icon

Jak nevypadat unaveně a strhaně?

2. dub 2021

Ahoj, v posledni době vypadám nějak staře, taky už nejsem mladá. Potřebovala bych nějak osvěžit. Přijde mi, že mám už i povislá víčka, je to dáno i tvarem očí, jaký mám od narození. Říkám si, jestli nejít na zákrok, ale bojím se. Vypadám pak unaveně a zamračeně. Co myslíte? Nad rtem mám teď malý opar. Připadám si nějaká sešlá.
https://kolobrikova.rajce.idnes.cz/

Strana
z2
pavlinar
3. dub 2021

@joygiorgo hadala jsem 42

izz76
3. dub 2021

Potřebuješ zamaskovat kruhy pod očima, jinak vypadas dobre, věk bych řekla kolem 35let.

autor
3. dub 2021

Nekteri uz uhodli. Jsem rocnik 1977. Dekuji za komentare a rady.

vitezove
3. dub 2021

Tak na 44 bych opravdu netipla. Spíš méně. Až to půjde, vyražte ke kadeřnici. Nechte si vlasy trochu oživit, prostříhat, malinko zkrátit. A hned se budete cítit lépe. Jinak vypadáte dobře... většinou ten pocit ztrhanosti je hlavně v nás a léčí se prostě odpočinkem. Lázně, wellness pobyt, nebo jen vínko s kamarádkou. Každá maličkost hodně pomůže.

joygiorgo
3. dub 2021

Vyhrala jsem. 🤩🤩🤩

janedv
3. dub 2021

tak to jsem prekvapena! ano, vypadas unavene, nevyrazne a neupravene, ale opravdu mene nez 44. Nic, co by jine obleceni a trochu pece o vzhled nespravilo. Tesim se na foto Pote 🙂

autor
3. dub 2021

@janedv Nevyrazne si moc nepripadam, kdyz jsem tmavy vyrazny typ, spis vrascite a sesle. To triko nosim jen doma.

autor
3. dub 2021

@vitezove Zatim mam 43, 44 bude na konci leta.

izz76
3. dub 2021

Na ten věk vypadas moc dobře, prostě obličej už není tak svěží, to znam nic s tím nenadelame.. Nevýrazná mi nepřipadás, vlasy se mi taky líbí.. Opravdu jen schivat ty kruhy pod očima, sjednotit pleť, to dělá hodně,ja používám BBkrem.

autor
3. dub 2021

Dekuji holky. Hlavne jsem rada, ze jste mi netipovaly vice let.

jerou
3. dub 2021

Jestli je ti 43, tak bych neresila vubec nic 🙂 na ten vek vubec nevypadas. Vypadas daleko mladsi. Pokud se vyrazneji nalicis, tak ti to spise prida roky. Takze pridat usmev, dal pecovat o plet, pokud mas vlnite vlasy- tak to klidne zvyraznit.

jednaholkaa
3. dub 2021

Tak to vypadas dobre na svuj vek👍🏻 No joo, uz nam neni 25 tak holt tak clovek ani vypadat nemuze.. S tema korektorama je to tezky, to je pravda, nevim jaky si zkousela. Pouzivala jsem chvili tekuty co se rozetira krouzivymi pohyby (jsou na to videa na youtube) ale je fakt, ze kdyz se to uplne nepovede clovek vypada jako maska..

zorizeli
13. kvě 2023

Dobrý den, ráda bych znala vaše názory, pokud máte teda odzkoušeno. Po třicítce mi dost ochabla pleť, samozřejmě jsem něco i zhubla a to šlo tak ruku v ruce, přibylo mi vrásek a tak. Chtěla jsem se zeptat, jestli existuje něco, co vám pomohlo na tady ty první vrásky a ochablý tváře po třicítce? Díky moc.

doubrafka
14. kvě 2023

@zorizeli
Ahoj, taky jsem to řešila. Máma mi to říkala hned, joo holka, počkej po třicítce, to de rychle, to už ti Nivea stačit nebude. Hele dostala jsem tip od svý makeupartistky na sérum i krém s hadím jedem. Má prakticky okamžitý efekt a pleť hezky vypne a takový ty drobný vrásky dobře vyplňuje, takže doporučuji klidně vyzkoušet, jestli to sedne.

zorizeli
17. kvě 2023

@doubrafka Moc díky, hele já o tom taky někde četla, nebo viděla snad na youtube nějaký rozhovor s pánem z green idea, který se tomu věnuje, vypadá to docela dobře. No a hele co na sušší pleť? Nevadí jí to?

mangoananas
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2