icon

Kojicí čaj, který nebarví zuby?

puresin
13. led 2017

Nedavno jsem si vsimla, ze mi hrozne zezloutly zuby, prestoze jsem nezmenila cetnost jejich cisteni ani pastu. A doslo mi, ze jedine, co se zmenilo je, ze jsem asi pred 3 tydny zacala pit caj pro kojici matky, asi 1 litr denne. Vysadila jsem ho a za par dni mam zuby zase bile, takze to bude vazne pricina.
Co s tim, kdyz ho pit chci, ale zbarvene zuby ne? Nemate zkusenost s nekterym konkretnim, ktery by to nedelal? Ja mela Teekane a Leros, ale nevim presne, kdy se zuby zacaly menit, tak tezko rict, jestli barvily oba. Diky!

soyevita
13. led 2017

@puresin Já piju z DM od Alnatury.Je úplně světlounký po vylouhování

sasui1
13. led 2017

Muze to delat i to mnozstvi. Myslim ze to je az moc. Staci pul litru ;)

puresin
autor
13. led 2017

@sasui1 Jenze kdyz do sebe chci kvuli kojeni nacpat za den 3 litry tekutin (a samotnou vodu fakt nedam), tak mi ta tretina ve forme caje prisla fajn. 😕

puresin
autor
13. led 2017

@soyevita Do DM jdu v pondeli, tak po nem hned kouknu, diky.

tery_s
13. led 2017

@puresin a to si tedy uděláte kolik šálku? Já jsem ho pila v konvici litr, ale dala jsem tam jen jeden sáček a k tomu jsem vypila ještě jednu konvici s ovocným a asi dvě sklenky vody taky nemůžu pít celý den jen vodu 🙂

77moona
13. led 2017

Zkuste čaj pít takovým kovovým brčkem, které se používá např. po bělení zubů.

puresin
autor
13. led 2017

@tery_s Delam si dva velke pullitrove, a necucam je cely den, zhltnu jeden rano ke snidani a jeden pak vecer v klidu u telky.

tery_s
14. led 2017

@puresin to je úplně v pohodě dva hrnky, jen jestli vám to tedy z toho takto barví zuby zkuste ten z DM a od Leros mi po vylouhovani taky přijde světlejší než ostatní nebo po vypiti vyčistit zuby 🙂

sasui1
14. led 2017

@puresin ja to brala jako litr ze 4 sacku. Tak ze 2 to neni moc... ;) ja ruzne caje stridam at to neni porad stejna chut a toto jsem u zadneho nezpozorovala... :( ale kazdopadne leros ma jednu z nejlepsich chuti ;) a dm taky neni spatny :D

madja
14. led 2017

Pila jsem kojící čaj od Nobilis Tilia a zuby mi nikdy nebarvil.

kekulice
14. led 2017

@madja ten je super, taky ho mám.

soyevita
15. led 2017

@puresin Zatím mi osobně chutná nejvíc tento.Doporučují ho i porodní asistentky a LP v Německu.Píší uklidňující,ale je kojící.
Od Nobilis neznám,taky vyzkouším🙂

sasui1
15. led 2017

@soyevita je to asi vec chuti ale ten jsem si zrovna ted koupila a za me teda moc neeee. :D citim tam moc kminu :D ale tech 10 dni to preziju a pak zase jiny :D

nijij
15. led 2017

Já mám od hippu chuťově je dobrý a nebarví

soyevita
15. led 2017

@sasui1 No vidíš a já tam nejvíc cítím fenykl a anýz😀
Máš pravdu,každé chutná nějaký jiný😉