Vysavač - jaký pořídit? Robotický nebo klasický?
Ahoj,prosim Vás o radu. Potřebuji koupit vysavač a mám dilema jestli robotický nebo klasiku. Jak jste na tom vy, který máte? Děkuji 😉
Já mám teď nově robotický, ale mám I klasický, protože na některá místa se robotický vysavač prostě nedostane. Jinak s tím robotickým jsem se sžila hodně rychle, je úžasný a kolikrát ani nechápeš, kolik je toho schopný posbírat. Hlavně na koberce je skvělý-mohla bych doma koberce vysávat i hodinu tím klasickým vysavačem a potom tam pustím robota a stejně nasbírá plný zásobník..🤣😅
@kristyna1088 taky se chystám koupit robotický, protože už mě to nebaví po tom velkém domě pořád běhat s vysavačem. Vedle jdou s holkama ven a zapnou vysavač, to závidím, ale bez klasického bych se neobešla. To souhlasila i švagrová. Gauč, jídelní židli nebo i dost míst robotický prostě nevyluxuje 🤷 chce to oba když už nebo bych šla do klasiky, když jeden.
Určitě ne pouze robotický, když už ten, tak zároveň i klasický, každý má jiné využití. Ten robotický je fajn, vysaje, vytře, ale ne všechno a poměrně pomalu. Když potřebuji třeba narychlo někde něco vysát, tak bych se bez klasického neobešla.
My mame klasicky i roboticky. Pred pul rokem jsme poridili od karcheru podlahovou mycku a bez ni uz ani ranu! Kolem nas uz si vsichni taky koupili tento vytirac a vsichni jsou maximalne spokojeni. Vysava a vytira najednou, netaham se se snurou a je to rychlovka. Navic vysava i vytira opravdu kvalitne.
Takze roboticky uz vubec nepoustim a radeji rychle vytru i vysaju s timto a je hotovo.
Mame oba dva, na vydávání robotickym vysavačem je potřeba uklidit podlahu od dětských věcí a to je pro me během dne v obýváku a kuchyni nereálné, když tam zrovna děti něco vysypou, takže tam luxuju vzdycky klasikou. Na pokoje a chodbu máme robota a přesně je fajn, že ho pouštím, než odejdeme na procházku. Mame manželskou postel z jedné strany u stěny a klasickým vysavačem se tam moc nedostanu, na to je zase dobrý ten robot.
Řekla bych, že jen s robotickým člověk nevystačí. Robota beru jako doplněk klasického vysavače.
@kristyna1088
jestli mate koberce koupila bych klasicky.Pokud mate podlahy tak bych koiupila ten tycovy 2v1,za me uplne skvela vec protoze je lehky,bezdratovy a treba na drobky na stole nebo pod stolem staci vytahnout ten prirucni.Jenom si dej pozor na vydrz baterky.
Podle mě jen robotický mít nemůžeš, občas musíš ten klasický vytáhnout. My jsme chvíli ten klasický neměli, když se rozbil, a hodně jsme aspoň používali ten ruční, který máme v kuchyni. Jinak robotický je super a bez něj bych už nechtěla být. Vždy když opouštím byt, tak ho pouštím a přicházíš do čistého. Navíc mě to donutí posbírat všechny hračky atp. Máme Roombu. Pak máme tyčový Dyson na klasické vysávání.

@kristyna1088 ahoj, mam roboticky který zároveň i vytira, ovládání přes mobil když nejsme doma a maximální spokojenost. Nemenila bych