icon

Zůstala jsem sama na děti. Jak to zvládnout?

17. bře 2025

Předem se omlouvám za anonym..
S přítelem jsme spolu 13let a cásto jsme se hádaly opravdu dost i kvůli kravinám výčitky urážky a když jsem sním nechtěla spát tak jsem byla kurva a už někoho mám a po čase hádek atd.. se mi ten chlap znepříjemnil a už mi vadilo snad ùplně vsechno dotiky byla jsem podrážděna na něj takže jsme se rozešly ale jsem ta špatná ja. Dětem hned vpálil do očí že se stěhuje že ho maminka nemá ráda a že ho vyháním z bytu.. což není pravda... starší 10letá dcera to vzala dost špatně mladší 6let to nějak zatím nevnímá...tak bych se zeptala měla bych na nějaké příspěvky nárok vůbec netuším jak to časem vše bude jezdím do práce mimo město cca 20min mám.jen ranní smenu a cca od 5:30 tak asi budem mít střídavou péči ale ted momentálně vůbec netuším co a jak bude věčně mi říka jak pojede do nęmecka že to tady nedává takẓe jsem mu řekla že mi příjde že utíka a všechny povinosti o děti nechává jen na mě.. že to jsou i jeho děti ad mi pomůže ale prostě ted se cítí uraženej jak jsem mu ublížila... :(

j.a.n.i
17. bře 2025

No, nejdriv musite vyresit peci o deti a výživné a teprve pak se uvidi zda a na co budes mit narok.

lv
17. bře 2025

Předně si zažádej o svěření dětí do péče, nebo sepište na OSPODU dohodu o péči, určete si výživné. S dětmi nemá pomáhat, ale vychovávat a pečovat stejně jako ty.

klokanka31
17. bře 2025

Nezkusili jste manželskou poradnu?

autor
17. bře 2025

@klokanka31 já o tom jen přemyšlela ale chlap mi jí nabízel že chodí k psychologovi a chce aby jsme tam.přisly oba aby jsme to řešily ale to jsem odmítla co bych mu tam říkala a spíš se bojím něco říkat před přítelem aby se to ještě nezhoršilo že nesnesu jeho dotiky vadí mi jeho polibky a sex ten už je z mé strany ùplně v háji začala jsem ho odmítat čím dál víc. :( nebo že by jsme spolu zkusily welness spolu sami bez dětí aby jsme se odreagovaly nebo procházku ale nejhorší když jsme byli spolu na večeři na valentýna už jsme si spolu ani neměly co říct a tak by to awi dopadlo stejně na tom.welness a už to zkoušíme tak dlouho a pokaždé to skončí stejně že řešíme co se děje a jak to bude dál...

klokanka31
17. bře 2025

Jenže ten psycholog by vám nahodil pohled od obou, jak se cítíš ty, jak manžel...Moje kamarádka měla fakt krůček k rozvodu, a psycholog jim pomohl...

autor
17. bře 2025

@klokanka31 jako na jednu stranu bych to chtela chtela zachranit ale na druhou stranu uz nechci poslouchat ty urazky ponizovani pritel mi rekl ze mu psycholog rekl ze nema neco vyreseneho z minuleho vztahu pac jeho bejvalka ho podvadela a on si ted mysli ze to take delam ze nekoho mam kdyz jdu s kamaradkou ven tak si mysli ze si to hnedka s nekym rozdam atd... :(

lv
17. bře 2025

Poradna mimochodem může pomoci i jen se slušně rozejít, tak aby to co nejmíň zasáhlo děti, i vás

1pomnenka
17. bře 2025

Se střídavkou bych moc nepočítala, když se chystá do DE. Všechny příspěvky se vyplácí zpětně po 3m.