icon

Co dělat, když kojenec odmítá noční kojení?

karol1996
7. čer 2022

Zdravím, co mam delat s miminkem, ktere se proste odmítá v noci prisat? Pres den pije krásně, ale cca od 20:00 do 3:00 odmítá prso, lahev, cokoli. Co s ni?.. poraďte. Mlika mám hodne, tohle trvá uz tak 4 dny

palja
7. čer 2022

@karol1996 a nemáte hodně nalitá prsa v noci, že by se jí špatně prisavalo? Pokud ano, tak napřed zkusit trochu odsát

karol1996
autor
7. čer 2022

@palja zkusim, na tom asi neco bude.

palja
7. čer 2022

@karol1996 mne to takhle dělala dcera když byla malinká, že se na to nalité prso nechtěla prisavat, tak jsem měla u postele odsávacku, trochu jsem odsala a pak už nebyl problém.

palja
7. čer 2022

@karol1996 a pak měla ještě období, že preferovala jen jedno prso, druhé moc nechtěla. To jí byl tak měsíc. Takže zkusit prostridat prsa, pokud jste nezkoušela.

jjasmina
7. čer 2022

@karol1996 a vzbudí se sama?

karol1996
autor
7. čer 2022

@jjasmina jojo, pres den je skoro furt vzhuru, o mliko se hlasi maximalne co dve hodinky. V noci chrni. Vzbudi se sama tak 2x max. :(

sirinfirst
7. čer 2022

Taky bych řekla, že to bude nalitými prsy.

jjasmina
7. čer 2022

@karol1996 myslím, když odmítá kojit v noci, jestli se na to vzbudi sama

maxulekapcule
7. čer 2022

@karol1996 co bych za to dala 🤣 měj už půlroční chlápek chce v noci ještě 5x 🙈

modra_zizala
7. čer 2022

@karol1996 Kde a jak spi? Nepouzivate zavinovacku? Ta by mohla delat problemy. Pripadne i dudlik.

tynka9
7. čer 2022

Jestli spí, tak ji nech spát, a na kojení ji nebuď. Samozřejmě pokud jinak prospívá a hezky přibývá. Pokud se vzbudí, hlásí se a nechce se přisát, zkus odsát, aby bylo prso měkčí.

zmrzlinka
7. čer 2022

@karol1996 a přibírá?

lida9
7. čer 2022

zapomen na poucky kojeni každe 3 hodiny... pokud spi, tak ji nech spat no ne? az bude mit hlad sama se vzbudi... koj jak ji to vyhovuje, ne podle poucek🙂

aspie83
7. čer 2022

@karol1996 pokud přibírá a v noci spinká, tak bych to neřešila a byla ráda 😉 co bych za to dala u našeho 19 měsíčního závisláka 😄🙈

karol1996
autor
7. čer 2022

Dnes jsme byly na 14 denni kontrole, za tydeb pribrala skoro pul kila.... 🤣 pry ji budit nemam, ze se dost nabasti za den. Dudlina nemame a spi s nami :d

petrasipkova1
7. čer 2022

Tak ale tohle nezní jako ze odmítá kojení, ale jako ze normálně v noci spinka a až má hlad, tak se vzbudí a naji, nebo mi něco uniklo ? 🙈

karol1996
autor
7. čer 2022

@petrasipkova1 jo, asi jo. Ale po prvni dceri, co proate pila v nociy pres den, bylo ji to fuk. Po dvou hodkach jak budik se mi to zdalo divny.

tynka9
7. čer 2022

@karol1996 neboj, ono se to může změnit. Všechny děti mi kolem 6 týdnů spaly s 1-2 vzbuzením, nebo celou noc, trvalo to měsíc, dva a pak se to začalo horšit a horšit a horšit ... až byly na prsu skoro celou noc 🙈 jen nejmladšímu to zůstalo, ale ten je od 3 měsíců na UM

barulina
8. čer 2022

@karol1996 mě deti od narození spali max s jednim probuzením na jidlo. Pokud krásné ji přes den, já osobně toto neresila

ovcekoule
Odpověď byla odstraněná