Jak zastavit tvorbu mléka po ztrátě dítěte?
Dobrý den,porodila jsem bohužel mrtvé dítě a ted se mi tvoří mléko v prsou,co s tim,aby se netvorilo a také co nepit,aby me ta prsa nebolela?
@pusininenka08 je mi líto čím si procházíš, sama jsem to zažila před 6 lety. Každopádně, dojdi na gyndu pro prášky na zastavení laktace a svazuj si prsa obinadlem! Drž se!!! Hodně sil přeji
@gracinka7 a jak dlouho tak trvá než se laktace zastaví bez prášků?
Mrzí mě, co se Ti stalo. Drž se!
Z babských rad laktaci snižuje mátový čaj.
@pusininenka08 Pijte mátu, šalvěj a pak homeopatika. Vše mi pomohlo, když se po týdnu začalo tvořit opět mléko. Dostala jsem sice hned po porodu léky na zástavu laktace, ale právě po týdnu se znovu tvořilo.
@pusininenka08 Jsem typ, který ss vyhýbá lékům, zvažovala jsem dokonce, že ho budu darovat, ale nakonec jsem ráda, že jsem si vzala ty léky, protože s laktací je tvořena i tvorba hormonů a může to mít negativní vliv na psychiku, kor po ztrátě miminka. Držím palce!
@pusininenka08 je mi to moc lito❤ já porodila mrtvého syna před 6 týdny...hned v nemocnici mi dali prášky na zastavení tvorby mléka. A právě mě bolela ještě dlouho. Asi bych radši zašla za dr. Drž se a hodně sil přeju 🙏🙏🙏
@pusininenka08 Je mi to moc líto, já jsem rodila syna v lednu a stále je to bolestivé. Po porodu mi hned ráno dali léky na zastavení laktace, než jsem odjela domů - naštěstí mne propusitli hned a nemusela jsem tam být déle. Doporučili mi moc nepít - opravdu jsem pila raději málo a nesprchovat se moc teplou vodou. Drž se, bude to dlouhý boj, ale věř mi, zvládneš to.❤
Mně dali hned poté prášky na zastavení případné laktace, a to jsem " rodila" v 19 tt. Měli by je dávat v takových případech automaticky. Jinak platí to,že jde zpočátku o hormonální záležitost, až později o nabídku-poptavku. Laktaci nabuzuje hodně ten hormonální koktejl, i když dítě,které by to podpořilo není. Jinak se doporučuje příliš nepít, pít mátu a šalvěj. Laktaci zvyšuje teplé, sladké..tak toho bych se vyvarovala. Možná bych zkusila homeopatika. Drž se.
Holky, je mi strašně líto, co se vám stalo ❤
K dotazu, buď prášky na zastavení laktace, k tomu nebo místo toho případně pít hodně šalvěje, máty, homeopatika ricinus communis 30CH... Léky jsou víceméně jistota, ale je dobré to podpořit
A tobě lékaři po porodu nenabídli či přímo nevnutuli nic na zastavení laktace?
@pusininenka08 meli ti dat hned v nemocnici leky na zastaveni laktace. :(
Zkus si zavolat doktorovi, urcite odborne poradi popr. poslou erecept.
Profil zalozeny v listopadu,kontroverzni tema.Proc mam pocit,ze jde o trolla?
@zelenaesmolda mam stejný pocit.
@marselina
Tak to jsem rada,ze nejsem sama
@zelenaesmolda nemyslím si, ze žena, která by přišla o miminko by takhle vůbec psala 😢je to smutné
@marselina
A taky by ji urcite s timhle pomohli v nemocnici
Jako nekteri trollove jsou totalne pruhledni a taky bohuzel naprosto nesoudni,nedokazou poznat,ktere tema je uz za hranou.

@pusininenka08 mrzí mě, co se ti stalo.
řekni si u doktora o prášky na zastavení laktace. Jinak pomáhá prsa stahovat a chladit.