Dior Pure Poison. Má někdo ? 🌸
Ahojte,
Sháním někoho kdo by byl tak hodný a odstříknul by mi miniaturní množství Dior Pure Poison na vyzkoušení za nějaký rozumný peníz poslané obyč poštou třeba v bubl. obálce 🙏 stačí 1 ml lahvička a ani nemusí být plná. Klidně by stačil i nastříkaný papírek v uzaviratelném sáčku. Všechny parfumerie jsou zavřené a na netu jsem vzorek nikde nenašla 🤍
PS klidně může být i formou výměny vzorků, mám cca 40 značkových parfémů, viz seznam na fotce 🌺

nemam, ale je muj sen ho mit. Voni uzasne
@jijulka já jsem zrovna sehnala tester 100ml za luxusní cenu ☺️ ze zkušenosti s Diorem s řadou Poison mám ověřené že posílají testery i s víčkem, nechceš si ho koupit a prodat mi vzoreček? 😁😁😁 obchod mám ověřený, pravidelně tam nakupuji 😁 Hypnotic Poison 100ml tester jsem tam jednou ukořistila za neuvěřitelných 1200,- 😱 o půl roku později zase 1500,- což je pořád luxusní cena 😁 https://www.parfemy-elnino.cz/christian-dior-pu...
@hojda bohužel to co posíláš už jsem vše viděla ... první odkaz není skladem a druhý se nevím proč zobrazuje když je to úplně jiný parfém... věř mi, internet jsem prošla skrz na skrz. A VMD a parfemomanie je jeden a ten samy obchod

Parfémy k případnému výběru u mne ☺️
Pokud by vás něco zajímalo ptejte se ráda poradím 🙂