icon

3 dny po porodu se mi ještě nevytvořilo mlíko

zuzkafrydova
23. črc 2016

Holly ve stredu jsem porodila krasneho chlapecka,ale uz je sobota a jeste se me nevytvorilo mliko.Jsem z toho dost spatne.Mate nektera podobnou zkusenost?Muze se me mliko jeste vytvorit?

Strana
z2
alicesky
24. črc 2016

Ahoj, ty pocity chápu ale neboj, to určitě dáte... já jsem porodila v noci z pátku na sobotu, měla jsem mlezivo - cca ne/po, pak opravdu strašná krize v noci z pondělí na úterý (to byly malé tedy 3 dny) - brečela či spíš řvala snad 6 hodin v kuse, ze zoufalství a zcela vyčerpaní jsme jí dali na lžičce trochu vody s glukózou načež usnula a já mohla taky trochu spát. V úterý už bylo mléko 🙂 Hlavně co nejvíc přikládat (já měla malou u prsu celé hodiny, sála jak o život, či spíš doslova o život), kdykoli si miminko řekne, nechat sát. Jen tak tělo pochopí co se chce 🙂 Držím palce, to dáte! PS Prý je normální že se spouští mléko cca 3 dny po porodu, dítě má zásoby a pokud je mlezivo tak OK, hlavně důvěra, věřit si že to zvládneš a i jiné tam byly a daly to 🙂 a vědět, že miminku neděláš nic strašného, příroda to má takhle vymyšlené...to bude dobré! Pak zas bylo mléka někdy až moc :D Držím palce.

zabicka737
31. črc 2016

A co zkusít ricinus communis 5ch? mě to pomohlo, je to homeopatiku, nevím jestli pomáhá, ale jako palacebo je určitě 100% 🙂 beru ho 3 kuličky 5x za den celý týden a mám víc mléka. Měla jsem po poru stejný problém, ale určitě se to správí, nestresuj se a všechno bude OK 😎

zuzkafrydova
autor
1. srp 2016

@zabicka737 jojo,mam naky 3 druhy.Mamca pracuje v lekarne,tak me zasobi 😊Dekuju

Strana
z2