Změnila se vám váha, když jste přestaly kojit?
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli se Vám změnila váha,když jste přestaly kojít?Já přestala zhruba před dvema měsíci a váha mi jde nějak nahoru,nejdří jsem to neřešila,ale těd mi připadá,že týdně přiberu kilo,po porodu jsem se dostala na svých 55kg ,přestala jsem kojit a mám 63kg,moc se nepřejídám,nikdy jsem nemela s vahou problemy ,tak by me zajimalo jestli jste na tom stejne 😉
Je to děs, vždy si říkám, že už jí nebudu kupovat a stejně zase tu čokoládu nebo nějakou jinou mlsku koupím, když jsem v obchodě... 😖
Dnes je divnej den.Pořád bych něco jedla 😒 .No jo,udělala jsem nákup a zase jsem nakoupila sladkosti,pro holky samozřejmě 😀 .
A koupila jsem čokoládu s oříškama.Se na mě v tom obchodě smála,tak jsem jí tam nemohla přeci nechat ne? 😠
chi chi, pro holky, jo? 😀 To já tak manželovi koupím čokoládu a pak mu jí sním - dělám to vlastně z velké lásky k němu - aby nebyl tlustý a neměl zácpu a tak 😀
Konečně krásně,jak jsem venku,tak toho i mín sním,ale čokoláda je spapaná,byla výborná. 😉
Jo jo, dneska i včera fakt nádherné počasí!!! Po dlouhé době jsme s malým ( a dokonce i s manželem) byli celé odpoledne venku....
Snad to ještě chvíli vydrží a pokud má pršet - tak doufám, že to budou jen nějaké přeháňky, myslím, že povodní už bylo letos dost...
Tak ted děláme seno.Doufám,že to trochu pomůže,protože ze mě leje jako z konve. 😉 vzala jsem si šaty co mám jediný a když jsem viděla ty tyče co z nich vylejzají,tak mě málem ranilo 😠 .
Tyče 😉
Já jsem včera byla v hm, chtěla jsem si koupit nějaké kalhoty a zase se mi udělalo úplně špatně, když jsem se viděla v té kabince, ale dnes jsem cvičila!!! 😎
Já jsem cvičila taky,zase s hráběma.A jsem zralá do vany a zalehnout.Pokud mi to malá dovolí,ta je plná energie. 🙂
super holky aspon něco děláte....já jsem zas přestala plavat...::( chtěla sem jít zítra ale sem nemocná....navíc zítra oběd u babičky, to zas bude.... 😖
Hm, tak já teda dneska zase nic, byla jsem teda s malým na dvouhodinové procházce, lilo ze mě, ale také mě to teda pěkně vyčerpalo a teď už si jen asi naleju kapku vína a budu koukat na Bridget.... Cvičit se mi teda opravdu nechce... A to mám nahoře 6kg!!! Ale sleduju se a jím méně, tak snad to půjde dolu.... 😒
😠 No dneska se nedalo pomalu ani dýchat,natož cvičit. 😉 Já toho ted sním min a vlezla jsem na váhu a pořád stejný,tak nevím. ☹
holky nechcete se přidat na volné diskuzi Hubnete od června 2010? celkem tam holky dobře radí s dietama a tak... 🙂
Ahoj holky,dlouho jsme tady nebyla,u nás ani nic nového,přestala jsem cvicit,protoze me zacaly bolet kolena,nevim z ceho,takze aspon jidelnicek udrzuju zdravy,ale vaha porad stejna,nechapu to 😒
evikk,
zkus se mrknout když tak na tu diskuzi o něco výš je napsaný link....
určitě to půjde, chce to motivaci! 🙂

roofie,já taky strašně jim při stresu,hlavně čokoládu 😉