Kočárek Britax B Motion 4 nebo Jané Slalom Pro?

uwe
3. led 2015

Ahoj holky, prosím o názor 🙂
Hledám kočárek do města i do přírody, později do hor, 3 kombinaci, nafukovací kolečka, lehký a na časté skládání do auta.
Který vybrat? Díky!

alboo
4. led 2015

Britax B motion 4 do terénu ani náhodou, sice je lehký, skladný, do města supr, ale v terénu na prd, ani když dokoupíš terénní kola. Teda aspon s hlubokou korbou, sporák je trochu lepší, má to jinde těžiště.

sara84
4. led 2015

Slalom je super do mesta, lehoucky, vyborne skladny, skvela manipulacr a co h
je taky dulezite,tak je velky, jak hluboky,tak sportak,tak i autosedacka.Do sportaku ae mi vesel i skoro trilety, a vydrzi snad vse! Ale do hor, primo do terenu teda nic moc.Polnacky jsem zvladala, v zimne snih atd. Ale primo na vyslap na kopec lesem, kameny, koreny jsme sli jednou a bylo to trapeni..poridili jsme krosnicku 🙂

formelina
4. led 2015

za mě Jané...mám tedy Valco snap a je podobný Britaxu..ano je to lehký a dobře se skládá do auta,ale na hory ani náhodou! 😉

terunka88
4. led 2015

B-motion 4 mám, jsem s ním vesměs spokojená. Je to ale kočárek hlavně do města a potom jen do lehčího terénu - např. nezpěvněná cesta nebo polňačka, ale jen drobné kameny. Do lesa přes kořeny a do hor určitě ne. Negativa: malinký košík pod kočárkem, nejde přehodit rukojeť a polohování nožiček nejde do rovna. Pozitiva: lehoučký, skladný, složení jednou rukou-do auta parádní, nafukovací kola. S hl. korbou (která je mimochodem dost úzká) je ovládání tužší, i když má odpružená zadní kola, se sporťákem se pak manipuluje jako po másle.

calabasa
5. led 2015

Podle mne neexistuje kočár do terénu těžšího než polnacka, uz ta to dítě dost vytrese. Mám BabyJogger Summit, je naprosto skvelej, ale do lesa chosim s šátkem nebo nositkem Kibi. Jo, určité si nekupuj 3 kombinaci. To je vzdy kompromis a jedno z toho bývá blbe. Za mne poradny velký hluboký (já na druhé pořídila klasickou houpací Inglesinu a velká spokojenost) a pak dobrý sportak.

monalis
5. led 2015

Doporučuji Jané slalom pro. Do terénu dle mých zkušeností naprosto super. Zvládli jsme s ními Tatry a jiné záludné ternény a malá rozhodně vyklapaná z kočárku nebyla. Krásně v něm spinkala. Ještě teď by se do sporťáku vešla a to jí jsou čtyři roky. Jsou to mé vlastní zkušenosti a jestli někdo tvrdí, že do terénu není tak s ním v terénu nikdy nejel. Sama jsem byla mile překvapená. Bydlíme na vesnici a jezdila jsem s ním i po poli.
Vše je ale na Vašem rohodnutí tak přeji šťastný a spokojený výběr 😉