icon

Je možné, že se rozkojil?

michaelasv14
27. zář 2019

Zdravím, měla bych dotaz. Po porodu se mi prcek nechtěl rozkojit, rvali mu násilím hlavu k prsu, nepí mám vpacene bradavky a proste se zasekl a jen brecel, potom do nej rvali sunar a já odstrikavala. Teď je to 7 dni od porodu zrovna jsem odstrikavala mléko a tak mě napadlo přiložit. Zběsile otevíral pusu a přisal se, jenže nevím zda jen žužlal kloboucek jako v porodnici a nebo opravdu sál (přišlo mi ze ano) v kloboučku bylo mléko a jemu teklo z pusinky. Je možné ze by se opravdu rozkojil i když doteď dostával z lahve? Případně jak zaručeně to poznám?

Strana
z2
gabriela1910
14. zář 2021

@michaelllas dobrý den, čtu že jste se rozkojila po 3 měsících... To jste během 3 měsíců i kojila nebo byl plně na um

gabriela1910
14. zář 2021

@astyna88 dobrý den, a to jste celé 4 měsíce ani neodstříkávala,,, ne prikladala? Mám stejně staryho syna a moc bych si přála kojit...

merope
14. zář 2021

@martiniquest Můj drobek měl třeba tak malou pusu, že bradavku nenarval do pusy a klobouček jo. Takže zpočátku nebyla moc jiná cesta. Jak vyrostl, dalo se to odbourat. Ale vždy je dobré se dívat, kde je ten problém.

michaelllas
14. zář 2021

@gabriela1910 Dobrý den, jenom kojila. Tedy odstříkávala MM a malého krmila přes lahvičku. Snažila jsem se i přikládat, ale to ty první cca 3 měsíce se podařilo málokdy, aby se chytl. Doporučuji si fakt domů pozvat dobrou LP ( prověřit zkušenosti)...🙂 Kdyby jste byla náhodou ze zlínského kraje, můžu Vám doporučit tu nejlepší z nejlepších 🙂

Strana
z2