vykládat,jak mi opravdu je a doma mi z toho muže prasknout hlava...

beruska1991
autor
5. zář 2015

@tulipanecek jsem na tom stejně ale s tím že ten blbec ani nenapíše ale jestli máš možnost tam mít někoho jiného ja si treba beru sestrenku popřípadě mám v záloze kamarádku i kamaráda...taky mi z toho bude smutno dost často se mi o tom zda ze je tam se mnou a z toho jsem pak teprve v háji...Tak držím palce ať to zvladnes budem na tebe myslet s malou my máme 36dni do porodu...

tulipanecek
5. zář 2015

@beruska1991 Nechci tam nikoho jiného...Já to mám zase tak ,že když tam není on,tak tam chci být sama,už kvůli těm dvou hodinám po porodu,ať se můžu uklidnit a srovnat se s tím,že jsem na to všechno fakt sama...

michaela_2
5. zář 2015

@beruska1991 Ahoj, dívám se, že jsi ze Zbuzan. My bydlíme v Nučicích - to je kousíček 🙂. Kdyby jsi si někdy chtěla pokecat, jen tak se odreagovat, tak můžeme zajít třeba na dort ( mají tady úplně výborné řecké sladkosti, v restauraci pod námi), nebo se jen tak projít. Hlavu vzhůru, jednou budeš na toto období jenom vzpomínat :-*. Až budeš mít prima chlapa, ne zbabělce, který se chová jako malej harant.

magda1982
5. zář 2015

@tulipanecek Ahoj, zhruba jsem si přečetla tvé příspěvky, moc mi je líto, co prožíváš. Můj názor je, že bych ho k porodu jednoznačně nevzala. My máme dvě dcery - první se povedla napoprvé přes inseminaci, s druhou jsem nakonec šla na IVF, ale nesedla mi stimulace, měla jsem hyperstimulační syndrom, se kterým jsem ležela 14 dní v nemocnici a měsíc doma, vajíčka se zamražovala, tekutinu v břiše jsem měla ještě v době těhotenství s druhou dcerou. Otec holek byl u obou porodů. U druhého porodu si luštil sudoku, když já jsem měla bolesti, když mě měl sprchovat ve sprše, tak ho bolela ruka, když jsem se na něj měla vestoje pověsit, tak jsem poslouchala, jak jsem těžká. Porodila jsem nádhernou holčičku, on byl u porodu bez citu, fotky ze sálu jsou s jeho zlým pohledem. Neodloučila se mi placenta, málem jsem vykrvácela, měla jsem manuální lýzu bez narkózy. Večer jsem mu z porodnice psala sms, jestli mě miluje a odpověď byla, že je rád, že máme Elišku. V šestinedělí jsem zjistila, že už v době mého těhotenství se dal dohromady se svojí kolegyní z práce a na konci šestinedělí mi řekl, že požádá o rozvod, což také splnil. Naše druhá dcera se jmenuje jako dcera jeho milenky... Jsme po rozvodu 2,5 roku, nic si nesedlo, navštěvujeme rodinnou poradnu, on si chodí stěžovat na sociálku a tahá mě po soudech. Být na tvém místě, jako otce ho neuvádím a odstěhuju se na opačný konec republiky. Držím tě palce, nečeká tě lehké období, ale miminko ti dodá hodně síly, i když začátek bude náročný jako s každým novorozencem. Budeš mít chvíle, že si budeš říkat, že by se tvoje dítě chovalo jinak, kdybyste žili jako rodina, ale nevěř tomu... Přeji ti hodně sil, holky tady mají pravdu, soustřeď se na porod, snaž se být v klidu, je poznat každý den navíc, kdy je miminko u tebe v bříšku, dozraje tam rychleji než na světě, přeji vám hodně zdravíčka...

beruska1991
autor
5. zář 2015

@tulipanecek nemusí tam být celou dobu ja vim ze chci aby tam se mnou někdo byl nechci být sama...přeju ti at to zvladnes co nejlip...

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek člověk, který vám dělal ze života peklo, a když o něm jen mluvíte křivý se vám chloupky v nose....tohoto člověka by u porodu opravdu nikdo nechtěl. On by byl na koni a hrál si na "tatínka" a vy se jen nervovala? Já bych to teda nechtěla ani za zlatý prase.

Strana
z6