Kojení a váha 10 denniho miminka
Prosím Vás o názor.
Mame desetidenni miminko. Dnes na, kontrole měla přírůstek jen 40 g oproti před týdnem,.ale je v podstatě teď na porodní váze, kterou měla sníženou skoro o 200g. Doktor mě zas vynervil, že je to málo, že musím na kojeni budit po 3 hodinach a nepřikládát častěji (což teď mame takovej zvláštní režim, ze pije treba 3x za dve hodiny, ale pak zas spi 4 hod).Navíc mám jedno prso nepoužitelné (mam pres celou bradavku strup, takže jen odstrikavam, a doufam, ze se to spravi). Ale malá nijak zvlášť nebreci, nezdá se mi nějak nespokojena. Doktor mi ale.řekl, že by možná bylo vhodné dokrmovat umělým mlékem... nevím co si o tom myslet... Měla jste některá podobný průběh a zůstala jen u kojeni?
Navic
Všem děkuji za podporu, přestože se mi laktacni poradkyni nepodarilo sehnat (na mamilato.sk jedina pro.muj region nereaguje), dnes.na kontrole o 190g vice i bez UM. Díky

@sonikv ja se priznam, ze jsem nepoznala, zda opravdu pije, nebo jen naprazdno saje a polyka.. to jsem se naucila poznavat az posleze i díky laktacni poradkyni. Jako mozna to neni nic svetoborneho, ale pro prvorodicku ten rozdíl fakt nemusi jit na prvni pohled videt 🤔🤔