Péče o pleť ve 40. Máte tip?
Holky,asi teď tady ze mě budete mít legraci,ale chci radu ohledně péče o pleť...za chvili mi bude 40 a asi by ro už chtělo nějakou péči... o pleť jsem se do teď téměř nestarala, vrchol mého kosmetického umu byla řasenka,max linka na očích,makeup jsem měla možná naposled v 19 a to ještě nějaký aknestop(nebo jak se to jmenovalo) a na tom nějaký pudr.Tim veškeré mé kosmetické úsilí skončilo a ani v něm nehodlám nějak zvlášť pokračovat.Jde mi spíš o to dát večer nějaký krém nebo co se dává 🫣 prosím žádné zdlouhavé kosmetické úpravy, nejlépe jen ten krém, ať tu pleť trochu oživím a podpořím její přirozené stárnutí.A nejlépe nějakou rozumnou cenu😉😃 Pleť mám mírně matnější, nejvíce na bradě se mi stále nebo spíše teď po porodech více tvoří akné,pak mírně na tvářích,ale čelo a nos jsou celkem dobré. A samozrejme se začínají tvořit vrásky.Prosim neukamenujte mě,ale nikdy jsem na tu péči a makeup nebyla,jsou to spíš zvyky z rodiny a už ani teď nemám kapacitu to nějak zvlášť měnit,ale přesto alespoň částečně bych chtěla ty pleti nějakou lehkou péči dát.
Ráno a večer umýt čisticím gelem, pěnou. Havlíkova apotéka klidně, Šumava forrest je dobrá
Já bych v tomto případě to nijak nekomplikovala a prostě večer umyla obličej a namazala krémem. Cenově dostupné a chválené mi přijde např. Ryor. Sama chci vyzkoušet. Pak, jestli aspoň občas líčíš oči (nebo i to je doba dávno minulá?), tak kvalitní odličovák a pak také dát krém. Myslím, že to na žádný výsměch není, tak na to nejsi, no. Za mě prostě akorát mírně hydratovat, pokud nemáš s pletí problémy. To udělá celkem dost s takovým tím projasněním pleti. Pokud by ses chtěla zbavit toho akné, tak už bych více vybírala podle typu pleti a tak dále.
@anonym_autor
Co radí holky Ryor, Havlíkova apotéka jsou dobré značky. Jen bych dodala, že opravdu důležitý produkt v péči o pleť je tonikum. Takže v tvém případě dobrý čistící gel, tonik a krém na závěr 👍 Jakou značku zvolíš je už na tobě, určitě ale vše sjednotit a vybrat si jen jednu značku a všechny produkty od ní.

@anonym_autor cenově dostupné krémy s viditelným efektem má Havlíkova apotéka (krásná dáma, oční krém krásná kurtizana doslova vyzmizikuje vrásky kolem očí)