Co pomáhá na kruhy pod očima?
12. zář 2026
Dobrý den, co prosím používáte na kruhy pod očima?
Jediné, co mi na kruhy pod očima opravdu pomohlo, bylo retinolové oční sérum od Mádary. Celkově mi na oční okolí hodně pomohlo, a to i s vráskami a otoky.
Uživatel lenkazimova1236 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenkazimova1236.
Krémy mi na to nikdy moc nezabíraly, je to spíš o tom, co se děje uvnitř. Mně pomohlo hlavně víc pít čistou vodu přes den a jít dřív spát, aby si odpočinuly ledviny a tělo stíhalo čistit.
Hezky o tom píše Lenka Charvátová na lenkacharvatova.com, zkus mrknout. Držím palce!
Uživatel lenkazimova1236 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenkazimova1236.
krémy mi na to nikdy moc nezabíraly, je to spíš o tom, co se děje uvnitř. Mně pomohlo hlavně víc pít čistou vodu přes den a jít dřív spát, aby si odpočinuly ledviny a tělo stíhalo čistit.
Hezky o tom píše Lenka Charvátová na lenkacharvatova.com, zkus mrknout. Držím palce!

Myslis vaky nebo barevne kruhy