Zelená stolice v 6. týdnu dítěte, je něco špatně?
Dobrý den,
malá má necelých 6 týdnů, kojíme bez příkrmů, občas mi přijde, že má málo a když kaká, má poslední 3 dny zelenou stolici, je něco špatně??? Tuhou jsme ji ještě nikdy neměli, maximálně stejně řídkou s kousky, ale žlutou.
Děkuji
zelená stolice rovná se hlad.
@mamka37 to neni v7bec pravda
@ivetvin děti pijí z různých důvodu - žízeň, hlad, uklidnění se. To že, vám přijde, že tzv neteče (tedy nepadá to do ni až se zalyka), neznamená, že nepije to co ona potřebuje. Nezapomínejte, že prso při každém vložení do pusinky, provede rozbor slin a následně zacnete produkovat mléko, které je přesně potřebám dítěte - ať už dítě potřebuje schladit, nebo dodat utišující látky např pri bolesti (ano to vase tělo umí), nebo jen má žízen, hlad a nebo si chce poňuňat maminku. Množství také odpovídá potřebě. Držím palce, a přeji klidnější maminku..

@ivetvin to je fakt blbost..třeba chvíli trvá než se to rozjede, ale pokud budeš mimi přikládat, tak určitě nezmizí..a mě ten leros pomohl, tam je zase jestřabina na podporu laktace..já jsem ze začátku taky neměla moc mlíčka, ale zvýšilo se to postupně..mimi taky ze začátku nepotřebuje tolik, má i menší žaludek, tak tolik toho najednou nevypije..🙂