Můžu cítít spuštění tvorby mléka?
Ahoj,
Je to možné?
Mám 4 týdny po porodu a v podstatě vždy v intervalu, kdy bych měla kojit, tak mě jako zabolí od podpaždí do oblasti pod prsem (ne v prsu). Plně kojim a Pepinka krásně pije. Pije právě v tomhle intervalu 2-3 hodiny. Žádnou bulku zatvrdlého mléka nemám, ani zvýšenou teplotu. Vždy jen taková krátká bolest.
mám skoro tříměsíční holčičku a když protáhne interval mezi krmeními, mám podobné pocity 🙂
Jo, mě palily/stipaly bradavky vždycky jak se mléko spoustelo. Nebo ještě častěji jak malá pila z jednoho, stipala druhá (a zaclo z ní téct mléko taky). Časem se to srovnalo, ale nějaký ten týden to trvalo. 🙂
jojo je to cítit 🙂. Mě se spouštělo i při dětském pláči. Nebo na koncertě, kde jsem byla v jeho 10 měsících (hlídal ho tatínek) když jsem si na něj vzpomněla 😀
Ja i ted obcas v temer 9 mesicich citim jak se mi prsa nalivaji, kdyz pije z jednoho tak to druhe, uplne normalni, ze zacatku to bylo porad
Tak nalévání jsem měla ještě v roce dcerky, ovšem mírnou bolest uvnitř (jako jehličky, někdy tlak) mám někdy doteď a to kojím 2,5 roku.

Ano, spouštění může být takto cítit..i trošku jako bolestivé mravenčení.