Syn se furt dožaduje jídla. Je to tím, že už mám slabé mléko?
Synovi bude za pár dní rok. Stále kojím ale přijde mi že už mu to nestačí. Dřív jsem ho nakojila a byli jsme třeba venku 2-3 hodiny bez problémů. Koupila jsem mu třeba kapsičku ať se v kočárku zaměstná. Jenže teď nedojde v klidu ani do krámu v půlce cesty už je protivný a něco by si dal. Je to tím že už mám slabé mléko?
@monique9754
v roce uz by davno mel mit prikrmy,samotne mliko mu stacit nebude
@monique9754 v roce kdybych jenom kojila tak mě syn sežere zaživa 😀
@monique9754 dite by melo mit tak od 4 mesice nejake prikrmy (mrkvicku atd) jen na mliku bude mit urcite hlad protoze uz v mliku neni vsechno co potrebuje
Jako fakt? V roce už měli oba kluci mléko jen večer a občas v noci...jinak klasicky snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře...jak přičuchli pořádnému jídlu, už přes den kojit nechtěli...vzhledem k tomu kolik toho snědli, být jen na mléku tak se uřvou hlady...
Nic jako slabé mléko neexistuje. Ale v roce je celkem normální, že už se dožaduje i jiného jídla 🙂
@summer2012 každé dítě je jiné. Můj 13 kg a rok a půl syn by byl klidně jen na mlíku, zvlášť, když mu rostou zoubky.
@verunka3101 Od čtyř měsíců fakt ne... Pokud kojila tak stačí od půl roku a začíná se jen ochutnáváním. Ale souhlasím že v roce už by asi jíst měl, hlavně když o to má zájem.
Dostává příkrmy už od 4 měsíce
@jade85 jj když jim něco je, tak je to samozřejmě jiná...a jasně, že každé dítě je jiné...nicméně pokud je to tak jak autorka popisuje, nabízí se hlad a to že jen mléko nestačí jako první...a jinak můj dvouletý je žrout, miluje maso, mléčné výrobky, ovoce zeleninu a ve dvou letech nemá ještě ani 12kg...má neskutečný výdej...naopak neteř ve třech letech skoro 20kg a živa je snad jen ze vzduchu 😀
@monique9754 co jí během dne a kolik?
@monique9754 popis jeden jeho bezny den co se jidla tyka.
Příkrmy máme zavedený od 4 měsíce. Má normální nidani oběd svačinu.... Jen by jedl teď od rána do večera nonstop a ani nijak nestrada. Má přes 10kg a 75cm
Tak mu pridej jidlo, dalsi svacinku, proc ne. Kazdy ma jiny apetit, v obdobi rustu deti hodne jedi
Ráno dostane chleba s lucinou, svačinu má ovoce, oběd těch 250g určitě někdy víc někdy min zas ovoce a kaši na večeři mezi tím má ještě mliko a v noci
@monique9754 to je spravne..tak bych to resila treba krupkama nebo dalsim ovocem nebo zeleninou..
Nebo me jeste napadlo, vis urcite ze ma hlad? neni treba protivnej z neceho jinyho?
Voz v kočárku tzv. držhubné - peču perníčky s medem, fajn jsou kousky zeleniny a ovoce, křupky. Co bych za to dala, kdyby se dcera dožadovala jídla 🙂
@leniczka23 no tak dostane jídlo a je klid tak to přisuzuje k hladu. Nevím čím jiným by to bylo
@monique9754 Asi je větší jedlík. Já malé dávala do ručičky hodně zeleninu. Povařenou mrkvičku, čerstvý okurek, papriku... Měla potřebu něco papat i mezi jídlem, především když jí rostly zuby.
@mourovatakocka taky vozím jenže krupky mi teď začal odmítat ale jinak sní vše co mu dam
@monique9754 malej mel v roce 77 cm a 10 kg, takze tvuj syn nijak velkej neni. Treba ma ted vetsi potrebu, roste... davej mu proste vic jidel mezi kdyz chce. Ja to resim ovocem nebo nejakou susenkou od Sunarku treba.
@zelenoockaa jak kdo nekdo přidává prikrmy ve 4 měsících nekdo v 6
No ale jak rikas v roce uz by to melo byt urcite
@zelenoockaa samozrejme nejdriv ukončenym 4 měsícem driv ne
@monique9754 tak to je pak zdravi miminko jen rad papa
Zase je to lepsi nez kdyby nechtel
@monique9754
nema treba spis zizen?
@monique9754 A je teda v kocarku?Nebo jak pises: nedojde ani v klidu do kramu?Treba driv sedel na zadku v kocarku... a ted chodi a nelibi se mu to...?A treba by rad sedel...a jedl v kocarku a je protivny, ze musi jit?
Muzou mu rust zoubky, syn 14 mesicu, prorezava se mu stolicka, porad by neco pozvykoval nejradeji chlebove kurky ale v podstate je mu to jedno cokoliv kdo strka do pusy si prijde vydyndat a nebo prijde nejaky vyrazny vyvojovy skok, to se pak me deti meni na maxi zrouty, vubec bych se tim netrapila a klidne pridala na jidle
@monique9754 Křupky nejsou jídlo, jsou to prázdné kalorie. Dej mu něco normálního. Některé děti prostě jedí víc, nedrž se nějakých přiblblých tabulek.

V roce pouze kojis?.. v tom případě si myslím,že ano,má hlad 😂