Jaká je nejlepší dlouhotrvající řasenka?
Ahoj, jaká je pro vás ta nejlepší řasenka? Sháním nějakou, která hlavně vydrží (mám pocit poslední roky, že se nalíčím, oběhám školy/školky a už na řasách nemám nic, maximálně něco spadlého pod očima 😀). Plus aby nějak slušně prodlužovala a natáčela, ale hlavní je ta výdrž. Roky jsem používala různé typy od Maybelline, před 10 lety mi přišly fajn, ale poslední dobou už asi moc ne, tak nevím... Děkuji
@daasqua ahoj, taky používám Maybelline Sky High na doporučení dcery a musím říct, že je skvělá!
@petulkadodo přesně jak píšeš 👌🏻
Mám také Sky High 😁 A jsem moc spokojená, přesně jak píšou holky
@daasqua Rimmel long Lasch mám po ní extra dlouhé řasy a drží dokud ji neumyju . A je extra černá ..cena kolem 100 ..jinou už skoro 10 let nepoužívám
Právě na zdejší doporučení jsem si tu Maybelline sky high koupila a teda velké zklamání. Plastový řídký kartáček ráda nemám, ale říkala jsem, si zvyknu si. Namalované řasy si dovedu představit hezčí, ale možná je to rukama? Každopádně odličovač mám asi taky nanic, řasenka zůstává ve žmolcích až 4 dny, když se nemaluju. No budu muset hledat dál...
@daasqua Lancome Hypnose Drama. Od obyčejných řasenek z drogerie nemůžeš čekat nějaké terno. Na druhou stranu ne každá drahá značková znamená, že je dobrá...
@daasqua mne fakt hezky drží MaxFactor 2000 calorie ProStylist. Navíc mají odstin Black Brown, který není tak tvrdý jako černá. A z těch úplně obyc je super Essence I love extreme, růžový obal s černým nápisem. Obě maji takový ten precizní silikonový kartacek a dají se s nimi nalicit i spodní řasy bez zmolku.

@daasqua Já používám Maybelline Sky High a normálně mi vydrží až do večera. Neopadává ani se nerozmazává.