icon

Kam s dětmi v Brně? Poraďte

marky77
8. pro 2008

Ahojky,
dnes jsem jsem na cvičení s mou dcerkou zaslechla něco o nové hale v Heršpicích v Brně...pátrala jsem po nettu, ale nic jsem nenašla, znáte někdo něco takové? ... v tomto hnusném počasí by se to hodilo... 😉

Strana
z9
misicka455
28. črc 2011

Tak co nejsou otevřeny nějaké další kavárny s dětským koutkem?

misicka455
28. črc 2011

Nevíte zda ještě funguje ta jogurtárna u mendláku? Nějak mě nejdou otevřít jejich webovky .

labell
28. črc 2011

@misicka455 funguje, ale je tam strašně špinavá zem a i ten koutek. 😠 ☹

blanka.k
28. črc 2011

Pro 2-3 maminy milující kávu je super tato:
http://brno.idnes.cz/coffee-club-v-brne-predvad...
Akorát se tam nesmí s kočárkem, ale není problém ho nechat před oknem, hned za ním je ten dětský koutek, menší, ale super nové věci, i lehátko pro úplně malá miminka. 😉

dzej
2. srp 2011

@misicka455
@labell

jogurtárnu už ruší.... bude se stěhovat do Medlánek 😉

dzej
2. srp 2011

@blanka.k to máš ale pravdu, že tak max 2 maminky s dětma, víc se jich tam nevleze 😀
když tam půjdete, doporučuji navštívit cca 500m od této kavárny italskou prodejnu (je mezi panelákama, tou novou zástavbou) super ceny, kvalita a velikej výběr, od těstovin po sýry, maso atd....

misicka455
2. srp 2011

@dzej tak díky, škoda medlánky jsou trochu z ruky ☹

blanka.k
2. srp 2011

@dzej tu italskou prodejnu si dost chválí...jsem zvědavá jak dlouho tam vydrží, zatím tam vše krachlo 😅
A ta jogurtárna , to bude dole na Poliklinice na Hudcově, jak byl Gyros....(už nevím ten přesný název)?

dzej
2. srp 2011

@blanka.k no je to na blbým místě, moc lidí o tom neví.....
nevím, kde je tam poliklinika, ale jogurtárna bude kousek nad vozovnou. Je to Hudcova 74a. 😉

blanka.k
2. srp 2011

@dzej ano, to je ono , ta jogurtárna. A do toho italskýho obchodu moc lidí nechodí, jen tak spíš pro rohlíky, a občas pro ty spec.produkty lidi mimo Medlánky, obecně tam krachlo vše možné, i klasické potraviny (a to jediné v Medlánkách sjou teď o 2km dál v Bille), prý tam chtějí docela nehorázné sumy za nájem (slyšela jsem, že vedle tam měl být doktor, ale 50t./měs. jim nikdo nechtěl dát).

gymini
21. lis 2011
kvetinkajirinka
Odpověď byla odstraněná
martinaa2
Odpověď byla odstraněná
bacovaa
29. pro 2012
Uživatel bacovaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od bacovaa.

@martinaa2
A od kud přesně jste? Znám pár dobrých restaurací, kam se ráda vracím. Nebo je jedno, kde v Brně?

martinaa2
Odpověď byla odstraněná
bacovaa
14. led 2013
Uživatel bacovaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od bacovaa.

@martinaa2
Tak si zkuste zajít sem www.kadlcuvmlyn.cz
Je to v Mariánském údolí, je tam fakt krásně. A mají tam tabuli pro děti myslím ;)

petrlu
13. dub 2013

Ahoj všem rodičům! V Letohrádku Mitrovských na Starém Brně je pěkná a hravá výstava "Krajina her St. Holého aneb Kde si hrají Jů a Hele", která je otevřená denně kromě pondělí od 10 do 16 hod. - některé pátky a soboty tam bývají svatby, tak je potřeba sledovat web letohradekbrno.cz, abyste se netrefili zrovna do nějakého obřadu. Na výstavě jsou originály loutkových figur ze Studia Kamarád, množství ilustrací a kreseb a velká interaktivní herna, kde se mohou děti "vyřádit".
🙂 No a kdybyste chtěli vidět víc, doporučuji k návštěvě také Moravskou vesničku u kapucínů v centru Brna (barontrenckgallery.cz) - je to veliký pohyblivý mechanismus - asi 60 miniaturních stavení, 800 figurek - většina z nich se pohybuje. Zkrátka stojí za vidění! Petr 😉

alicespa
3. čer 2013

Čau holky, já slyšela o nově otevřeném krytém hřišti v Židenicích. Něco mají na webovkách www.nasehriste.cz a zaměřují se prý na děti do šesti let 😉 Už jste tam byly? Kamarádka říkala, že super, tak to asi taky vyzkouším 😀

Strana
z9