Jak usnadnit přesun dítěte do vlastní postele?
Hezký den, mám dvě děti 4 a půl a 2 roky. Obě se mnou od narození spí v posteli. Bohužel jejich spánek je peklo a už to psychicky ani fyzicky nedávám. Mladší ještě kojím, ale chtěla bych už odstavit. Obě děti jsou na mě hodně fixované a nechci jim způsobit nějaké trauma. Máme pro ně připravené dětské postele, ale vůbec nevím jak přesun udělat, tak aby se to obešlo bez scén, breku atd. Nemám problém k nim jít párkrát v noci když se vzbudí, dál chci večer uspávat ale chci aby spali každý ve svém. Teď se budí x krát za noc, mladší se kojí snad co hodinu, je to fakt peklo. Já spím v šílených pozicích jen abych vyhověla oběma dětem a moje záda a celé tělo trpí. Poraďte jak jim přesun co nejvíce usnadnit, co fungovalo vám ?
U nás tak nějak nezabíralo nic. Až teď v pěti letech to pomalu jde lepším směrem a už zůstává spát u sebe i celou noc
@ronja55 to zas Moje dcera 4 roky a 4 měsíce má též svoji postýlku,2 metry od naší manželské. V noci tam usne v klidu atd,ale stejně se vzbudí a jde k knam a když chci aby zůstala ve svojí postýlce stejně fnuka a brečí no. Tak nevím. Za 3 měsíce se má narodit další dcerka a postýlku taky máme v ložnici. Naštěstí máme velké pokoje všude. Ale vím že už u teho nejmladšího neudelam takou chybu si ji tahat do postele abych měla pohodlí 🤣🤣🤣
U nás pomohly postele, které si vybrali 🙂 u syna auticko a u dcery ruzova 😁 a pak nepolevit, kdyz chteli spat se mnou 😊 (mas uz svoji postylku, ja mam svou, tak musime spat kazdy v te svoji) 😎

@barmil kočko. To sis mě asi spletla ne? Mě dítě spí vyborne a z ničeho se nehroutim, žádný léky neberu a v životě jsem dítěti nedala panadol aby spalo. Co to meleš?