Řešení problémů s lámavými a jemnými vlasy po blond melíru
Ahoj holky poraďte...pomůže prodloužení nebo zahuštění vlasů k uzdravení mojich vlasů....nemám nějak kvalitní husté vlasy...10 let chodím na blond melír ale teď před dvěmi měsíci jsem si nechala vlasy stáhnout úplně na blond a nějak se mi pokazili vlasy konečky mi úplně zridli ...jemné lámou se je to hrůza nerostou....poraďte prosim
Ostříhat úplně nakrátko a jen občas umýt. Za rok nebo za pár let budou zas ok.
Já se strašně divila, když mi kadeřník nebo kadeřnice občas říkají jaké mám krásné a zdravé vlasy. Mi to tak nepřijde, jsou jemné nedrží, když je nechám růst déle, tak se třepí a lámou. Ale nikdy jsem je nebarvila ani jinak neměnila, ani si je nemyji každý den, pouze cca 1x za rok nechám zastřihnout.
Myslím si, že když jim dáš čas, a nebudeš je zbytečně zatěžovat jakoukoli chemií apod, tak se vzpamatují.
Ne, prodloužení tvoje vlasy spíš ještě dodělá. Spíš bych se zaměřila na lepší kosmetiku, ostříhala co se dá, neodbarvovala, nezehlila a vyzivila se spíš zevnitř, aspoň nějaké vitamíny na vlasy třeba. Mě hodně nastartoval rust Donna hair forte.
Ostrihat na kratko a nechat narust, tentokrat bez zasahu. A nebo se sverit do rukou velmi dobre kadernici a pripravit si balik penez.
Keratin shot od Salermu, super maska, doda chybějící keratin a pravidelné zastrizeni konecku kazdy mesic. Nefenovat, nezehlit, super jsou i pečující přelivy... Je toho hodně, ale tohle je moje zkušenost, vlasy se po x odbarvovani do roka krasne uzdravily...
@zuzibuzi
prestala bych to odbarvovat a barvit,objednala bych se na cisteni s Malibu C do salonu.Zbavi ti to vlasy veskereho sajrajtu a uvidis v jakem stavu jsou doopravdy a co potrebuji.Vetsinou vlasy potrebuji bud hydrataci nebo protein,nekdy je treba to stridat.
Zacala bych kupovat low poo kosmetiku bez sulfatu a silikonu.Za me jsou super sampony znacky shea moisture.
@zuzibuzi moje zkušenost a rady od mé kadeřnice:
- olaplexová maska u kadeřnice. Nevěřila jsem, ale ty vlasy byly viditelně lepší.
- vlasy jsem zkrátila po ramena. A co 3 měsíce zarovnávám konečky.
- používat kvalitní kosmetiku. Každému sedí něco jiného, proto neradím co používám.
- postup při mytí je 2x šampon, maska a pak vždy kondicionér. O víkendu jsem měla masku na vlasech i hodinu.
- vlasy vždy vyfoukat. Tím se uhladí a nebudou tak náchylné k lámání.
- kvalitní olejíček do konečků vlasů.
Melír si dávám pořád.
Holky díky za rady ...a když přestanu melirovat stáhnu vlasy na svoji barvu to taky pomůže. .
Holky ještě dotaz když žehličku na vlasy obalím alobalem myslíte že je to šetrnější k vlasům že je tak neničí??? Viděla jsem to na netu

https://www.veronikatazlerova.cz/jsou-to-jenom-...