icon

Kojení v noci. Poradíte?

zuzan88
14. pro 2019

Krásné ráno všem, máme doma 14ti denní mimčo, které večer do prvního kojení spí krásně v postýlce, ale pak se stává téměř neodložitelnou... U prsa mi usne, ale jakmile ji dám do postýlky, tak konec. Nehledě na to, že na střídačku vydrží přilepená k prsům klidně do rána,ale takhle to přece nejde... Budu vděčná za každou radu 🙂

Strana
z2
shakira007
15. pro 2019

@mourovatakocka ano mám děti . Za prvé nevím kde bereš takový blbostí že když je někdo starý nezvládne se o sebe postarat sám. Za druhé pokud budu potřebovat aby se mě někdo postaral najdu si ošetřovatelku a hotovo. A za třetí do mého soukromí ty nic není a jak už jsem psala je mi jedno co si o mě myslíš

shakira007
15. pro 2019

@danask88 ja jsem byla ve spoustech kojenacich a některý děti byly jak píšeš a druhý zase byly úplně v pohodě a ještě se na mě usmívali každý mimina jsou jiná.

mourovatakocka
15. pro 2019

@shakira007 Nemyslím, že jsou to blbosti. Gratuluji k tvé jistotě příjemného stáří. Jistě jsi v osobním životě příjemnější osoba než na internetu.

shakira007
15. pro 2019

@mourovatakocka tak pokud budu zdravá tak se o sebe zvládnu postarat samá znovu opakují to že je někdo starý automatický neznamená že se o sebe nedokáže postarat sám

kuttu
15. pro 2019

@shakira007 A jak ty vis,ze jsou v pohodě??A ne neznam vsechny,ale vim jak to v kojenaku funguje a znam lidi,co vyrustali v detskem domově a vidim jake nasledky nedostatek lasky,citu a pohlazeni na nich zanechalo

kuttu
15. pro 2019

@shakira007 Ve spouste???,No ono jich zase tolik neni???

kuttu
15. pro 2019

@shakira007 Usmivaly...no tvl...a najdes si osetrovatelku a hotovo...uz dlouho me svejma kecama nikdo tak nepobavil

shakira007
15. pro 2019

@kuttu takový člověk jako ty mně nikdy nedokáže urazit a je mi úplně jedno co si o mě myslíš

kuttu
15. pro 2019

@shakira007 👍😂😂😂😂jako já???No evidetne uz uražená jsi

shakira007
15. pro 2019

@kuttu můžeš si být naprosto jistá že nejsem

daasqua
16. pro 2019

Nečetla jsem všechny komentáře, ale u nás to bylo takto. Po porodu spala vedle mě v posteli, obě jsme se vyspaly lépe - jí se lépe usínalo a tolik se nebudila, přitulila se, byla v teplíčku a líbilo se jí tam. Když by spala v postýlce, častěji se budila a "nadávala". To trvalo zhruba do necelých 2 měsíců, přes noc jedla 1-2x. Potom jsem ji dala do postýlky vedle mé postele. Už jí to nevadilo, věděla, že jsem hned vedle na natažení ruky. Takže jakmile byla připravená, spala "sama". Doteď spí ráda, nemá z toho žádná traumata.

Strana
z2