Co byste poradily na silnější mléko?

zeynepka21
15. kvě 2024

Ahojte ženy co by ste prosím poradily na silnější mléko?

zekrt
15. kvě 2024

@zeynepka21 Nechápu dotaz? Jak to myslíš? Mlíko je mlíko. Jestli myslíš zvýšení tvorby mléka, tak často přikládat, hodně, fakt hodně pít (vodu, kojicí bylinné čaje), vyváženě a dobře jíst.

lenerka1
15. kvě 2024

Mléko se dělá na míru miminku, v našich podmínkách s pestrou stravou bych "sílu" mléka neřešila. Na tvorbu mléka po porodu bych stejně jako je psáno výše hodně, kojící čaje jsou fajn, pak i melta nebo Caro. Hlavně se nestresovat 😉

drep
16. kvě 2024

@zeynepka21 jakože tě i ve 21. Století někdo deptá s kecy o slabým mlíku?! Ufuf. To je vyvrácený mýtus a nic takovýho neexistuje. Pokud máš pocit, že dítě pláče hlady, tak to býval růstový spurt, kdy je potřeba kojit furt. Jakože fakt furt. Jinak se mléko tvoří podle nutričních potřeb miminka.

tulipdona
16. kvě 2024

Nic jako silné mléko neexistuje. Jak si na to přišla? Něco tě trápí?

l_
16. kvě 2024

Koj na pozadani, jakkoliv dlouho a casto.. pomaha kojit skin to skin.. hodne pit (na kojici caje pozor, muzou drazdit mimcu brisko)..

V pripade pochyb konktaktuj laktacni poradkyni z mamila.sk

petrasipkova1
16. kvě 2024

Masokostní vývary, kysané mléčné výrobky, hodně bílkovin, hodně pít. Ale není to nic po čem by bylo silnější mléko, jen ty budeš mít dostatek sil. A kojit na požádání. Náš expert byl na záčátku navázaný v šátku a přicuclý na mléku jak potřeboval.

krisstina93
16. kvě 2024

Žádné silnější a slabší mliko neexistuje. Pokud nejsi ty podvyživená a normálně pestre se stravujes, tak si z tebe dítě vytahne vše potřebné.

pavca1982
16. kvě 2024

Není silnější mléko.

pe_tu_ss_ka
16. kvě 2024

Mě pomohlo u syna (ale byl měsíc v nemocnici a musela jsem jen odsávat a pak další měsíc jsem jen přikládala, ale neměl sílu, to jsme dokrmovali odsátým přes stříkačku), gravimilk 2x denně, litry kojícího čaje, vývary a mléčné výrobky, pravidelná a pestrá strava a hlavně pravidelně odsávání a pak kojení na požádání. Díky tomu jsem opravdu odsávala skoro smetanu ten první měsíc a v půl roce, nikdo na synovi nepoznal, že měl 2 kg a 43cm, dohnal a některé i předehnal, a vypadal, jako narozený v termínu.

barbora1102
16. kvě 2024

Můžeš více pít, hlavně vodu, kojici čaje, jak holky píšou meltu, caro, vyvážená strava, ale jestli je slabé nebo silné mléko neovlivniš, protože nic takového neexistuje 😊 mléko je originál pro tvoje miminko ❤️