Sourozenecký kočárek, recenze

mijunka2
1. lis 2017

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se sourozeneckým kočárkem 🙂. Budeme mít děti 17 měsíců od sebe. Který je podle vás lepší, dvě sedačky vedle sebe nebo za sebou? Chtěla jsem spíš sedačky za sebou, ale příjde mi, že větší dítě má míň místa na nožičky. Zároveň kočárek musí mít nafukovací kola (jezdíme hodně do terénu) a taky aby byl skladný do auta.

jaja01k
1. lis 2017

@mijunka2 Ja jsem mela sedacky vedle sebe. Chtela jsem, aby meli oba pohodlne sezeni i lezeni. Pro mimco jsem se rozhodovala mezi korbickou a vloznou taskou. Nakonec jsem vybrala s vloznou taskou, coz se mi pak mockrat hodilo. Kdyz jsem treba u doktorky musela nechat kocar pred cekarnou na chodbe, proste jsem popadla mimco v tasce a mohla ho v klidu kdekoli polozit a obstarat starsiho. Mela jsem Teutonia Team Cosmo a byla jsem s nim spokojena 🙂

j.a.n.i
1. lis 2017

@mijunka2 Ja mela Perego Duette, ten s volantem, sedacky za sebou nebo proti sobe, do terenu super, i kdyz ma kola penova a ne nafukovaci, jen tedy skladny do auta fakt neni.

mijunka2
autor
1. lis 2017

@jaja01k A neměla jste problém s velikostí kočárku? právě ty dveře apod. 🙂

uzsezasenudim
5. lis 2017

Ahoj, mam easywalker duo (deti jsou 18m od sebe) a jsem moc spokojena 🙂 u nas na vsi se krom posty vejdu do vse dveri. Je super do terenu.

jahodnice
5. lis 2017

Deti 18 mesicu od sebe. Mam bj city select, super. Sedacky za sebou, bezne jsem jezdila i mhd. Jde pouzit jako jednokocar