icon

Co pomáhá na kruhy pod očima?

joann
12. zář 2026

Dobrý den, co prosím používáte na kruhy pod očima?

veronicka89
•
12. zář 2026

Myslis vaky nebo barevne kruhy

lv
•
12. zář 2026

Korektor Agr eraser od Maybelline, vyrovná se i mnohem dražším

joann
autor
•
12. zář 2026
@veronicka89

Myslis vaky nebo barevne kruhy

@veronicka89 barevné kruhy

frantiska87
•
12. zář 2026

Nic, zvykla jsem si, neřeším, a jsem spoko. 🙂

veronicka89
•
12. zář 2026
@joann

@veronicka89 barevné kruhy

@joann tak to nic … to jen ruzovy korektor

moundi
•
14. zář 2026

Já používám na kruhy pod očima krycí tyčinku.

marsul
•
16. zář 2026

Jediné, co mi na kruhy pod očima opravdu pomohlo, bylo retinolové oční sérum od Mádary. Celkově mi na oční okolí hodně pomohlo, a to i s vráskami a otoky.

lenkazimova1236
•
23. zář 2026
Uživatel lenkazimova1236 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenkazimova1236.

Krémy mi na to nikdy moc nezabíraly, je to spíš o tom, co se děje uvnitř. Mně pomohlo hlavně víc pít čistou vodu přes den a jít dřív spát, aby si odpočinuly ledviny a tělo stíhalo čistit.

Hezky o tom píše Lenka Charvátová na lenkacharvatova.com, zkus mrknout. Držím palce!

lenkazimova1236
•
23. zář 2026
Uživatel lenkazimova1236 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenkazimova1236.

krémy mi na to nikdy moc nezabíraly, je to spíš o tom, co se děje uvnitř. Mně pomohlo hlavně víc pít čistou vodu přes den a jít dřív spát, aby si odpočinuly ledviny a tělo stíhalo čistit.

Hezky o tom píše Lenka Charvátová na lenkacharvatova.com, zkus mrknout. Držím palce!